,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Arendal píše:Nejlepe se zasobit zahrivadly vnejsimi (i zivocisneho puvodu) a tak i vnitrnimi
Schvaluji a doporučuji vždy a každému ...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Arendal píše:Nejlepe se zasobit zahrivadly vnejsimi (i zivocisneho puvodu) a tak i vnitrnimi
Vojto , nebylo to Leganzou? Jak Hanzy nabral dekl ?Vojta píše:Peháček vás, protože zapadl.
A Hanzy mě, protože driftoval
FoXo píše:Aj tento rok budu dake pohare Jomatik? Bo uz by trebalo vlakienko pripravit nech zacnes makat
A co sa tyka nalepiek? Mna potesia Aj na spz aj na okienko
Ne, ne, - jak je na fotce, tak Cruze. Trávu s deklem sekal rok před tím.Ivo R. píše:Vojto , nebylo to Leganzou? Jak Hanzy nabral dekl ?
Stačí se podívat na stránky autocampu a vybrat si. Jsou tam i luxusní bungalovy.Iacobus píše:Mám jednu technickú otázku. Aké je tam to ubytovanie? Nie že by som bol fajnový....
Ty to máš poviné!!!Franta P. píše:že bych se taky přijel podívat?
nedaruje mi někdo cruze bundu?
JOMAT píše:FoXo píše:Aj tento rok budu dake pohare Jomatik? Bo uz by trebalo vlakienko pripravit nech zacnes makat
A co sa tyka nalepiek? Mna potesia Aj na spz aj na okienko
Už sa obzerám po nejakých kríglakoch pre zmenu na tento rok.Neboj ono sa to stihne Foxi.
Dám potom link a nejakú ukážku.
JOMAT
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |