Počasí !!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Tak nám začalo,tu v Nitre,pekne pršať,cesty máme ako sklo,nakoľko vytrvalo mrzlo,radšej som nevytiahol päty z domu,nieto ešte auto ,aj z ciest hlásia kovbojky,ešteže nikam nemusíme cestovať.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
Koukám Topole ty máš ale odvahu. Tak plnou nádrž a v pořádku se vrať. Já pokud by nešlo o život, cestu odložím. Na tuto stranu je to vždy o hubu. Ale to oba víme a možná i Vazoun by mohl vyprávět.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Pěkný den
Tak jsem v pořádku doma cesta do Rumburku perfekt sucho pohoda. No a když jsem se před druhou začal vracet tak pěkná chumelenice První kamiony už samozřejmě před Studánkou.Když jsem jel dolú na Jiřetín tak už protisměr stál.Já teda vykvaltoval a radši přibržďoval.Ono u předního náhonu není nejlepší brzdit na sněhu motorem.No a nahoru na Šébr plno.Nechápu tiráky až když stojej a zatarasej cestu tak začnou nasazovat řetězy !!!I když já to samý ale mám dobrý zimáky tancovalo to ale projeli jsme ale když by jsme museli zastavit tak nevím nevím .Jinak u nás těch 10-15 dopadlo a teplota někde kolem nuly.
Ať nám jezdí a nezlobí
Tak jsem v pořádku doma cesta do Rumburku perfekt sucho pohoda. No a když jsem se před druhou začal vracet tak pěkná chumelenice První kamiony už samozřejmě před Studánkou.Když jsem jel dolú na Jiřetín tak už protisměr stál.Já teda vykvaltoval a radši přibržďoval.Ono u předního náhonu není nejlepší brzdit na sněhu motorem.No a nahoru na Šébr plno.Nechápu tiráky až když stojej a zatarasej cestu tak začnou nasazovat řetězy !!!I když já to samý ale mám dobrý zimáky tancovalo to ale projeli jsme ale když by jsme museli zastavit tak nevím nevím .Jinak u nás těch 10-15 dopadlo a teplota někde kolem nuly.
Ať nám jezdí a nezlobí
- Hanzy
Tyyyyy vado to je nadhera ale zas takove by to byt nemuselo....
Ted uz ta Nohavicova pisnicka vypada jak recese a ani ji nehrajou...
Ted uz ta Nohavicova pisnicka vypada jak recese a ani ji nehrajou...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Pěkný den
Co sních ten nehrozí ! Já zítra jedu do Prahy a vyndal jsem i řetězi a petku s pískem to snad v Praze nebudu potřebovat ale má být pořádný fučák
http://www.chmu.cz/
Ať nám jezdí a nezlobí
Co sních ten nehrozí ! Já zítra jedu do Prahy a vyndal jsem i řetězi a petku s pískem to snad v Praze nebudu potřebovat ale má být pořádný fučák
http://www.chmu.cz/
Ať nám jezdí a nezlobí
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
kolegove ste me spatne pochopili, ja nezavidim to mnozstvi napadanyho snehu ale jen obecne ten snih, tady sme ho jeste celkem ani nevideli
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW