Chevrolet Orlando
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Chevrolet Orlando
Jsem velice opatrný , jedno je pravda že s takovým servisem jaký poskytuje na své vozy GM Opel a Chevrolet , je nebezpečné si jejich vůz koupit. Je to loterie a už jste někdo prověřili spotřebu?? něco si vrabci šuškají že se dá jezdit s Orlandem i za 12 litrů. Asi bych byl opatrnej v soudech, Pro Cruze byli všichni nadšení a koukejme jak to dopadlo, teď jim stojí na skladech a nějak prodej vázne. Pročpak asi. Pan GM by se měl zamyslet a zkontrolovat copak dělají jeho autorizovaní dealeři a servisy.
- Reklama
- Hanzy
Jsem zvedavy na ten novy diesel nebo je na nej jen chvala co se tyce hluku
Servis je u nas na morave nastesti v pohode Chevrolet KUNIN pan Horecka a jeho chlapi v krasnem novem cistem servisu nemaji chybu a muzete se na ne 100% spolehnou
Kde si prisel na tech 12l spotrebu?
Kdyz chci tak ti udelam s TDI co nekdo jezdi za 5L spotrebu i 15l a to se ani nebudu moc snazit
Ivo R. -Jako jediny zatim jezdi s nim cely vikend ale to ho urcite nesetril ale muze nam napsat jak vypadala jeho spotreba
Servis je u nas na morave nastesti v pohode Chevrolet KUNIN pan Horecka a jeho chlapi v krasnem novem cistem servisu nemaji chybu a muzete se na ne 100% spolehnou
Kde si prisel na tech 12l spotrebu?
Kdyz chci tak ti udelam s TDI co nekdo jezdi za 5L spotrebu i 15l a to se ani nebudu moc snazit
Ivo R. -Jako jediny zatim jezdi s nim cely vikend ale to ho urcite nesetril ale muze nam napsat jak vypadala jeho spotreba
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Zdar chlapi, za hoďku odjíždím do Prahy vracet ORLANDO ( nejradši bych si ho nechal a to je nafta a manuál, já bych preferoval benzín a atomat). Dojmy napíšu tak během zítřka. Spotřebu taky. Jak dle PC v autě , tak skutečnou dle tankovaní. Jak píše HANZY , vůbec jsem jej nešetřil, abych vychutnal ten požitek z jízdy ( a že je co vychutnávat) Jak už jsem někde psal, jediný problém může pro někoho být relativně malý kufr, což mě nevadí(jsou tam zapuštěny sedačky ). Nafťák 163k mě velice překvapil , při sešlápnutí plynu tak asi vteřinu normální rozjezd, pak sepne turbo a zatlačí vas to do sedadel a to i pětku či šestku (třeba na dálnici). Musíte hlídat tachometr, tím, že není slyšet tolik motor, tak máte pocit, že jedete 90 a ono prdlajs, je tam 120 jak nic.
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
CHEVROLET SPARK
Já zkoušel 2.0 VCDi 96kW 131ks a tam je asi rozdíl , ale cenově je rozdíl mezy 131 ks a 163 ks jen cca 8 000 kč takže proč nepřiplatit.
Já su cca 180 cm a 120 Kg a jezdím obvykle pružně. Vúz jsem zatížil 5 lidmi a do kufru jsem taky naložil, a nějak ten motor 131 koníků ma plně vytížený vůz bylo poznat že 163 by bylo líp.
Spotřeba se tím zvedla při svižné jízdě i pžez 12 litrů. A potom my vadily detaily , jako mírně nervozní volant, je dost malej a nepohodlnej na takový vůz který váží 2,5 tuny celkem. S lacettim si dovolím daleko víc. Tohoto rodinného macka bych moc nedráždil v krizovkách.
Zkrátka jak něco nesedne , tak potom je lepší od toho odejít. Lacetti my padlo do ruky jedna dvě obratný svižný pohodlný tichý a na silnici klidný i v krizových situacích Vúbec se neštorcuje při divočejším předjíždění, zastrčíte jej do mezery v pohodě což s Orlandem nejde, u Orlanda se musí zachovat odstup a žádné těsnovky. Jinak nejsem bažant, s velkýma vozama i na nákladní sem se najezdil až až. Orlando bych zařadil do způsobu jízdy jako velkou dodávku.
Ale hezké je a ten malý kufr ?? , já měl naplánováno že ty poslední sedačky beztak vyhodím. zvedl bych užitečnou nosnost aspoň o 30 kg , necpala by se tam tchýně a nedrobila by v zadu Tam by vlezlo věcí
No snad až uvidím po čase jaké budou ohlasy na delší provoz , a ještě by to chtělo 4X4 to by bylo už to bych ožele i tu spotřebu, která v současné době odpovídá spíš tomu 4X4.
Ahoj tak popiš Ivoši své dojmy.
Já su cca 180 cm a 120 Kg a jezdím obvykle pružně. Vúz jsem zatížil 5 lidmi a do kufru jsem taky naložil, a nějak ten motor 131 koníků ma plně vytížený vůz bylo poznat že 163 by bylo líp.
Spotřeba se tím zvedla při svižné jízdě i pžez 12 litrů. A potom my vadily detaily , jako mírně nervozní volant, je dost malej a nepohodlnej na takový vůz který váží 2,5 tuny celkem. S lacettim si dovolím daleko víc. Tohoto rodinného macka bych moc nedráždil v krizovkách.
Zkrátka jak něco nesedne , tak potom je lepší od toho odejít. Lacetti my padlo do ruky jedna dvě obratný svižný pohodlný tichý a na silnici klidný i v krizových situacích Vúbec se neštorcuje při divočejším předjíždění, zastrčíte jej do mezery v pohodě což s Orlandem nejde, u Orlanda se musí zachovat odstup a žádné těsnovky. Jinak nejsem bažant, s velkýma vozama i na nákladní sem se najezdil až až. Orlando bych zařadil do způsobu jízdy jako velkou dodávku.
Ale hezké je a ten malý kufr ?? , já měl naplánováno že ty poslední sedačky beztak vyhodím. zvedl bych užitečnou nosnost aspoň o 30 kg , necpala by se tam tchýně a nedrobila by v zadu Tam by vlezlo věcí
No snad až uvidím po čase jaké budou ohlasy na delší provoz , a ještě by to chtělo 4X4 to by bylo už to bych ožele i tu spotřebu, která v současné době odpovídá spíš tomu 4X4.
Ahoj tak popiš Ivoši své dojmy.
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Takže skutečná spotřeba. Motor nafta 2.0 163 k. Při přebírání v pátek 442 km (tak že nový motor), ujeto 757 km po všech typech silnic od okrsek v kopcích až po dálnici (cca 240 km). Auto obsazeno dvěma až třemi osobami. Průměrná spotřeba 8,5 l A to jsme to nešetřili. Těch 12 l udává asi konkurence Nemůže se smířit s tím, že auto s takovou výbavou lze pořídit za tak slušné peníze. Co se týká servisů, je to o lidech a né o značce. HANZY má dobré zkušenosti s Horečkou a já s Srbou (Modřany - Lhotecká). Je pravda, že vždy vše řeším přes Milana (pivson), ale i jeho kolega pan Stoklasa jsou velice solidní. Chevrolet je vlastně Daewoo a jedenáctiletá zkušenost s Daewem a roční se Spárkem je
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
CHEVROLET SPARK
CHEVROLET SPARK
Ivo..tak nevim, jestli je to tu levnejsi-http://www.chevrolet.de/angebote-und-fi ... lando.html
Preklad-Google
Nový Chevrolet Orlando. Prominentní rodiny van se 7 sedadly.
Nový Chevrolet Orlando kombinuje výjimečný design s flexibilitou rodinný van. Jeho sebe-jistotu v vzhledu, jeho propracovaný design interiéru konceptu a jeho přesvědčivé bezpečnostní balíček nadšení pro všechny na palubě v řadě. Další plus: naše extra-silné včasnou rezervaci nabídku. Zvolte do 18 Března 2011 nový Chevrolet Orlando a využít moderní vybavení zdůrazňuje hodnotu 2,300 €!
A tisk říká o nový Chevrolet Orlando: Orlando přehled tisku Stáhněte si Orlando-Ranní ptáče Nabídka: Zdarma Orlando navigační systém se 7 "barevným displejem LCD, jako standard na ltz vrcholu skončit.
Zákazníci, kteří se rozhodnou pro ltz zařízení Orlando obdrží ranní ptáče sleva € 800 .* systém zábava zdarma integrovaný do zadního sedadla. Zobrazí dvě 7''LCD pro digitální televizi, počítačové hry, atd. S integrovaným DVD / CD přehrávač, USB připojení, AV / AUX porty a bezdrátová sluchátka porty obsahuje sluchátka v hodnotě 1.500 € .* přesně to, co pro vás?
Pak navštivte svého prodejce Chevrolet nejbližší a nechat podrobnosti o nový Chevrolet Orlando a poradit včasnou rezervaci nabídku.-http://www.chevrolet.de/modelle/orlando/
Preklad-Google
Nový Chevrolet Orlando kombinuje výjimečný design s flexibilitou rodinný van. Jeho sebe-jistotu v vzhledu, jeho propracovaný design interiéru konceptu a jeho přesvědčivé bezpečnostní balíček nadšení pro všechny na palubě v řadě. Další plus: naše extra-silné včasnou rezervaci nabídku. Zvolte do 18 Března 2011 nový Chevrolet Orlando a využít moderní vybavení zdůrazňuje hodnotu 2,300 €!
A tisk říká o nový Chevrolet Orlando: Orlando přehled tisku Stáhněte si Orlando-Ranní ptáče Nabídka: Zdarma Orlando navigační systém se 7 "barevným displejem LCD, jako standard na ltz vrcholu skončit.
Zákazníci, kteří se rozhodnou pro ltz zařízení Orlando obdrží ranní ptáče sleva € 800 .* systém zábava zdarma integrovaný do zadního sedadla. Zobrazí dvě 7''LCD pro digitální televizi, počítačové hry, atd. S integrovaným DVD / CD přehrávač, USB připojení, AV / AUX porty a bezdrátová sluchátka porty obsahuje sluchátka v hodnotě 1.500 € .* přesně to, co pro vás?
Pak navštivte svého prodejce Chevrolet nejbližší a nechat podrobnosti o nový Chevrolet Orlando a poradit včasnou rezervaci nabídku.-http://www.chevrolet.de/modelle/orlando/
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
zdravim. kupte si svet motoru vcera vysel test orlanda. a pecka. nejvetsi samy chvaly a vsechny porazi. mrknete. a co už ho nekdo ma doma??
dostal jsem finalni cenu za kterou ho kupuju ale za 5 mesicu dorazi. 1.8 LTZ Bílá za 333.800kc s DPH neni to omyl ta cena. ale jde to ukecat fleet atd
dostal jsem finalni cenu za kterou ho kupuju ale za 5 mesicu dorazi. 1.8 LTZ Bílá za 333.800kc s DPH neni to omyl ta cena. ale jde to ukecat fleet atd
Nechci to celý reprodukovathladolef píše:Ivo..tak nevim, jestli je to tu levnejsi-http://www.chevrolet.de/angebote-und-fi ... lando.html
Preklad-Google
Nový Chevrolet Orlando kombinuje výjimečný design s flexibilitou rodinný van. Jeho sebe-jistotu v vzhledu, j
Hladolef to má dobrý , v Německu se o zákazníka perou a podbízejí se každý jinak , bohužel to se v českých krajinách nedá porád říct, já dostal naposledy významnou nabídku 3 roky záruky + další dva roky , jenže jaksi naklonec jsem zjistil že si GM vytřelo zase s čechama zadeček, protože ta záruka na další 2 roky je přez asistenšní službu a vztahuje se jen na blok motoru klikovku, zkrátka na věci které vydrží asi 100 roků. Zbytek jako palivová soustava řidici jednotky bohužel to už ne, Holt českej zákazník je zase někde jinde. Byl to takovej malej podrazík na zákazníka , byl to jeden z momentů volby vozidla, záruka 5 let je lákadlo, ale bohužel.
A tak by mne zajímalo čím je český zákazník pro GM jiný než německej zákazník , když to auto ve finále máme v česku dražší a ještě nedostaneme tolik bonusů.
Skutečně obchodní politika GM je
Jinak gratuluji IvošoviR k slušným parametrům, na to jsem byl upozorněn že ten slabší dizl je něco jiného než ten 163 ks.
No uvidim je to lákadlo a budu si muset otestovat taky tu 163 ks potvurku a porovnám , měla by v tom být jiná řídící jednotka i vstřiky na vyšší tlaky 2200 bar místo současných 1600 bar
TAk zkoušejte kupujte jezděte pište budu špionovat
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Ano v Nemecku je trosku jina kupni sila a tim je to dane, vzdycky kdyz tam jsme, tak se vsemu divim, jak tam je proti nam ve vetsine pripadu levneji, pri jejich realnem delnickem vydelku cca 1800-2000euro...hladolef píše:Ivo..tak nevim, jestli je to tu levnejsi-http://www.chevrolet.de/angebote-und-fi ... lando.html
Preklad-Google
Ja jsem nebyl v chevroleteu, ale v toyote a RAVka tam byla v lepsi vybave skoro o 10000euro levnejsi, nez u nas, ale je to dano vsechno tou ohromnou kupni silou..
Ale tim lepe, nikomu nic nebrani si tam jet to auto koupit, oni budou radi a prevozky vam taky vyridi, muzete frcet domu po svych
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
-
- Kontaktovat uživatele:
Hele tady je ORLANDO z vnútra a hádanka - kdo to šoféruje
- Přílohy
-
- 180012_136406493091662_100001669357272_228274_8127550_n.jpg (54.95 KiB) Zobrazeno 3127 x
[quote="patres20"]zdravim. kupte si svet motoru vcera vysel test orlanda. a pecka. nejvetsi samy chvaly a vsechny porazi. mrknete. a co už ho nekdo ma doma??
dostal jsem finalni cenu za kterou ho kupuju ale za 5 mesicu dorazi. 1.8 LTZ Bílá za 333.800kc s DPH neni to omyl ta cena. ale jde to ukecat fleet atd [/quot
5 měsícu ??? na stránkach Srby Praha ho mají skladem 1.8 LTZ bíla.
dostal jsem finalni cenu za kterou ho kupuju ale za 5 mesicu dorazi. 1.8 LTZ Bílá za 333.800kc s DPH neni to omyl ta cena. ale jde to ukecat fleet atd [/quot
5 měsícu ??? na stránkach Srby Praha ho mají skladem 1.8 LTZ bíla.
Carthell Prg
Co já vím, tak se pouze přijímají objednávky, ale oficiálně se ještě neprodává-až od konce března, tak mi to alespoň bylo sděleno.. Taky jsem koukala na stránky SRBY, Orlando bylo úžasné, nikdy jsem "neholdovala" dieslu, ale i to Orlando v dieslu by mi nevadilo, ten zátah byl mazec.. teď se mi nějak zdá, že Sparkys je lenoch za ten víkend jsme se nějak rozmlsali.. teď se ve Sparku snažím dávat šestku a ona tam není...
Takže co se týče Orlanda, "prošmejdili" jsme ho komplet celý, tempomat je skvělá věc.. spotřeba na to, že byl syrový motor taky super, pohodlí na jedničku.. cena je také skvělá, jak už tady někdo zmiňoval, tak do konce března je výhodná nabídka na koupi+fleet program a máte auto za babku..
Svět motorů už máme doma a opravdu ho tam chválí, což je neobvyklé.. normálně tam srovnávají vše se Škodovkou, teď asi zapoměli..
Takže co se týče Orlanda, "prošmejdili" jsme ho komplet celý, tempomat je skvělá věc.. spotřeba na to, že byl syrový motor taky super, pohodlí na jedničku.. cena je také skvělá, jak už tady někdo zmiňoval, tak do konce března je výhodná nabídka na koupi+fleet program a máte auto za babku..
Svět motorů už máme doma a opravdu ho tam chválí, což je neobvyklé.. normálně tam srovnávají vše se Škodovkou, teď asi zapoměli..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
muzes ten test oskenovat, prosim Te? Dekuji
AKRI - (byl) Muž z Ria !
jojo ve srboj ho maj skladem ale nabídĺy my na ty same podminky za cenu 369.800kc a v náchodě 333.800kc. a dnes je každej peníz cenej. servisovat mužes všude. a k autu ješte 15 procent slevu na servisy. a hodinové sazby maj 450kc bez dph a minus 15 procent sleva. takže libovy. a tak daleko to není. už se nemužeme dočkat.
budou ještě náky testy nebo jsou na netu ,?časaky? a crash testy budou kdy nevíte? na ty jsem moc zvědavej.
test oskenuju za tyden. jsem na horach.
budou ještě náky testy nebo jsou na netu ,?časaky? a crash testy budou kdy nevíte? na ty jsem moc zvědavej.
test oskenuju za tyden. jsem na horach.
jako bych ho už někde viděl-peha- píše:Hele tady je ORLANDO z vnútra a hádanka - kdo to šoféruje
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová