Cruze zraz

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
tomask

Re: Cruze zraz

Příspěvek od tomask »

Já Jardu ještě osobně neznám ale mám znej dobrý pocit -i
Bude to dobrá duše ;)
:PP:
Carthell Prg
Reklama

ladinek

Příspěvek od ladinek »

jj má pusu od ucha k uchu :D snad navštíví i Olšovec -i
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
666

Příspěvek od 666 »

Pánové, já se tu červenám :P Na Olšovec jsme už i s Ilonou přihlášení. Zajištěné rezervované ubytování- potvrzené vedením kempu -i. Pro Toma tam mám u známých zajištěno svezení na kolce. :D Zrovna dneska jsem to domlouval -i A ještě jedno heslo dne: Trpaslík zůstane malým i kdyby se na kopec postavil :lol: :lol:
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Tolko novy tvari ze si uz poniektore ani nepamatam a nie to po Tatranskom cajiku :D
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
lomngi

Příspěvek od lomngi »

Neodbočujte od Témy. Predsa je to cruze zraz.Tak im to tu nekazte.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený

Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb

Kód: Vybrat vše

http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Standa cruze

Příspěvek od Standa cruze »

No vida, tak termín ještě není a už nám tu bratia plivou ohenˇ. Pro Lomngi : Samozřejmě že máš více aut na dvoře než jezdí Cruzu po Ostravě, samozřejmě proč by sis kupoval Cruze , když už máš Avea. A pro ostatní analfabety, když sjedete myší dolů( ta věc co je před tebou na stole a vede do bedny) pak všichni zjistíte, že dle svého modelu najdete všechny odkazy a to pro některé kupodivu i sekce pokec. Tzn. mám Aveo, jdu na pokec Aveo, Orlando-Orlando,Spark-spark,Daewoo-Daewoo. Zní to dost logicky ? Já myslím že snad každý to pochopí. Já se taky necpu do těchto sekcí,když mám jiný model. No a jak už sem předeslal, přece nepojedu s Cruzem na Aveo sraz, Orlando sraz,Daewoo sraz. -snad nemusím vypisovat všechny modely aby to každý pochopil. A pro ladínka a ostaní co mají stejný komplex, nad nikým se nepovyšuji, každý si přece koupil takové auto a takový model které se mu líbí a nehaní jiné auta a modely tak jako LOngi a jemu podobní bratia,sestry atd. A pokud má být sraz všech řidičů,modelů, tak
uděláme sraz všech a jedem všichni. No snad to pochopí asponˇ těch 99% majitelů všech aut,modelů,národností či pohlaví.
ladinek

Příspěvek od ladinek »

Analfabet vzkazuje: není to o autech, ale o lidech -i ještě jsem tu nezažil sraz jen jedné značky auta, Pokec-téma je o tom že v něm kecají všichni, ne jen ti nobo oni, ale neboj oni ti to ještě asi vysvětlí ostatní. Na tvůj sraz nepojedu ještě bych s Aveem zacláněl, to mě poser :lol:
Edmund Burke

18lukin18

Příspěvek od 18lukin18 »

Ládinku souhlasím stebou,srazy nejsou o autech ale o lidech a například minulí mini srázek u Olympie
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Poky Ul

Příspěvek od Poky Ul »

Tak to se asi za chvilku budou dělat zrazy i podle barev bílý spolu-černý spolu atd. :?: :lol:
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
PETO

Příspěvek od PETO »

:lol: Chlapci prosím Vás konečne prestaňte robiť všade na fore takéto šarvátky . Pre niektorých nových členov preštudujte si forum celé a zistite že nikto nechodí len tam aký model DAEWAA a CHEVROLETA má !!!
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Uz sa nehadajte :)
Ja uplne chapem Standa cruze co tym myslel a chcel povedat a takisto chapem aj inych co by prisli aj na zraz nie svojho modelu :) Ono to je sice o ludoch, su na to velke spolocne zrazy a potom modelove zrazy. Poznam aj ine znacky kde si robia cisto zraz daneho modelu.

Tak sa uz teda polepsite a nahame pristor Cruzakom nech sa dohodnu.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
18lukin18

Příspěvek od 18lukin18 »

Poky Ul píše:Tak to se asi za chvilku budou dělat zrazy i podle barev bílý spolu-černý spolu atd. :?: :lol:
to není špatný nápad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
ladinek

Příspěvek od ladinek »

Poslední příspěvek do tohoto tématu ode mne: Když to vezmu z druhé strany tak jako já nebo někdo jiný nemajitel Orlanda nebo Cruze bych si ho rád prohlídl stejně, jako majitel Cruze nebo Orla si prohlídne něco co by si nikdy nekoupil,Aveo, Prostě se koukne, tohle dělení se mi nelíbí a nikde jsem ho tady za do co tu jsem neviděl až teď. Naštěstí ostatní majitelé Cruze jsou sdílnější :D nedělaj autorasismus -i
Edmund Burke

666

Příspěvek od 666 »

I ty soukromníku :lol: Nemusím s tvým názorem souhlasit, že ne? To já zase rád tou myší rejdím na všechny témata a pokouším se z nich vytáhnout rady či nápady, které se mi líbí. Kluci, které jsi jmenoval dokáží poradit a věř mi, že nejsou zaujatí jenom tím svým autem. Rád se podívám, jak šperkují své vozy, ať již Avea, Orlanda, Cruze, Lanose, Matýsky, protože můj vrcholný tuning by byl tak pingpongový míček na anténě :lol: Nikdy snad nebyl problém když na nějaký sraz přijeli také bývalí Daewáci či Chevroleťáci v jiných značkách. Jde přece o super partu. Cruze sraz ano, může být, ale proč se vyloženě vymezovat a téměř nedovolovat jiným aby se s vámi "srazili" :PP: Ono je taky vždy více aut a ne tak dvě až tři. Já nejsem moc dobrý psavec, ale jestli chceš tak přijeď v květnu na Olšovec dáme :PP: nebo víc :PP: :PP: a potom se určitě domluvíme. Všichni jsou vítáni -i Zdraví analfabet 666 :D
PS: před nikým se nepovyšuj a před nikým se neponižuj -i
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
18lukin18

Příspěvek od 18lukin18 »

666 píše:I ty soukromníku :lol: Nemusím s tvým názorem souhlasit, že ne? To já zase rád tou myší rejdím na všechny témata a pokouším se z nich vytáhnout rady či nápady, které se mi líbí. Kluci, které jsi jmenoval dokáží poradit a věř mi, že nejsou zaujatí jenom tím svým autem. Rád se podívám, jak šperkují své vozy, ať již Avea, Orlanda, Cruze, Lanose, Matýsky, protože můj vrcholný tuning by byl tak pingpongový míček na anténě :lol: Nikdy snad nebyl problém když na nějaký sraz přijeli také bývalí Daewáci či Chevroleťáci v jiných značkách. Jde přece o super partu. Cruze sraz ano, může být, ale proč se vyloženě vymezovat a téměř nedovolovat jiným aby se s vámi "srazili" :PP: Ono je taky vždy více aut a ne tak dvě až tři. Já nejsem moc dobrý psavec, ale jestli chceš tak přijeď v květnu na Olšovec dáme :PP: nebo víc :PP: :PP: a potom se určitě domluvíme. Všichni jsou vítáni -i Zdraví analfabet 666 :D
PS: před nikým se nepovyšuj a před nikým se neponižuj -i
-i -i -i -i -i
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Pokec“