Slídile upleteš mě i ponožky Ty jsi úplná švadlena
Jinak teda super, je vidět, že se toho nebojíš Já bych do toho nešel, měl bych pak jednostupňovej automat
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Konzoli očalouním a pak do ní vlepím ten chromový rámeček. Celej ho pod tou koženkou zaleju epoxidem.
Jen to bude dva dny trvat, koženku lepím chemoprenem a pak musím do zítřka počkat, až to bude držet, abych ji mohl napnout přes rohy, a vytlačit tu "misku" pod ruční brzdu.
Takhle tam bude ten rámeček:
Naposledy upravil(a) slidil dne sob črc 20, 2013 22:53, celkem upraveno 1 x.
Taky jsem na tím přemýšlel. Proto jsem chtěl vědět z jakýho Opla to je. Že bych třeba sehnal na vrakáči plast z tý Zafiry a spasoval ho s konzolí z Avea. Ale tohle mi přijde elegantnější řešení.
Navíc ta koženka příjde do interieru na vícero míst. Mám ji asi 3m2.
Koženka se dá tvarovat pomocí horkovzdušky.
Namažu obě lepený plochy alkapranem, počkám 15 min, pak lepím k sobě a na velkejch ohybech pomáhám horký vzduchem. Jen se to nesmí přehnat, aby se nespálila. Někde sem četl, že optimum je 50-60 °C. A maximum 75-80 °C. Ale já to beru odhadem.
Pro dnešek končím teď musí pořádně proschnout a zítra se pokusím to dodělat. Jde to pomalu.
Včera jsem se k tomu nedostal, až dneska. Vědět jak to nepůjde, tak jsem asi vyměnil jen hlavici.
Ale teď už to dorazím. Snad zítra to už bude hotový, už zbývá jen zbrousit tmel, a vyříznout otvor pro rámeček. Bych nevěřil jak se ten tmel rozpálí, když tvrdne. Jsem ho musel chladit pod tekoucí vodou, aby nepropálil tu koženku.