Ted mam spatnej pocit z toho,ze auto je vetsi prase nez ja...ja se nekdy nemeju tak dlouho dokud nezacnu smrdet sam sobe...a myslim,ze ted nastal okamzik kdy se Leganza sama sobe nelibi...Ivoš píše:A co budeš mít? Dobrej pocit? To ti schvaluju....mě je zle, něco na mě leze a ještě ke všemu se musím jít formálně rozejít se svojí holkou a jít na rande s novou....no šílenost.....a tady v práci je to blázinec....
Kecarna o vsem i o nicem...OT vitano...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
keď píše Goose o prasati,napadla ma jedna odvec téma,rádne ujetá ,:Podarilo sa už niekomu z Vás nechtiac grgnúť (říhnout) v nejakom maximálne nevhodnom okamihu. Mne raz do telefónu,počas rozhovoru,mi to ulítlo ,ale taká,že len všetky okná v okolí zadrnčali ,ale doma si niekedy človek aj schuti uľavií a myslí si,že ho nikto nepočuje,len raz moja mamka hrešila vtedy asi 8 ročnú moju dcéru,že si grgla (říhla),keď sa napila kofoly a ona na to,že "... veď aj môj takto si občas doma takú grgne "(říhne) a mal som aj čo pes nechcel
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Nejlíp sám a najdu si tam jinou Nebo s Hanzym, Petrem Soukupem a Goosíkem a strašně se tam zlijemTomáš píše:A tam jedeš s tou formálně starou , nebo novou .....
Jinak , OT : jak jsem tu scháněl na podzim ten karavan , tak ho možná budu v neděli mít ........ a baldovec ve svým , pokud se mi povede ho dát do trošku stavu ....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
to Ivoš: A co to znamená "formálně se rozejít"??? Chudák jezevčice...
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Jasne Ivosku...jak nebude kontrola tak to pujde samo...Ivoš píše:Nejlíp sám a najdu si tam jinou Nebo s Hanzym, Petrem Soukupem a Goosíkem a strašně se tam zlijemTomáš píše:A tam jedeš s tou formálně starou , nebo novou .....
Jinak , OT : jak jsem tu scháněl na podzim ten karavan , tak ho možná budu v neděli mít ........ a baldovec ve svým , pokud se mi povede ho dát do trošku stavu ....
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- vado
- Kontaktovat uživatele:
No teda,
som si nemyslel, ze na tomto fore bude sutaz o pocet prispevkov ...
<sranda on>
Zajtra asi napisem nejaky skript, ktory bude floodovat toto forum aspon dvoma stovkami prispevkov za den. Samozrejme, pod mojim nickom a samozrejme, prispevky budu "o nicom".
<sranda off>
Ach, ... ale nic. Urcite by ma tu niekto sfukol, ze ... sloboda prejavu a ze ked nechcem, nech to necitam.
Tak mlcim.
som si nemyslel, ze na tomto fore bude sutaz o pocet prispevkov ...
<sranda on>
Zajtra asi napisem nejaky skript, ktory bude floodovat toto forum aspon dvoma stovkami prispevkov za den. Samozrejme, pod mojim nickom a samozrejme, prispevky budu "o nicom".
<sranda off>
Ach, ... ale nic. Urcite by ma tu niekto sfukol, ze ... sloboda prejavu a ze ked nechcem, nech to necitam.
Tak mlcim.
Naposledy upravil(a) vado dne ned úno 17, 2008 21:46, celkem upraveno 1 x.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black