tak vidis, to je ta studna kam to pada to ja zase nemam ani jedno, tak zatim kupuju kola
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Zdravím,
ve čtvrtek dostanu nového Cruze, ale protože šel dodat jen se 16" ALU kolama, které se mi moc nelíbí a taky, že je ještě zimní období, nechal jsem na ty 16" kola dát zimní gumy s tím, že je prostě budu používat jen na zimní období. Mimochodem mi zbydou 16" NOVÉ gumy, tak jestli máte někdo zájem?
Jenže za chvíli bude třeba přezout na letní a chci tedy pořídit 17" ALU disky a na ně odpovídající gumy. Chci se proto zeptat, jaké rozměry pneumatiky pro velikost 17" mi doporučíte, konfigurátor mi dává na výběr toto: 205/50 R17, 205/55 R17, 215/50 R17, 215/55 R17, 225/45 R17, 225/50 R17
? A máte někdo typ na 17" ALU diky v kombinaci černá/stříbrná?
Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012 - Rádio TID-8945 (Rádio/DVD/TV/GPS/Couvací kamera)
- Bezpečnostní matice kol
- Ochranné venkovní lišty
- Hliníkové prahové lišty
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
No, já ještě TP nemám, až ve čtvrtek. Ale tak co jsem řešil u jiných aut, tak se to vždycky dalo dopsat, proto se ptám, co je tak optimální? A jaký tedy rozměr je už přímo zapsán?
Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012 - Rádio TID-8945 (Rádio/DVD/TV/GPS/Couvací kamera)
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
Na tvé auto jsem už koukal mockrát, líbí se mi ta černá barva . Já však nechtěl čekat a tak můj bude bílej.
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
Vypadají hezky, ale já budu mít bílé auto a k němu si myslím se více hodí disky v černé barvě, nebo kombinace stříbrné a černé. Mimochodem, je pravda, benzínová verze Cruze a naftová verze mají jine rozteče šroubů a potřebují tedy jiné disky?
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
Naposledy upravil(a) Nyny dne čtv bře 08, 2012 00:12, celkem upraveno 1 x.
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
Nyny, na ty SHARKY jsem se taky díval, ale v černé barvě. Když jsem je viděl položené u auta, tak se mi moc nelíbily a nakonec jsem vzal ty, co mám teď.
Přílohy
Obraz011.jpg (135.79 KiB) Zobrazeno 6082 x
ChevyV.I.P.Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier