Možná tě vezmu i za slovo, ale do srazu zatím daleko, takže uvidíme co ještě budeHanzy píše:Kdyby nekdo chtel mohu zajistit tenhle olej za stejnou cenu a mohu dovest na sraz

Moderátor: Blue Lanos
Možná tě vezmu i za slovo, ale do srazu zatím daleko, takže uvidíme co ještě budeHanzy píše:Kdyby nekdo chtel mohu zajistit tenhle olej za stejnou cenu a mohu dovest na sraz
tosuja píše:Já jsem přišel do servisu když jsem měl na autě 19 tisíc a řekli mi, že jsem tam měl být v 15 tisících a že tolerujou tak 1000 navíc, tak jsem jim řekl ať se opláchnou a šel jsem do......
takže jsem ušetřil necelé 4 litry.....to bude rumu
Hanzy píše:Je to o lidech ne o znacce auta
Hele muzu vedet, co mas za motor?tosuja píše:Já jsem přišel do servisu když jsem měl na autě 19 tisíc a řekli mi, že jsem tam měl být v 15 tisících a že tolerujou tak 1000 navíc, tak jsem jim řekl ať se opláchnou a šel jsem do......
takže jsem ušetřil necelé 4 litry.....to bude rumu
U benzínů je ve 30tkm a u dieselů v 15tkm. Takže není rozdíl 1,6 nb 1,8.chrudoš píše:Prave proto se ptam, protoze u 1,6 je serviska podle me po 15tkm, u 1,8 az po 30. Rok bude v unoru, budu mit najeto tak 25tkm, takze pokud me poslou k sipku, budu chtit ukazat, kde je napsana prohlidka po 15tkm
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |