Tak a máme to za sebou

V sobotu kolem poledne jsem s Kubou dorazil do kempu a většina účastníků již byla na místě. Poobědovali jsme v místní restauraci a čekali na nejvzdálenějšího účastníka Hanzyho. Kolem půl šesté dorazil zahrál nám srazovou hymnu a párty mohla začít. Roztopil se gril a Jirka se chopil svého řemesla, klobásky vynikající a víno teklo proudem. Hanzy hrál výborně , kdo by to řekl, že nám nakonec bude zpívat Kája

Počasí bylo jak u moře, takže bomba. Škoda že Ivoš musel jet večer domů kvůli práci.Náležitě jsme zapili Vazounovi kulatiny a pojídali specialitky co kdo přivezl, musím říct že máme mezi sebou kulinářské mistry. Klábosení se protáhlo do ranních hodin a nálada naprosto jedinečná. Ráno snídaně a úklid

bylo co uklízet. Pobalili jsme a vyrazili směr přehrada. Jelikož došlo k nedorozumění s navigací , tak jsme si zajeli asi 5km

alespoň jsme si prohlédli místní krajinu

Po dalším nedorozumění - jeden v levo druhej v pravo jsme se rozdělili, naštěstí mě účastníci naprosto důvěřovali a nakonec jsem je na přehradu úspěšně dovedl, za pár minut dorazil i Řezník

Prohlídka byla zajímavá a dokonce jsme i trochu zazlobili a lezli i tam kde se nesmí

Následovala společná fotka kde mě Řezník nepochopitelně ukročil do leva, jako by k nám nepatřil, ale naštěstí jsem fotil několikrát, tak na jedné nejsem já a na druhé Řezník

Následovala spanilá jízda po přehradě a rozjezd do domovů. Letošní Vřešťov byl prostě suprovej. Díky všem kdo přijel a bavil se , právě jsem zhlídnul video z nočních hodin a můžu říct že je to prostě NEVYSÍLATELNÝ

takže po nějaké úpravě z toho něco bude, fotkek je asi 150 tak budou na rajčeti. Díky všem a těším se za rok
conpet