Aku mate spotrebu?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Aaaa, to je jeden z tech zarucenych vyrobkukaso píše:Neviem co je to za somarina ale nasiel som to v inzeratoch.SETRIC PALIVA www.betrix.sk
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
Ale zase kdo šetří, má za tři..........to by se mohlo jednou vyplatit .........Akri píše:To by slo, ale myslim, ze kdyz takhle setris a setris, tak taky nejedes a nejedesVojta píše:Mě už to taky doporučili. Je to zámek, který přiděláš na auto a už ho neodemkneš. A šetříš a šetříš .......
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
U nás se ale říká, kdo krade má za pět Tak si stačí asi vybratMareman píše:Ale zase kdo šetří, má za tři..........to by se mohlo jednou vyplatit .........Akri píše:To by slo, ale myslim, ze kdyz takhle setris a setris, tak taky nejedes a nejedesVojta píše:Mě už to taky doporučili. Je to zámek, který přiděláš na auto a už ho neodemkneš. A šetříš a šetříš .......
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Tak to ty máš aspoň za osmAkri píše:U nás se ale říká, kdo krade má za pět Tak si stačí asi vybratMareman píše:Ale zase kdo šetří, má za tři..........to by se mohlo jednou vyplatit .........Akri píše: To by slo, ale myslim, ze kdyz takhle setris a setris, tak taky nejedes a nejedes
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Zase mimo mísu tak já při cestě do chorvatska po cestě tam a rychlosti 130-140 na Rakouský autostrádě ve čtyřech dospělejch a s rakví na střeše 8,6 po cestě zpět a posunutí rakve směrem dozadu a jízdě po dálnici max do 110 mám najeto 675 Km a teprve problikává rezerva dotankuju a uvidíme ještě tam mám Slovinskej benzín
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tys tankoval ten za dvacku?? za pullitrpetrm píše:Zase mimo mísu tak já při cestě do chorvatska po cestě tam a rychlosti 130-140 na Rakouský autostrádě ve čtyřech dospělejch a s rakví na střeše 8,6 po cestě zpět a posunutí rakve směrem dozadu a jízdě po dálnici max do 110 mám najeto 675 Km a teprve problikává rezerva dotankuju a uvidíme ještě tam mám Slovinskej benzín
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Blue Lanos
šéfe on myslel Slovinsko to je pokud me pamäť neklame nieeekde inde ako myslíš ty
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Blue Lanos
ja ti dam prdel Davali dnes v spravach, ze ste chceli pouzit oznacenie na nejakom stitku neviem na com to malo konkretne byt, ze vyrobeno v CeskoSlovensku Pacilo by sa ti viac vyrobeno v CeskoSlovinsku
http://www.cardomain.com/id/27101976