Ahoj potřebuji poradit,,jak dostanu z toho origo sání ven ty vstřiky???
mám z toho drobet strach abych je nezničil.Potřebuji je vyndat abych je mohl implatovat na toho Lexmaula (točit, tahat opravdu nevím )
Díky za radu
čo sceš já mám vlnovec na hadry ale úž mám nový len sa my dáko nechce zvárať veď som v tom pôvodne vyučený tak toho mám plné zuby (tie mám už 3 uplne nové ) takže popadni zváračku a šupni tam nové závesy a fertik
...to JRD McLaren, to bude chtít nejspíš silikonovou elektrodu...a s těmi " papírama " na sváření to je těžký, někdo je má a umí no... nebudu se vyjadřovat a naopak někdo má papíry na hlavu a je chytrej ( co sem měl jenom kamarádů co nechtěli na pakárnu - vojnu...), tak si vyber...ale hlavní je, že po letach sváření vidíš kliku u dveří a nejenom dveře... ( vypálená sítnice...) a to je nejpodstatnější a o tom je....
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
No sorry já myslel že tie železné háky Ale poradím Ti to ako to robím já Takže nakolko tu mám vedla pneuservis tak si zoberiem deravú dušičku a nastrihám si pásiky no a mám závesy