Já mám takový pocit, že to bylo dokonce asi 835 km...ale i tak překvapeníxsoftx píše:Tak to se mi zdá jako výborný výsledek - tedy pokud soudím podle své "ekonomické"Jajuska95 píše: plnou nádrž jsme ujeli cca.800kmjízdy...

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
Já mám takový pocit, že to bylo dokonce asi 835 km...ale i tak překvapeníxsoftx píše:Tak to se mi zdá jako výborný výsledek - tedy pokud soudím podle své "ekonomické"Jajuska95 píše: plnou nádrž jsme ujeli cca.800kmjízdy...
PETO píše:Meno Chevyho Beata z Transformersov meno priameho bračeka nového SPARKA .
Sparkys je moc pěkné autko...kor v té barvě co má Jajuš a Ivčamilosh píše:Dnes jsem ho videl poprve na zivo a z boku to auto je opravdu divnyhlavne ta zadni cast auta, predek celkem ok ale to zkoseni to fakt vymyslel nekdo ne asi uplne strizlivy
sandruš píše:Sparkys je moc pěkné autko...kor v té barvě co má Jajuš a Ivčamilosh píše:Dnes jsem ho videl poprve na zivo a z boku to auto je opravdu divnyhlavne ta zadni cast auta, predek celkem ok ale to zkoseni to fakt vymyslel nekdo ne asi uplne strizlivy
Má jedinečné tvary aspoň není stejný jako většina aut
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |