Daewoo Leganza 2.0 98kw CDX
Moderátor: Blue Lanos
Re: Daewoo Leganza 2.0 98kw CDX
Vieš potom sa dá lahko chytit prievan mám s tým už skúsenosti
- Reklama
To máš pravdu ale inak si nepomôžem manželku ešte nemám iba frajerku ale do toho auta dávam viac ako jej ale tak to má byť nech si nezvyká mladá ked chcem uloviť ďalšie mal by som si ho dať do 100% stavu
Ja tiež všetko vrážam do auta a žena pindá a niekedy o tom ani nevie
správne robíš nemusia o všetkom vediet niekedy viac milujeme svoje auto ako ich tie keby si to tu čítali nás zakopú pod zem....
ešte že moja nevie na počítači
Zdravím.na Leganze mi neustále ukazuje množstvo paliva v nádrži aj keď vypnem kľúčik čím to môže byť? A ďalej vždy keď po jazde (aj krátkej) vystupujem z auta a zatváram dvere dostanem ranu od elektriny skrz dvere vodiča nieje to statická elektrina ale poriadna rana od elektriny...stalo sa aj vám niečo podobné? neviem si s tým rady,ďakujem za pomoc
Ahoj, ukazatel množství paliva se nevypíná po vypnutí motoru nebo vyndání klíčku . Má to tak i moje lega a tuším že všechny ostatní také. Je to normální. Jinak i já občas dostanu pořádnou ránu od dveří . Ale na auto bych to nesváděl . Myslím si, že tyto dvě věci nemusíš vůbec řešit. Osobně jsemtoto nikdy neřešil. Není ani důvod .
je to statická elektřina můžou pomoci nějaké potahy z nesyntetické látky......
ukazatel paliva ukazuje pořád ať je vypnuto nebo zapnuto, je tak utlumen, že trvá tak kilák nebo dva než se po natankování dostane na "full"
ukazatel paliva ukazuje pořád ať je vypnuto nebo zapnuto, je tak utlumen, že trvá tak kilák nebo dva než se po natankování dostane na "full"
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Díky za radu
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Ked spominame staticku elektrinu, mne raz kamarat daroval ten naramok akoze budem mat viac sily atd tie zvasty. Jedno ten naramok mal a to bolo, ze ked som ho mal ma auto nekopalo
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
A co když ten náramek tu elektřinu statickou vstřebává do sebe a pak ti ji předává v podobě nějaké energie? Dyť ta Leganza, to je vlastně zdroj ... m u l t i p a s .
Mě ta moje kope a to mám kůži.
Mě ta moje kope a to mám kůži.
Daewoo Leganza 1998, 98kW, LPG, stř. metla, klima, kůže, "dříví". Rožnov pod Radhoštěm.