Tak to se pak nesmí koukat za jízdy šíbrem ven aby nedostal kamenem do obličejeRudolf Š. píše:a ty 2 kraviny na hoře maj prej měnit proudění vzduchu a by šutry nelítali do okna ale nevím nevím![]()
![]()
![]()

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Tak to se pak nesmí koukat za jízdy šíbrem ven aby nedostal kamenem do obličejeRudolf Š. píše:a ty 2 kraviny na hoře maj prej měnit proudění vzduchu a by šutry nelítali do okna ale nevím nevím![]()
![]()
![]()
to si děláš srandudlabka píše: Tak jako správná hospodyňka si odskočila do kuchyně pro houbičku na nádobí, vždyť s ní jde umýt i napečený kastrol od guláše, a mušky šli dolů jedna báseň. Nepřejte si vidět ten mazec, když auto uschlo.![]()
Z Každé odstraněné mušky zbylo vybroušené místo, jednou kulaté jednou hranaté a že těch mušek tam bylo
![]()
![]()
Mám dotaz, s odstupem času "co na to naše četnictvo?" Měl jsem něco podobného na Toledu a na rakouských hranicích mi vzali pas s tím, že dokud to nevyměním nejedu dál. Nebo domů.dlabka píše:Ahoj,
ty pásky na bíle, se mi moc nelíbí. Na tmavé to vypadá lépe.
Jinak šoupnul jsem do osvětlení SPZ LED žárovky:
![]()
ještě se chystám na zpátečku, tak až bude, tak ji sem šoupnu.
To uz snad ani nejde neReWegar píše:ad ty antikamene stityvypada to hrozne a jeste to bude mit vetsi odpor vzduchu a tim vice budeme papat
mne by sa to hodilo ... uz teraz mam oprskanu farbu od kamienkov ... som rozmyslal ze bud kupim toto alebo dam olepit auto specialnou priesvitnou ochrannou foliou ... takzvany paintguard.Poky Ul píše:Takový malý dotaz k čemu je tohle![]()
(to na tý kapotě)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |