Aku mate spotrebu?

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
kaso

Příspěvek od kaso »

Neviem co je to za somarina ale nasiel som to v inzeratoch.SETRIC PALIVA :!: www.betrix.sk
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
Reklama

Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

kaso píše:Neviem co je to za somarina ale nasiel som to v inzeratoch.SETRIC PALIVA :!: www.betrix.sk
Aaaa, to je jeden z tech zarucenych vyrobku :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Souhlasim s Akrim :), kdyby to fungovalo, proc uz to tam nedavaji primo vyrobci aut, kdyz se snazi snizovat spotrebu, jak to jen jde? ;)
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Pratele, mame auta jaka mame, trosku nam to vic papka, no s tim se nic nenadela, myslim, ze tohle tema by bylo nekonecne... ;)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Mě už to taky doporučili. Je to zámek, který přiděláš na auto a už ho neodemkneš. A šetříš a šetříš .......
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Vojta píše:Mě už to taky doporučili. Je to zámek, který přiděláš na auto a už ho neodemkneš. A šetříš a šetříš .......
To by slo, ale myslim, ze kdyz takhle setris a setris, tak taky nejedes a nejedes :lol:
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Akri píše:
Vojta píše:Mě už to taky doporučili. Je to zámek, který přiděláš na auto a už ho neodemkneš. A šetříš a šetříš .......
To by slo, ale myslim, ze kdyz takhle setris a setris, tak taky nejedes a nejedes :lol:
Ale zase kdo šetří, má za tři..........to by se mohlo jednou vyplatit :oops: ......... :mrgreen:
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Mareman píše:
Akri píše:
Ale zase kdo šetří, má za tři..........to by se mohlo jednou vyplatit :oops: ......... :mrgreen:
U nás se ale říká, kdo krade má za pět :lol: Tak si stačí asi vybrat :lol:
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Akri píše:
Mareman píše:
Akri píše: To by slo, ale myslim, ze kdyz takhle setris a setris, tak taky nejedes a nejedes :lol:
U nás se ale říká, kdo krade má za pět :lol: Tak si stačí asi vybrat :lol:
Tak to ty máš aspoň za osm :mrgreen: :lol:
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Zase mimo mísu tak já při cestě do chorvatska po cestě tam a rychlosti 130-140 na Rakouský autostrádě ve čtyřech dospělejch a s rakví na střeše 8,6 po cestě zpět a posunutí rakve směrem dozadu a jízdě po dálnici max do 110 mám najeto 675 Km a teprve problikává rezerva dotankuju a uvidíme ještě tam mám Slovinskej benzín :lol: :lol: :lol:
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

petrm píše:Zase mimo mísu tak já při cestě do chorvatska po cestě tam a rychlosti 130-140 na Rakouský autostrádě ve čtyřech dospělejch a s rakví na střeše 8,6 po cestě zpět a posunutí rakve směrem dozadu a jízdě po dálnici max do 110 mám najeto 675 Km a teprve problikává rezerva dotankuju a uvidíme ještě tam mám Slovinskej benzín :lol: :lol: :lol:
Tys tankoval ten za dvacku?? :lol: za pullitr :lol: :lol:
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

šéfe on myslel Slovinsko to je pokud me pamäť neklame nieeekde inde ako myslíš ty :lol: Obrázek
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

No Akri si zapoměl vzit ty půlitry co nosí místo brýlí aby něco vidělo a i a e je skoro to samý :lol: :lol:
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Blue Lanos píše:šéfe on myslel Slovinsko to je pokud me pamäť neklame nieeekde inde ako myslíš ty :lol: Obrázek
hele kamo, pr*el, jako pr*el, ja v tom rozdil nedelam :lol: :lol:
a pan Petrm si taky necha pripominek :lol: :lol:
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

ja ti dam prdel :lol: Davali dnes v spravach, ze ste chceli pouzit oznacenie na nejakom stitku neviem na com to malo konkretne byt, ze vyrobeno v CeskoSlovensku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pacilo by sa ti viac vyrobeno v CeskoSlovinsku :?: :D :D :lol: :lol: :lol:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „LANOS“