17" ALU kola alias elektrony
Moderátor: Blue Lanos
Re: 17" ALU kola alias elektrony
tak vidis, to je ta studna kam to pada to ja zase nemam ani jedno, tak zatim kupuju kola
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
- Reklama
Zdravím,
ve čtvrtek dostanu nového Cruze, ale protože šel dodat jen se 16" ALU kolama, které se mi moc nelíbí a taky, že je ještě zimní období, nechal jsem na ty 16" kola dát zimní gumy s tím, že je prostě budu používat jen na zimní období. Mimochodem mi zbydou 16" NOVÉ gumy, tak jestli máte někdo zájem?
Jenže za chvíli bude třeba přezout na letní a chci tedy pořídit 17" ALU disky a na ně odpovídající gumy. Chci se proto zeptat, jaké rozměry pneumatiky pro velikost 17" mi doporučíte, konfigurátor mi dává na výběr toto: 205/50 R17, 205/55 R17, 215/50 R17, 215/55 R17, 225/45 R17, 225/50 R17
? A máte někdo typ na 17" ALU diky v kombinaci černá/stříbrná?
ve čtvrtek dostanu nového Cruze, ale protože šel dodat jen se 16" ALU kolama, které se mi moc nelíbí a taky, že je ještě zimní období, nechal jsem na ty 16" kola dát zimní gumy s tím, že je prostě budu používat jen na zimní období. Mimochodem mi zbydou 16" NOVÉ gumy, tak jestli máte někdo zájem?
Jenže za chvíli bude třeba přezout na letní a chci tedy pořídit 17" ALU disky a na ně odpovídající gumy. Chci se proto zeptat, jaké rozměry pneumatiky pro velikost 17" mi doporučíte, konfigurátor mi dává na výběr toto: 205/50 R17, 205/55 R17, 215/50 R17, 215/55 R17, 225/45 R17, 225/50 R17
? A máte někdo typ na 17" ALU diky v kombinaci černá/stříbrná?
Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012
- Rádio TID-8945 (Rádio/DVD/TV/GPS/Couvací kamera)
- Bezpečnostní matice kol
- Ochranné venkovní lišty
- Hliníkové prahové lišty
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- Scorpion.11
v TP máš jaký rozměry napsané?
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
No, já ještě TP nemám, až ve čtvrtek. Ale tak co jsem řešil u jiných aut, tak se to vždycky dalo dopsat, proto se ptám, co je tak optimální? A jaký tedy rozměr je už přímo zapsán?
Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
Já mám zapsaný největší rozměr 215/50 R17 a ty taky mám jako letní. Mrkni do mé složky VIP v sekci Auta členů.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Na tvé auto jsem už koukal mockrát, líbí se mi ta černá barva . Já však nechtěl čekat a tak můj bude bílej.
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
Mne sa páčili tieto.Tak som si ich kúpil.
Daewoo LEGANZA CDX 2.0L,r.v.1997(2002 SR),modrá metalíza,kožený interiér,aut.clima,hlinikove disky, Na úprave sa stále pracuje
Daewoo NEXIA,1.5 8V,r.v.98 ,zelenošedá metalíza(exla K.O.vrakovište)
,KAWASAKI 650 er6f.
Daewoo NEXIA,1.5 8V,r.v.98 ,zelenošedá metalíza(exla K.O.vrakovište)
,KAWASAKI 650 er6f.
Vypadají hezky, ale já budu mít bílé auto a k němu si myslím se více hodí disky v černé barvě, nebo kombinace stříbrné a černé. Mimochodem, je pravda, benzínová verze Cruze a naftová verze mají jine rozteče šroubů a potřebují tedy jiné disky?
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
ano nafta : 5x115, benzin 5x105 na benzin je vyber na prd. bohuzel. resime vsichni stejny problem
Marphyho Chevrolet Cruze alias CARBON CRUZE nyní v cela jiném vzhledu
Carthell Prg
Carthell Prg
Díky za info. A jakou nejlépe zvolit hodnotu ET, tedy zapuštění kola. Nějak si to totiž neumím představit.
Jinak já kouká tady: http://www.bezva-pneu.cz/alu-kola/car_m ... ame_8=213/ a tady: http://alu-kola.elektrony.cz/konfigurat ... a=&znacka=
Jinak já kouká tady: http://www.bezva-pneu.cz/alu-kola/car_m ... ame_8=213/ a tady: http://alu-kola.elektrony.cz/konfigurat ... a=&znacka=
Naposledy upravil(a) Nyny dne čtv bře 08, 2012 00:12, celkem upraveno 1 x.
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
origo mam 215/45/ R17 s ET 42. jsou utopene asi cca o 1 cm. volil bych teda et neco mezi 20-30.
Marphyho Chevrolet Cruze alias CARBON CRUZE nyní v cela jiném vzhledu
Carthell Prg
Carthell Prg
Tak třeby tyhle nevypadjí špatně: http://www.bezva-pneu.cz/alu-kola-alute ... x115-et38/ nebo tyhle: http://www.bezva-pneu.cz/alu-kola-alute ... x115-et35/ Co na to říkáte?
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
No nevím jak kdo, ale ja mam v TP zapsané i 18 . A taky jsem si je na auto koupil.
Nyny, na ty SHARKY jsem se taky díval, ale v černé barvě. Když jsem je viděl položené u auta, tak se mi moc nelíbily a nakonec jsem vzal ty, co mám teď.
- Přílohy
-
- Obraz011.jpg (135.79 KiB) Zobrazeno 4953 x
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
http://www.bezva-pneu.cz/files/images-g ... ew_800.jpg Mne sa páčia viac tieto.Life5 ako to že máš 18-ky?!Ja mám max.17 a je to 1.8 LTZ.
CHEVROLET CRUZE 1.8 LTZ