![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Poslouchej 99% je to už jen má následná reakce jak někomu dojdou argumenty začne urážet a sprostě nadávat nebo už nemá čím argumentovat!odrifuk píše:Na Hanzyho reči o dizloch nereagovať!!!!!!!.
Jeho názory všetci poznáme a aj jeho schopnosti vyjadrovania (HULVÁT)![]()
ja se za svuj styl brzda-plyn nestydim a psal sem to nekolikrat ze tak jezdim, a nechapu co to ma co delat s filtrem, tvuj nazor sem si pretecl a to je tak asi vse, filtr mam venku a sel bych do toho znovaHanzy píše:Poslouchej 99% je to už jen má následná reakce jak někomu dojdou argumenty začne urážet a sprostě nadávat nebo už nemá čím argumentovat!odrifuk píše:Na Hanzyho reči o dizloch nereagovať!!!!!!!.
Jeho názory všetci poznáme a aj jeho schopnosti vyjadrovania (HULVÁT)![]()
Jestli mi někdo napíše ať si strčím výfuk do huby a dám si tak to nebudu na to reagovat dekuji dám si s úsměvem!!!
I myslím že dnes i malé dítě ví a co mám zkušenosti i prodejcí říkají že diesel není na kráktké jízdy po městě a a jízdu brzda plyn pak to dopadá jasně že to skončí problémy a SERGEJ je ukázkový případ.
Už to tu bylo a kdo nečetl...
http://www.novinky.cz/komercni-clanky/2 ... filtr.html
Jde mi hlavně o tu bezohlednost jak je uvedeno humus bez filtu je 100 krát větší a tahle bezohlednost mě opravdu zvedá adrenalin!!!
Když má problém tak ho vyřeším jak člověk když s tím neumím jezdit tak se toho zbavím a koupim bez co sleduju tak mají hlavně problém ti co jezdí buť téměř na volnoběh nebo hrkají malé trasy nebo brzda plyn.
Většinou to píšu s nadsázkou a humorem nebo dvojsmyslem ale toto mě opravdu sere,přestěhoval jsem se do hor a jak jedu do toho humusu kde je tma jak v noci a za kopcem máme sluníčko azuro tak bohužel ale točí mě to ještě víc!!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |