Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
To Tompetr:
tak nepruď, bylo zde již několikrát na fóru naznačeno, že sem tam nějaká hrubka nevadí. Nejsme tu proto abychom druhého poučovali co a jak psát. Mě osobně takoví lidé štvou , co druhého poučují a pak sami třeba píší bez háčků a čárek, co zde již na fóru také bylo k vidění.
tak nepruď, bylo zde již několikrát na fóru naznačeno, že sem tam nějaká hrubka nevadí. Nejsme tu proto abychom druhého poučovali co a jak psát. Mě osobně takoví lidé štvou , co druhého poučují a pak sami třeba píší bez háčků a čárek, co zde již na fóru také bylo k vidění.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Reklama
Ivoši nemáš za co děkovat . Záleží na tom, jaký je kdo člověk a né jak píše. Nechci to více rozebírat.
Nyní tu pár dní nebudu, jedu zítra na dovolenouououououououoououououououoououououououuououououououououououououououououououoo - hurá tři neděle volna - již to potřebují mé plíce - Chorvatsko to jistí.
Nyní tu pár dní nebudu, jedu zítra na dovolenouououououououoououououououoououououououuououououououououououououououououououoo - hurá tři neděle volna - již to potřebují mé plíce - Chorvatsko to jistí.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
To jsem fakt netušil, že se tak rozdurdíte Nejsem neomylný, to je jasná věc. Sem tam hrubka nevadí, ale pokud se opakuje dokola, tak to už je na pováženou a tak jsem si ehm dovolil malé popíchnutí... Taky byste místo podrážděné reakce mohli přiznat chybu. I podle toho se pozná jaký člověk je, milý BrouskuIvoš píše:Díky Václave.....
Tompetr: Ty jsi tak neomylný? Neřekl bych....hlavně klídek
Naposledy upravil(a) Tompetr dne pát srp 10, 2007 19:47, celkem upraveno 1 x.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Je to směřováno na Václava, ale co se týká mě, chybu přiznám, mám tak nějak uloženo v hlavě ve slově Katalyzátor měkké i. Proto ta mýlka. Díky za upozornění, ale řada z nás tady udělá spoustu hrubek, nicméně člověk to přejde....myslím, že to není zas takové téma, které stojí za 5 příspěvků.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Takže auto je opraveno...naštěstí to byl jen rezonátor a katalyzátor je úplně v pohodě...dokonce jsem se divil, že Kombik vypadá ze spodu o hodně moc líp než Sedan...a to je jen o 2 roky mladší (Kombi). No mám radost, 2354 Kč mi vyhovuje.
Takže ještě opravit spojku, tj. ve čtvrtek zajet do Prahy za Palikxem a budem mít snad na nějakou dobu obě auta z krku.
Takže ještě opravit spojku, tj. ve čtvrtek zajet do Prahy za Palikxem a budem mít snad na nějakou dobu obě auta z krku.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
vysípaný byla obyčejná hrubice, a to už jsem si nedovolil napadnoutDocent píše:To Tompetr: A toho "vysipaný" ses nevšiml nebo je to podle tebe od slova "sípat" ?
To Ivoš: Tompetr upozornil na gramatickou chybu a neřekl bych, že to myslel zle... Pokud si nikdo nebude ničeho všímat, tak to bude všude vypadat jako v článcích na iHeute nebo v Tescu...
mám taky zajímou fotečku, ale spadá do "bezpečnosti práce"
- kdyby to někdo nepoznal tak je to železniční vagón...
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
Klikni a uvidíš kdo jsem
- Hanzy
Jak jsem rek koukal bych po okoli,nebot aspon u nas jich moc nejezdi a pak bych si toho hajzla vychutnal!!!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Potkal jsem dnes šedivou metlu a mlhovky jsem mu zkouknul.Nejsem si jistý tak co nadělám.
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
Klikni a uvidíš kdo jsem
Klikni a uvidíš kdo jsem
- Hanzy
Nevim jak je to uchycene ale na to bych koukl a na spinu okolo...melo by jit vzdy poznat ze s tim nekdo cerstve manipuloval kdyz se na to poradne kouknes...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
To ani nechtěj vědět jak je to uchycené,dva sroubky zajištěné matkama zezadu-M6 Já už číhal i v autě,ale to je na nic.Tečka - vyřešeno garáží.
Klikni a uvidíš kdo jsem
Klikni a uvidíš kdo jsem