Sneži
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Sneži
Tak dneska jsem telefonicky mluvila s mou babičkou, prý u nás v Ostravě-Polance napadlo dost sněhu, měli problém to odklidit.. Tady v Pardubicích nesněží..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- Reklama
Musím se silničářů zastat - kdo to nikdy nedělal a nic o tom neví, lehce kritizuje. Já jsem šéfoval na cestmistrovství 3 roky a vím, co to obnáší. Každé vozidlo zimní údržby u nás mělo svůj okruh cca 40km a stačilo, aby ho jeden blbec s kamionem na letních někde zablokoval nebo havárka a všechno bylo jinak. A že těch blbců v sandálech jezdí. Ale všechno se svádí na silničáře. Každý by si měl přečíst Zákon o provozu na pozemních komunikacích. Tam jsou taky termíny, v jakých se má odstraňovat sníh na komunikacích (silnice I. třídy do 3 hodin od vzniku situace, II. třídy do 6 hodin, III. třídy do 12 hodin).saamm píše:UH – 5cm starého. Od 5.30 do 12.00 tak +20 cm nového bílého bordelu. A stále padá. Silničáři ? Nebudu komentovat.
Pokud sníh padá stále, tak zásahové vozidlo ošetří (prohrne a posype) určený úsek a když dojede na konec svěřeného úseku, začátek je znovu zapadaný ( a silničáři jsou parchanti, protože se flákají).
Unás v Žárovicích od 8 h ráno sněží a nepřestalo. kalamitní stav
Škoda 135 GL
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
Jaroměř sněží sněží mráz kolem běží ale jen lehce pár cm prašanu , tak zatím nic hroznýho
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Já s Tebou souhlasím...jen je potřeba říci, že kamiony zimáky nemají...resp. mají, ale používají se jen ve Skandinávii (min. ve Švédsku)...Vojta píše:Musím se silničářů zastat - kdo to nikdy nedělal a nic o tom neví, lehce kritizuje. Já jsem šéfoval na cestmistrovství 3 roky a vím, co to obnáší. Každé vozidlo zimní údržby u nás mělo svůj okruh cca 40km a stačilo, aby ho jeden blbec s kamionem na letních někde zablokoval nebo havárka a všechno bylo jinak. A že těch blbců v sandálech jezdí. Ale všechno se svádí na silničáře. Každý by si měl přečíst Zákon o provozu na pozemních komunikacích. Tam jsou taky termíny, v jakých se má odstraňovat sníh na komunikacích (silnice I. třídy do 3 hodin od vzniku situace, II. třídy do 6 hodin, III. třídy do 12 hodin).saamm píše:UH – 5cm starého. Od 5.30 do 12.00 tak +20 cm nového bílého bordelu. A stále padá. Silničáři ? Nebudu komentovat.
Pokud sníh padá stále, tak zásahové vozidlo ošetří (prohrne a posype) určený úsek a když dojede na konec svěřeného úseku, začátek je znovu zapadaný ( a silničáři jsou parchanti, protože se flákají).
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
V České Lípě zatím také nic dramatického, asi 5 cm na silnicích, droboulince sněží, -6°C.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Pěkný denIvoš píše:Já s Tebou souhlasím...jen je potřeba říci, že kamiony zimáky nemají...resp. mají, ale používají se jen ve Skandinávii (min. ve Švédsku)...Vojta píše:Musím se silničářů zastat - kdo to nikdy nedělal a nic o tom neví, lehce kritizuje. Já jsem šéfoval na cestmistrovství 3 roky a vím, co to obnáší. Každé vozidlo zimní údržby u nás mělo svůj okruh cca 40km a stačilo, aby ho jeden blbec s kamionem na letních někde zablokoval nebo havárka a všechno bylo jinak. A že těch blbců v sandálech jezdí. Ale všechno se svádí na silničáře. Každý by si měl přečíst Zákon o provozu na pozemních komunikacích. Tam jsou taky termíny, v jakých se má odstraňovat sníh na komunikacích (silnice I. třídy do 3 hodin od vzniku situace, II. třídy do 6 hodin, III. třídy do 12 hodin).saamm píše:UH – 5cm starého. Od 5.30 do 12.00 tak +20 cm nového bílého bordelu. A stále padá. Silničáři ? Nebudu komentovat.
Vojto souhlas
Mě i vadí to množství kamionů.Vždyť je to hrozný!Proč to nejde řešit vlaky ! Na větší vzdálenosti určitě i rychlejší ! Když člověk vidí nákladní vlak tak to už musí být ! Vždyť to snad nemůže být ani levnější !Těch řidičů to jako kdyby na každým vagonu seděl jeden nádražák Ty silnice to těžko zvládaj za optimálního počasí ale spadne trochu kalamitek a je vymalováno
No nic hlavně ať nám jezdí a nezlobí
cca 35 cm -4
Škoda 135 GL
...to Topol ani bychom neměli s devastovanou D1 od přeložených kamiónů s vyjetími kolejemi, teprve poslední roky se " něco " začalo dělat, nákup mobliních vah ap. prostě rozmach " N " dopravy něco stojí ovšem ale ty ostatní...
...jinak v Praze taky sněží, řádově jsme ale na nějakých 5cm při mínus 2°C, třeba napadne,... no voni to ti " sypači " nemají jednoduché Vojto máš pravdu, kamarád jezdil v TK v Praze
Mějte se fajn
...jinak v Praze taky sněží, řádově jsme ale na nějakých 5cm při mínus 2°C, třeba napadne,... no voni to ti " sypači " nemají jednoduché Vojto máš pravdu, kamarád jezdil v TK v Praze
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Jo to by jsi se divil.Topol píše: Mě i vadí to množství kamionů.Vždyť je to hrozný!Proč to nejde řešit vlaky ! Na větší vzdálenosti určitě i rychlejší ! Když člověk vidí nákladní vlak tak to už musí být ! Vždyť to snad nemůže být ani levnější !Těch řidičů to jako kdyby na každým vagonu seděl jeden nádražák Ty silnice to těžko zvládaj za optimálního počasí ale spadne trochu kalamitek a je vymalováno
No nic hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Na nakladku zbozi na vlak potrebujes nakladak. Pak se sestavi vlak a ve finale potrebujes dalsi nakladak. Jak vidis spousta zdrzeni. A sklady ci obchody jsou casto daleko od trati. Vlak je ve finale drazsi a pomalejsi.
Nakladak nalozi a jede. Prima trasa z A do B.
Chces min nakladaku na silnicich? Prestan tolik utracet. Tohle je neco co spousta lidi nemuze pochopit. Kdyz nebudes kupovat tolik zbytecnosti tak tech nakladaku bude jezdit daleko mene.
A ze to nemuzou projet? 24tun a jedna (!) pohanena naprava. Tady nepomuzou ani retezy.
Intel E7200 @3,8ghz, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative SB Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Logitech MX518, Logitech G25, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodnik
Nissan 200SX S13 / Daewoo Tico
Vodnik
Nissan 200SX S13 / Daewoo Tico
Pěkný den
To by bylo na dlouhou debatu.Ale nikdo mě nepřesvědčí,že třeba nad 500km by vlak nebyl rychlejší.Jinak já na blbosti nemám a zas tolik nekupuji.Ale tato společnost je založena na spotřebě a na plýtvání Já jsem z generace kdy si člověk vážil všeho a než něco vyhodil tak se to spravovalo.Ale to všechno patří do jinýho tematu !Tady jde o sních a kalamitu .A kalamita na kolejich je opravdu mimořádná.Tak co je ti platný bod A a bod B když kamiony zůstanou několik dní na parkovištích
Já říkám hlavně ať nám jezdí a nezlobí
To by bylo na dlouhou debatu.Ale nikdo mě nepřesvědčí,že třeba nad 500km by vlak nebyl rychlejší.Jinak já na blbosti nemám a zas tolik nekupuji.Ale tato společnost je založena na spotřebě a na plýtvání Já jsem z generace kdy si člověk vážil všeho a než něco vyhodil tak se to spravovalo.Ale to všechno patří do jinýho tematu !Tady jde o sních a kalamitu .A kalamita na kolejich je opravdu mimořádná.Tak co je ti platný bod A a bod B když kamiony zůstanou několik dní na parkovištích
Já říkám hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Bratislava prší a zo snehu sa stava kaša. Dufam že nezacne mrznut. Teplomer ukazuje +3. A Woyta mas pravdu. Vsetky firmy len minimalne sklady a skoro vsetko JIT, takze zostava len ten kamion.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Nelince se to zatím líbí
- Přílohy
-
- sníh 004.jpg (50.33 KiB) Zobrazeno 1831 x
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat