Vraj hondy su takým rovnocenným superom toyoty.
No ja s francúzmi nemám skúsenosti,ale je pravda,že čo som sa rozprával s mechanikmi a aj s kolegami,tak v žiadnom prípade neodporúčajú francúzov(ja s nimi skúsenosti nemam-tak len tlmočím...)
Na fiat je zaujímavé to,že dava na prehrdzavenie 8 rokov...neviem,ale už je bežné,že dávajú 12rokov iní.
na forach ako kukám,tiež nie sú najlepšie chváli na tieto autá-talian+francúz okrem naozaj na pár výnimiek.Ale naopak Toyota forum je plnaaaa spokojných ľudí.(asi možno jeden človek mal smolu na nepodarok...)
Tak uvidíme.
Čo sa týka tých servisov-je to naozaj o ľudoch.napr.keď mi menili na forde dvere,tak som si všimol,že zvary na dverách boli iné-dokonca niekde ani neboli-na rozdiel od pravých dverí.keď som sa ich na to spýtal,povedali,že už také dostali z fabriky(je mi jasné-že mi zvar neodčarovali...) Striekli málinko aj kúsok blatníka a citelne bolo poznať drsnú farbu-metalízovanú-okrem toho som mal jemný rozprašok na zadnom malom skle od farby -to som zistil,až keď som umýval okná.Dal som to dole tech.benzínom-proste to celé odflákli.A že FORD-pracuje s najmodernejšími strojmi a technologiou
napr.na fiat fore sa jeden sťažoval na iný odtien jedných dverí(nevšimol si to pri kupe lebo na prvý pohlad to až tak do očí nebilo a koho by napadlo podrobne sa pozrieť na funglovku,či sú všetky časti rovnakým odtienom striekané nového auta)-nemal šancu na reklamáciu.Nevedel dokázať,že to nestriekol on -proste niečo sa udialo s tým autom pred predajom:shock:
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať..
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
)
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať
![Sad :-(](./images/smilies/smilie2.gif)
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
![Obrázek](http://img708.imageshack.us/img708/3924/018h.gif)