Mám dotaz k cenám a výbavě MY11 a MY12... v květnu 2011 jsem si objednal Orlando v LTZ a naftě s dodací dobou pravděpodobně až listopad 2011

Díky za jakoukoli odpověď

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Na 100% dostaneš model MY12dark425 píše:Zdravím všechny![]()
Mám dotaz k cenám a výbavě MY11 a MY12... v květnu 2011 jsem si objednal Orlando v LTZ a naftě s dodací dobou pravděpodobně až listopad 2011Všiml jsem si ale, že se již importují zejména MY2012, jak to tedy bude v tomto případě, bude se ještě vyrávět model letošního roku? O cenu takovou starost nemám, ta by měla vycházet ze smlouvy... pokud se nemylím
![]()
Díky za jakoukoli odpověď
dark425 píše:Díky za odpověď![]()
Jinak se mi zdá, že k termínům dodání naftových verzí je čím dál méně informací. Dokonce si už začínám pohrávat s myšlenkou, že vezmu benzín
Opravdu nikdo zatím neví kdy nafty budou, neví to ani zastoupení pro ČRdark425 píše:Tak to mě asi omejou, II. kvartál 2012Ročně najedu tak 30 tis., zbytek po Praze. Poprvé v životě jsem si chtěl dopřát nafťáka, auto se mi líbí, ale je fakt, že okolí si ze mě už začíná dělat srandu, že jsem si žádný auto neobjednal a jenom se chlubím
Těžko jim vysvětlovat, jaká je realita
Vůbec se přesně neví kde je chyba.milosh píše:A kde je chyba? Ze je nestihaj vyrabet diky vysoke poptavce nebo neco jinyho? Chapu ze do tak velkyho a tezky auta se ta nafta hodi, ale priznejme si u novyho auta to je dost penez navic a moc lidi co maj takovy rodinny auto asi 30t a vic rocne nenajedou ne? Aby se to vyplatilo.
Osobne bych sel do benzinu i za cenu vyssi spotreby.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |