Fórum usíná o půlnoci ...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
-
Je mi tedy "51." , ale na mrtvýho si ještě nepřipadám. "Šak" se taky dočkáte pánové,že si ráno každý den pospíte do 9.hod. pak kafíčko,cigárko,kouknout co se děje na netu,dát si dobrý oběd,hoďku si pospat-pak kafíčko,cigárko...Není nad "zdravý" způsob života A jestli si myslíte,že tohle je provokace,tak to tedy provokace v žádném případě...no to tedy vůbec....ani náhodou.... JE!!!!Vojta píše:Je tu mrtvo a já jsem skoro mrtvej taky. Včera a dnes jsme stěhovali synovce, montovali a šibovali nábytek. Ani jeden fotbal jsem neviděl. Ještě jsem stačil dát na autokacik link na tuningpárty v Hradci Králové (Badger mě požádal). A jdu do hajan.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Ach ta pohoda
Je poznat že,v 51 letech jsi zcela zdráv a v pohodě.Taky jsem býval a v těch
letech jsem přestal kouřit.Zbytečně bych kolego ty mladší kolegy nedráždil.
Nemůžeš vědět jak se kdo vyspal ... cha,cha,cha
Nic ve zlém ale v 68 se už v takové pohodě cítit nebudeš, to garantuji každému na tomto foru také všechny zdravím a pěkný den přeje " Vazoun "
Nic ve zlém ale v 68 se už v takové pohodě cítit nebudeš, to garantuji každému na tomto foru také všechny zdravím a pěkný den přeje " Vazoun "
-
Re: Ach ta pohoda
Dobře,když je něčeho víc,dá se z toho ubrat...skutečného mládí dosahujeme ve zralých letech. No v pohodě jsem,ale tak zcela zdráv nejsem a nemyšleno: "až na tu hlavu"Vazoun píše:Je poznat že,v 51 letech jsi zcela zdráv a v pohodě.Taky jsem býval a v těch
Chválím Matízka...po 2x zlomeném obratli bederní páteře je to jedno z mála aut,do kterého se dá normálně nastoupit.Do předchozího Una jsem lezl jak tankista a někdy bych nevlezl ani do maringotky
A "kluci" na foru"? Ty jsou fajn a věřím,že to ustojí... Když si tak pročítám ostatní fora, to Daewoo je bez nadsázky nejlepší a ani nepotřebuje nějaké zásahy adminů.Ale jelikož jsem tady krátce,tak nemůžu přijít na to čím to je a docela by mě zajímal věkový průměr Matízkářů,kterým přeju také hezký den.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Lze to zjistit?
Máš pravdu kolegáčku z Ráje, opravdu by mohl být věkový průměr velice
zajímavý. Jsem přesvědčen,že nás starších opotřebovaných dopisovatelů
sem do fora moc nepíše.A je to škoda,lze se zde hodně poučit,mnohdy také
zasmát a pobavit - nemám pravdu?Stačí dobře pročítat příspěvky a názory.
Když tady na severu Čech / Šluknovsko / je venku ve stínu 30 C,kolik musí
být na jihu??? Zdraví pečící se " Vazoun "
U členů MATÍZ CLUBU (nemám od všech rok narození) vychází zatím průměr 36,2. Když vezmu i kluky ze Slovenska a nečleny clubu z Čech, vychází to asi na 38 roků.Mitch z ráje Českýho píše: ........a docela by mě zajímal věkový průměr Matízkářů,kterým přeju také hezký den.
-
Re: Lze to zjistit?
V Ráji je dnes jako v pekle... Myslím,že mi "opotřebovaní" se nenecháme zahanbit a nebudeme tu jen pro zasmání,i když s úsměvem prý jde všechno líp,jenže zkuste se smát když si skřípnete palec a ten mi teď modrááááá..ááá. Ale na to jak si občas "rýpnu" se ta omladina mezi 18.-45.lety drží statečně.Takže ještě jednou hezký den Matízkářům v celé republice a "mazejte" k vodě,tam si dejte jedno chlazený...mimochodem blíží se Svijanské slavnosti a bude to nářez,to také nejsou špatné srazy!Vazoun píše:Máš pravdu kolegáčku z Ráje, opravdu by mohl být věkový průměr velice
-
Tak Matízkáři, přiznejte se komu je víc jak jeden rok? No ale když vezmu v úvahu počet členů,tak ten průměrný věk s Vazounem pěkně kazímeVojta píše:U členů MATÍZ CLUBU (nemám od všech rok narození) vychází zatím průměr 36,2. Když vezmu i kluky ze Slovenska a nečleny clubu z Čech, vychází to asi na 38 roků.Mitch z ráje Českýho píše: ........a docela by mě zajímal věkový průměr Matízkářů,kterým přeju také hezký den.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Jak to řešit
A to si myslíš ty kluku z Ráje, že se kvůli tomu, že kazíme věkový průměr
osazenstvu fora - mám odhlásit ?????To ani náhodou,mně se tu náhodou
moc líbí. Od mladých se taky rád něco přiučím a fandím jim.
Zdravím všechny na foru a přeji hezký " Sváteční den " " Vazoun "
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak to řešit
Já zase obdivuji Vaši starší generaci, jak se dokážete přizpůsobit a ještě teď učit pořád novým věcem atd.Vazoun píše:A to si myslíš ty kluku z Ráje, že se kvůli tomu, že kazíme věkový průměr
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele: