Polsko nové autodíly+vrakovište
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
pokec
...s omluvou vážení - měl jsem nedůvěru k výrobkům PL - Toyta tam začala vyrabět motory pro evropskou produkci - byla na špici hodnocení TÜV v D a hle už jsou problémy - poruchy, tak vážení nevím...
moje osobní zkušenosti byly nevalné a palikx mi varoval ( přední osu kuláky ramen i řízení origo - Daewoo - Korea, no dal jsem na něj a zatím bez problému...
toliko k PL ale nechci dloubat, čtu tady nákupy olejů a dílů - třeba se podělíte se zkušenostmi...
Mějte se fajn
moje osobní zkušenosti byly nevalné a palikx mi varoval ( přední osu kuláky ramen i řízení origo - Daewoo - Korea, no dal jsem na něj a zatím bez problému...
toliko k PL ale nechci dloubat, čtu tady nákupy olejů a dílů - třeba se podělíte se zkušenostmi...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Reklama
- Hanzy
Hodnoceni TUV je jako u nas STK takze bych rek nesmysl co se tyce statistiky o spolehlivosti a co se tyce Polska je rozdil KOUPENO v POLSKU a VYROBENO v POLSKU to bych rek je hlavni rozdil a jinak urcite lepsi vyrobeno v Polsku nez vyrobeno v Chine ale to je dnes temer vse takze bych rek takhle skatulkovat je hodne kratkozrake...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzyku Německá TUV se nedá s naší STK porovnávát. To co tady projde,by v Německu nikdy neprošlo! A na druhou stranu,když mají tuningové díly TUV,tak ti je bezproblému zapíšou do T.P.,což u nás nehrozí.Hanzy píše:Hodnoceni TUV je jako u nas STK takze bych rek nesmysl co se tyce statistiky o spolehlivosti a co se tyce Polska je rozdil KOUPENO v POLSKU a VYROBENO v POLSKU to bych rek je hlavni rozdil a jinak urcite lepsi vyrobeno v Polsku nez vyrobeno v Chine ale to je dnes temer vse takze bych rek takhle skatulkovat je hodne kratkozrake...
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
- Hanzy
Ale di vsude je to stejne a vsude jsou jen lidi kteri maji zname kteri privrou oko...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
pokec
...to Hanzy nemůžu osobně hodnotit TÜV v D, s prostého důvodu neabsolvoval jsem ji, ale věřím ji víc ve srovnání s naší ( skorumpovanou a úplatnou, tam taky hraje roli vážnost a finanční ohodnocení, pokud tam technik bere průměrný německý plat já nevím asi 60 - 80tisíc Kč na naše, tak si váží své práce a zaměstnání ), němci jsou důkladní, komisní a přesní...na druhou stranu tuningové úpravy, tam dle tisku nejsou problém...a China pokud se dodá technologie může hodně překvapit...rozhodně nechci nic " škatulkovat ", je to jenom zkušenost nic víc nic míň ( polsko )... ale tomu co se děje dnes nerozumím, indická TATA koupila Jaguara...Rover se dělá v číně, renault v Turecku - některé modely a tak nevím...a taky do tebe nedloubu, budeš za chvíli taky zkušenost - oleje, díly ap. je to pochopitelné máš to blízko...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
-
- Hanzy
Pehacku nechej si svuj hrnek oil z lidlu pro sebe jo GM je origo pro nase kary a zes tam nalil levny smejd z drahym napisem to uz je tvoj problemos...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
No abych to uvedl na správnú mieru tak momentálne predáváme GM u nás v servise takže ho mám stále na očiach a podla toho čo nám k nemu dodali tak to sa na verejnosť nedává Pre ludí sa udává že je to oroginál OPEL no a já už mám pre teba originál zloženie tak že na stretku Ti ukážem čo je to GM A ver mi já som to tam chcel naliať ale odhovoril ma šéf Daewoo-OPEL salónu no a teraz som pochopil pre čo a mimochodom vieš aký bol pôvodný obchodný názov...DELPHI no a od toho mám tiež lahvičku kde dokonca stojí že recikled tak to len na margo GM a mi máme lepší bo má žltú nálepku
hele to je z stránok VW
Asi bych se vyhnul značkám Straline - Autokelly, Autoštangl - Delphi, jsou to recyklované oleje z Německa.
hele to je z stránok VW
Asi bych se vyhnul značkám Straline - Autokelly, Autoštangl - Delphi, jsou to recyklované oleje z Německa.
- Hanzy
Vubec bych to nedramatizoval dulezite je jestli pisou 5W nebo 10w nebo 15W vsechny oleje takto oznacene musi splnovat parametry pro dane oznaceni a pak je na kazdem z nas kolik si priplatime za napis a krasu obalu...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Jasne 5W je stale 5W...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale viskozita neurčuje kvalitu oleje. Ta je dána specifikací API nebo ACEA, že ano .
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
pokec
...to Ondraš co to je dle tebe viskozita?
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
Tady se musím zastat Ondrase, viskozita je vlastně tekutost oleje a W znamená za studena a to druhé číslo za tepla. Tedy olej 5W je v nizkých teplotách tekutější než 10W nebo 15W a rychleji se dostane po nastartování na místo kde má působit. To značení za tepla je tekutost v cca 100C tedy při normálním provozu. Olej např. 15W 40 ale může být např. dle API SC/CC (nějakej Mogul) ale i např. SH/CE toto označuje "kvalitu oleje" čím vyšší písmeno dle abecedy za S značí použitelnost pro benzínové motory a za C pro naftu. Uvedu ještě jeden příklad: Nyní jsem dal do Nubi 5W 40 SL a do mé Yamahy 5W 40 SG tedy viskozita stejná ale kvalitativní třída jiná. Existuje i další označení kvality jako je ACEA, normy VW, Mercedes, ev. pro motooleje JASO. A už se přestává používat dělení na minerální, polo či plně syntetické oleje, protože skoro všechny oleje jsou na minerální bázi zušlechťované syntetickými složkami a můžou být namíchaný v jakýkoli viskozitě......
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502