Závady
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Scorpion.11
Re: Závady
Tomáši, zaklepej si
;)Murda- jinak je jasné, že nemůžu srovnávat cruze a aveo, ale někteří lidé slyší i trávu růst, někteří mají abnormální sluch, někteří zas špizují zdali něco klepe i když neklepe a někteří ty problémy fakt mají.
Já osobně u avea tyto problémy prozatím nemám, ale jen při projíždění 90°zatáčky se mi většinou auto zhoupne a slyším ten shup a náraz na silenbloky, ale jinak nerovnosti či jinak problémy nemám.
Jinak pokud tyto problémy máš stále tak si vyskoč a důrazně reklamuj
;)Murda- jinak je jasné, že nemůžu srovnávat cruze a aveo, ale někteří lidé slyší i trávu růst, někteří mají abnormální sluch, někteří zas špizují zdali něco klepe i když neklepe a někteří ty problémy fakt mají.
Já osobně u avea tyto problémy prozatím nemám, ale jen při projíždění 90°zatáčky se mi většinou auto zhoupne a slyším ten shup a náraz na silenbloky, ale jinak nerovnosti či jinak problémy nemám.
Jinak pokud tyto problémy máš stále tak si vyskoč a důrazně reklamuj
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
To je pravda s tym sluchom, ja ani neviem ze mam diesel ked jazdim...radio vypeckovane...no proste chluchota sama
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Auto jsem odvezl tento týden do servisu s tím, že si jej převezmu zpět pouze opravené. Pokud se to nepodaří, budu trvat na výměně za nové. V tomto duchu jednám i se Chevroletem Česká republika. Tak jsem zvědav na dalším vývoji problému. Přeci jenom se to již nějakou dobu táhne . V servisu jsme provedli s technikem zkušební jízdu, tím byl vlastně seznámen se závadou, která se projevovala téměř po celou dobu této jízdy.
Tak to jsem zvědav, jak dopadneš. Já jsem to samé prodělal u Lacetti, u Cruze už to jde nějak mimo mě. Když jsem Lacetti postupně reklamoval u dvou autorizovaných servisů, výsledek byl následující:
Dojáček: Něco tam klepe, ale nevíme co.
Auto Staiger: Tam se na mě smilovali a vyměnili přední tlumiče vč. uložení. Dva měsíce byl klid a pak vše začalo znova.
Po všech zkušenostech jsem začal chodit do Autobondu k Palikxovi, který mně potvrdil, že tam žádné vůle nejsou a jak jsem psal výše, vyčistil brzdy a promazal brzdiče a od té doby klid.
Takže, až budu mít s Cruzem 15 tis. na první garančku, pojedu zase rovnou do Autobond na Spořilov. Tam mám jistotu, že auto bude pořádně prohlédnuté, olej nalitý max. na horní hranici a ne přelitý téměř o 1/2 litru jako u jednoho z těch dvou servisů, brzdovou kapalinu OPRAVDU vyměněnou v celé soustavě a ne jen v nádobce, atd. Záruku tím neporuším a budu mít jistotu, že to, co mi naúčtují, opravdu bude uděláno.
Dojáček: Něco tam klepe, ale nevíme co.
Auto Staiger: Tam se na mě smilovali a vyměnili přední tlumiče vč. uložení. Dva měsíce byl klid a pak vše začalo znova.
Po všech zkušenostech jsem začal chodit do Autobondu k Palikxovi, který mně potvrdil, že tam žádné vůle nejsou a jak jsem psal výše, vyčistil brzdy a promazal brzdiče a od té doby klid.
Takže, až budu mít s Cruzem 15 tis. na první garančku, pojedu zase rovnou do Autobond na Spořilov. Tam mám jistotu, že auto bude pořádně prohlédnuté, olej nalitý max. na horní hranici a ne přelitý téměř o 1/2 litru jako u jednoho z těch dvou servisů, brzdovou kapalinu OPRAVDU vyměněnou v celé soustavě a ne jen v nádobce, atd. Záruku tím neporuším a budu mít jistotu, že to, co mi naúčtují, opravdu bude uděláno.
Uvidíme jak dopadnu nyní v servisu. Zvažuji také to, že by mi měl být dán k dispozici náhradní vůz. Přeci jenom jsem měl auto již 1 týden v servisu před 14 dny a nyní je opět v servisu zkrze jednu a tutéž závadu. Již mě to začíná poměrně narušovat život. Jedná o mnou nezaviněnou závadu. Vůz mám 6 týdnů a z toho byl již v servisu 1 týden a nyní je v servisu opět již přes 1 týden a zatím nikdo nevolá, že by měl být vůz již opraven. Počkám ještě tento týden a hned na začátku nového roku budu vše řešit. Je přeci na pováženou, aby si člověk koupil nové auto, které nemůže používat.
Ještě jednu maličkost o které jsem již psal v začátcích tohoto tématu. Jedná se o servis autocentrum Dojáček, kde jsem byl s onou závadou skrze kterou je nyní již po druhé vůz v servisu. U Dojáčka jsem dostal právě onu radu nad zlato a to: Zesilte si rádio a bouchání neuslyšíte. To byla rada od odborníka ze značkového servisu Chevrolet. To jen na dokreslení jací jsou odborníci v servisech ( ne ve všech. nebudu házet všechny do jednoho pytle ) a jak jsou ochotni pomoci zákazníkovi.
Jaké máte zkušenosti pánové a dámy se značkovými servisy značky Chevrolet ???
Jaké máte zkušenosti pánové a dámy se značkovými servisy značky Chevrolet ???
koukám že u Dojáčka jsou jenom samé problémy jeden majitel orla měl sním také problémy,já měl špatnou zkušenost s autosalonem Dědek ale začal jsem jezdil do Svitav a tam úplně v poho
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
majitel orla měl problém s motorem,začal všechno řešit přes centrálu GM a dali mu prý pak i náhradní auto,takže bych začal hodně dupat po GM a hlavně nedat semurda píše:Uvidíme jak dopadnu nyní v servisu. Zvažuji také to, že by mi měl být dán k dispozici náhradní vůz. Přeci jenom jsem měl auto již 1 týden v servisu před 14 dny a nyní je opět v servisu zkrze jednu a tutéž závadu. Již mě to začíná poměrně narušovat život. Jedná o mnou nezaviněnou závadu. Vůz mám 6 týdnů a z toho byl již v servisu 1 týden a nyní je v servisu opět již přes 1 týden a zatím nikdo nevolá, že by měl být vůz již opraven. Počkám ještě tento týden a hned na začátku nového roku budu vše řešit. Je přeci na pováženou, aby si člověk koupil nové auto, které nemůže používat.
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
KjubKjub píše:Tak oprava volantu je hotovo (fotku poskodenie mozete vidiet v sekcii Follow me...). Trvalo 4 dni, co bolo celkom rychle vzhladom na to ze sa to posielalo kade-tade.
Teraz je volant jemne hrubsi co mi vyhovuje, a je aj makksi co je pohodlnejsie. Paci sa mi ze je taky "vraskavy"...posobi odost kvalitnejsie. Hla...
Máš niekde na doklade uvedenú tú firmu v BB kde to robili? Zatiaľ to nepotrebujem, ale do budúcnosti by sa to mohlo hodiť. Nech sa na to nezabudne....
ne to vobec neni uvedene. Mam iba normalne ze Fancar fakturu...
Tak a je to tady, necelých 45tkm a konec tahu motoru, kontrolka, nouzový režim atd., atd. Takže bude servis.... Zase se něco po...o.
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ajajaj, no snad to bude jen nejake vycisteni atd, drzim palce. Minuly tyden jsem prekrocil 40 tkm, takze uz se mam chystat jo? At to dobre dopadne
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Možno že na 45 strane tohoto vlákna a zároveň po 45 tis. km začneme riešiť skutočné "závady".
Tak držím palec nech je to len prkotina !!!
Tak držím palec nech je to len prkotina !!!
Sak ja som toto uz mal po asi 20t km, bola to iba elektronika. Uz sa to neopakovalo.