Spotřeba Orlanda
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Spotřeba Orlanda
Iron ty musis jazdit strasne ekologicky. Ja teda taku spotrebu s 1.4 nemam ani nahodou
- Reklama
Dnes jsem se projel v astre sport tourer 1.4 T 103kw, najeto mela 1200km takze motor jeste syrovy ale spotreba po cca 10km (50% obec/50%mimo) kolem 7L, a to astra vazi pres 1500kg, myslim slusny, i ty vase 1.4 chevy by mely papat stejne.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Přesně tak, když jezdim s orlem 1,4 u nás couračky, tak se pohybuji mezi 7-7,5-občas to proženu. Na delší trasách to klesne.Jinak, jak jsem už psal, výkon dostatečný, spotřeba snad po zajetí snad ještě spadne.Jinak dpo budoucna uvažuji o předělání na E-85.Nemáte někdo zkušenosti.
Jasné, super vec, takisto plyn, na ten sú tie motory ako stvorené
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
E85? fakt to chces skusat? Skoda noveho motora...
-
Vybrat si turbomotor a cpát do toho plyn, to je skoro na zbavení svéprávnosti...
Ten líh by teoreticky měl letět jak raketa, ale prakticky to bude spíš pěknej průser...
Ten líh by teoreticky měl letět jak raketa, ale prakticky to bude spíš pěknej průser...
Chevrolet Orlando LT+ 1.8, 5MT, My13, bílá Summit, LPG
tak me napadlo, proc se predelava jen benzinovy motor a ne i diesel? co tomu brani?
a kdyz resim spotrebu, tak si snad kupim maly a lehky auto ne? tomu tez nerozumim.
U vsech aut co jsem ridil jsem mel pokazdy o 50% vetsi spotrebu nez je papirova
a kdyz resim spotrebu, tak si snad kupim maly a lehky auto ne? tomu tez nerozumim.
U vsech aut co jsem ridil jsem mel pokazdy o 50% vetsi spotrebu nez je papirova
Brání tomu vysoká cena za přestavbu a nízká spolehlivost málo prověřených systémů...
ach tak, ja ze je v tom nejaky technicky problem
Zdar chlapi, na E-85 jsem se jen ptal.Plyn do své 1,4 nechci. Potřebuji rezervu a plynu moc nevěřím.Sice jsem ho měl už ve dvou autech, ale E-85 se mi zdála jako rozumná volba.Žádná přídavná nádrž, tahkuješ stejně jako benzin. Ale nevim, co to udělá s motorem a jaká by byla spotřeba.
Ještě je tu jedna alternativa... http://jednavodu.cz/shop/content/11-cas ... ene-otazky
Nezkoušel tu už někdo jezdit na vodu...??
Nezkoušel tu už někdo jezdit na vodu...??
-
poviem ti to uprimne a od srdca je to pičovina fyzikalne je to nemozne
na TEDxe v KE som sa bavil s ludmi z TUKE ktory vyrobili auto na vodik ci je to realne. Vyrabat elektrolizou z vody vodik a kyslim je energeticky neefektyvne. Alternator ma vyssiu spotrebubu a tym sa zvysuje spotreba
na TEDxe v KE som sa bavil s ludmi z TUKE ktory vyrobili auto na vodik ci je to realne. Vyrabat elektrolizou z vody vodik a kyslim je energeticky neefektyvne. Alternator ma vyssiu spotrebubu a tym sa zvysuje spotreba
Orol 1.8 16V 104 kW LTZ Biele
Známej povídal, že to prej chrochtlům čistí saze... A taky to má bejt živější...
no o HHO generatoroch som tiez nieco cital ... ze garantuju az 20-30 % usporu paliva no ja tomu osobne moc neverim ... skor to bude usporta tak do 5% ale na druhu stranu naklady na nakup a montaz zariadenia + koleda o pripadny pruser a nasledna oprava ... mne to za to nestoji a ani tomuneverim ...
BTW k teme ... vcera tankovane na OMV v TV dotankovane 59.7l prejdenych km som mal 945 a dojazd bol este okolo 80 km ... vysledna spotreba 6,29l/100km ... vysmiaty som jak leco
BTW k teme ... vcera tankovane na OMV v TV dotankovane 59.7l prejdenych km som mal 945 a dojazd bol este okolo 80 km ... vysledna spotreba 6,29l/100km ... vysmiaty som jak leco