Nazdar vespolek - občas mi pošle můj mladý přítel, něco pro pobavení či zasmání a tak se chci s Vámi všemi podělit , mne to docela pobavilo
hezký den přeje všem " Vazoun " a Jirka Badů "
> > Sedí zajko na pniku a nieco pise. Ide okolo liška a pyta sa
> > ho: -
> > Zajac,co to pises?
> > - Diplomovu pracu na temu Ako zajace lišky kynozia.
> > - Ale zajac ved to je uplne naopak.
> > - Nie je ! Neveris, pod sa pozriet a zavedie ju do svojej
> > nory.
> > Von sa vsak uz vrati bez nej. Na druhy den ide okolo vlk.
> > - Zajac, co to pises?
> > - Diplomovu pracu na temu Ako zajace vlkov kynozia. - -
> > Ale zajac, ved to je uplne naopak.
> > - Nie je ! Neveris, pod sa pozriet a zavedie ho do svojej
> > nory.
> > Von sa vsak uz vrati bez neho. Na treti den ide okolo
> > medved.
> > - Zajac, co to pises?
> > - Diplomovu pracu na temu Ako zajace medvede kynozia.
> > - Ale zajac, ved to je uplne naopak.
> > - Nie je ! Neveris, pod sa pozriet a zavedie ho do svojej
> > nory.
> > Tam napravo kopa roztrhanych lisok, nalavo kopa
> > roztrhanych vlkov, vzadu zopar roztrhanych medvedov, uprostred velky
> > lev a zajac prehovori:
> > - Vidis, vidis medved, nezalezi na tom, aku diplomovu
> > pracu pises, ale akeho mas konzultanta.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
kynožia´hovorový výraz ,rovnocenný kántria,likvidujú
ani ma tak z voleja adekvátny český hovorový výraz nenapadá snáď snáď Nivočejí???,likvidují ???
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Slovák,rus a američan sa stretnú niekde v pralese s domorodcami.Domorodci by radi vedeli,aký sú šikovní civilizovaní ľudia a tak sa dohodli,že ich vyskúšajú.Dali teda každému 2 koksové gule a povedali im,nech ukážu,čo s nimi dokážu urobiť...odviedli ich teda do príbytkov a po jednom ich skúšajú.
Američan ukazuje,ako vie roztočiť okolo seba tieto dve gule nad zemou pri nohách bez pomoci rúk...
Domorodec hovorí:-..ha-toto dokázal náš šaman ešte keď bol malý!
zavolali si teda do vnútra rusa...:ten roztočil tieto gule tiež bez pomoci rúk ale až nad hlavou.
Domorodec hovorí..-:ha-toto sa náš šaman naučil tiež už pekne dávno!
Nakoniec vyskúšajú slováka..,
O chvíľu vyletí domorodec z príbytku a kričí :.
Do riti -Toto som ešte nevidel! Ten sovák jednu gulu stratil a druhú rozbil...!!
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. )
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Bola raz jedna chudobná rodinka a jediné čo mali,bola jedna krava!
Jedného dňa prišla domov mama a uvidela na zemi zdochnutú kravu a tak si povedala:... bože môj,jediné,čo sme mali bola táto kravička a aj tá zahynie...tak si povedala:...nemá to teda cenu žiť a zomrela !
Príde domov otec a keď vidí kravu ležať na zemi a aj manželku,tak si povie: ..krava zahynula,manželka je tiež mrtvá,tak to nemá cenu ani mne žiť...-a tiež zomrie!
Príde domov mladší syn a keď uvidel čo sa stalo,tiež si povedal-na čo je teda taký život,keď som stratil najbližších...Idem sa teda utopiť...lenže pri jazere stretne zázračnú vílu a tá mu hovorí:...ak sa so mnou 5x pomiluješ,aj mamu aj otca a aj kravu vzkriesim .
Mladší syn súhlasil a tak sa teda pustia do toho-1x.2x,3x,4x, ale piaty už nevládze a tak teda zomrie tiež.!
Príde domov stredný syn...tiež sa toto všetko opakuje,a tiež sa rozhodol utopiť sa ,no keď prišiel k jazeru,stretol zázračnú vílu a hovorí mu :...keď sa so mnou pomiluješ 10x,všetkých vzkriesim a ty tiež budeš nažive.
Tak teda dobre !-povedal.
Ta k sa milujú prvý krát,druhý krát,3x 4x 5x 6x 7x 8x -9x ,no desiaty už nevládze a zomrie...
Keď prišiel domov najstarší syn,opakovalo s tiež toto všetko,len zázračná víla mu pri jazere navrhuje ,že ak sa s ňou pomiluje 15x ,všetci vstanú z mrtvych a aj jeho život ušetrí...
Najstarší syn však hovorí :...Hahá! súhlasím! Len aby si nedopadla tak,ako tá krava....! ! !
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. )
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Rada pro muže: Nepouštějte se se ženou do složitých rozhovorů!
žena: Co bys udělal, kdybych umřela? Oženil by ses znovu?
muž: Určitě ne!
žena: Proč ne? Nelíbí se ti manželství?
muž: Samozřejmě líbí.
žena: Tak proč by ses neoženil znova?
muž: No, tak jo, oženil.
žena: Opravdu? (tváří se ublíženě)
muž: (slyšitelně vzdychne)
žena: Spal bys s ní v naší posteli?
muž: A kde jinde bychom spali?
žena: Sundal bys moje fotky a místo nich pověsil její?
muž: Tak to by asi bylo správné, ne?
žena: A dovolil bys jí, aby hrála mými golfovými holemi?
muž: Ty jsou jí k ničemu, ona je levák.
žena: .........(ticho).........
muž: A do pr....
x x x
Kupuje hospodář nového kohouta.
Prodavač mu říká: Pozor, je to strašný nenasyta!
Hospodář vypustí kohouta na dvorek a jde spát.
Ráno vyjde ven a kouká. Všechny slepice naprosto sedřený a kohout
přešlapuje mlsně kolem plotu.
Hospodář mu povídá: Kohoutku, šetři se, praskne ti srdíčko a bude
s tebou konec!
Druhý den vstane, vyjde ven a kouká:slepice, kachny i husy jsou uplně
hotový.
Tak mu zase domlouvá: Kohoutku, šetři se...
Třetí den vyjde ven a vidí, že i veverky maj dost a kohoutek leží u
plotu, nožky nahoře, nehýbe se a nad ním už krouží supi.
Přistoupí k němu a se slzou v oku a povídá: Vidíš, kohoutku,
nešetřil ses a jak to dopadlo!
Kohoutek otevře očičko a povídá: Jestli mi vyplašíš ty supy, tak
jseš na řadě Ty!
Topol píše:Pěkný den
Pěkný sexi prádlo
Ať nám jezdí anezlobí
Topol,ty jsi šmíroval u Řezníka ne?
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Teda je to dobrý ale napadá mne IVO kde je Ivoško já len že si už dva dny u PC takže dúfam že nie je nezvestný alebo maká cez čas to bych pochopil protože nadávat na šéfa to se nedelá šak si ho počul nie
-peha- píše:Teda je to dobrý ale napadá mne IVO kde je Ivoško já len že si už dva dny u PC takže dúfam že nie je nezvestný alebo maká cez čas to bych pochopil protože nadávat na šéfa to se nedelá šak si ho počul nie
Tři buzeranti zemřeli, byli zpopelněni ve stejný den, a jejich milenci se baví,co udělají s jejich popely.
První řekne: "Můj Radek miloval létání, takže nasednu do letadla a rozpráším jeho popel v oblacích. Druhý řekne: "Můj Milan byl vášnivý rybář, takže jeho popel rozpráším na jeho oblíbeném jezeře.
A třetí řekne, můj Jakub byl perfektní milenec, takže já vlastně jeho popel nasypu do chilli guláše, aby mi ještě jednou pořádně protáhnul prdel.