Auto Horečka - při kupování vše super, pan Horečka mladší, s kterým jsem jednal měl super chování, doslova mě "ulovil" i když než něco koupím, 100x si to rozmýšlím. Neměl to se mnou jednoduché. Na druhou stranu jsem nekupoval rohlík.
Byl jsem rozhodnut, že ačkoliv to mám přes 50 km, na garančky budu jezdit tam. I proto, že jsem to cítil jako že když on vyšel vstříc mě, já se budu revanžovat takto a budu ho všude chválit. Do teďka jsem tak činil.
Nastal čas 1. garančky. Při tel. hovoru s p. Horečkou starším mi bylo sděleno, že neexistuje abych si dovezl vlastní olej. Byť to je stejný Dexos 2 originálně zabalený. Jen s rozdílem 1000 kč levnější.
Dnes na dálnici mi vyskočila chyba CODE 79. Zastavil jsem a opětovně nastartoval a za jízdy volám k Horečkům co to je, jestli můžu jet dál nebo co a jak. Pan Horečka st. šel někde zřejmě k mechanikovi a on nevěděl. Samozřejmě nemůže vědět všechno, ale stačí se jen podívat.
Mezi tím se ještě zeptal, jestli jsem nevolal ohledně té garanční prohlídky a já mu sdělil, že nepřijedu. Se slovy, že dnes už podívat se nestihnou, že mi zítra zavolají jsem se jen nechápavě zasmál a položil jsem. Risknul jsem to a dojel domů. Správně bych ale neměl jet nikam.

Mrzí mě to, protože jsem si myslel, že je to jeden z nejlepších servisů na Chevrolet.