Závady

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
tomask

Re: Závady

Příspěvek od tomask »

Mám cruze 2 roky najeto 44000 km a žádný problém nemám a ani jsem neměl.
:PP:
Carthell Prg
Reklama

Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

Tomáši, zaklepej si :lol: -i
;)Murda- jinak je jasné, že nemůžu srovnávat cruze a aveo, ale někteří lidé slyší i trávu růst, někteří mají abnormální sluch, někteří zas špizují zdali něco klepe i když neklepe a někteří ty problémy fakt mají.
Já osobně u avea tyto problémy prozatím nemám, ale jen při projíždění 90°zatáčky se mi většinou auto zhoupne a slyším ten shup a náraz na silenbloky, ale jinak nerovnosti či jinak problémy nemám.
Jinak pokud tyto problémy máš stále tak si vyskoč a důrazně reklamuj :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Kjub

Příspěvek od Kjub »

To je pravda s tym sluchom, ja ani neviem ze mam diesel ked jazdim...radio vypeckovane...no proste chluchota sama :mrgreen:
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
murda

Příspěvek od murda »

Auto jsem odvezl tento týden do servisu s tím, že si jej převezmu zpět pouze opravené. Pokud se to nepodaří, budu trvat na výměně za nové. V tomto duchu jednám i se Chevroletem Česká republika. Tak jsem zvědav na dalším vývoji problému. Přeci jenom se to již nějakou dobu táhne :( . V servisu jsme provedli s technikem zkušební jízdu, tím byl vlastně seznámen se závadou, která se projevovala téměř po celou dobu této jízdy.
pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

Tak to jsem zvědav, jak dopadneš. Já jsem to samé prodělal u Lacetti, u Cruze už to jde nějak mimo mě. Když jsem Lacetti postupně reklamoval u dvou autorizovaných servisů, výsledek byl následující:

Dojáček: Něco tam klepe, ale nevíme co.
Auto Staiger: Tam se na mě smilovali a vyměnili přední tlumiče vč. uložení. Dva měsíce byl klid a pak vše začalo znova.
Po všech zkušenostech jsem začal chodit do Autobondu k Palikxovi, který mně potvrdil, že tam žádné vůle nejsou a jak jsem psal výše, vyčistil brzdy a promazal brzdiče a od té doby klid.
Takže, až budu mít s Cruzem 15 tis. na první garančku, pojedu zase rovnou do Autobond na Spořilov. Tam mám jistotu, že auto bude pořádně prohlédnuté, olej nalitý max. na horní hranici a ne přelitý téměř o 1/2 litru jako u jednoho z těch dvou servisů, brzdovou kapalinu OPRAVDU vyměněnou v celé soustavě a ne jen v nádobce, atd. Záruku tím neporuším a budu mít jistotu, že to, co mi naúčtují, opravdu bude uděláno.
murda

Příspěvek od murda »

Uvidíme jak dopadnu nyní v servisu. Zvažuji také to, že by mi měl být dán k dispozici náhradní vůz. Přeci jenom jsem měl auto již 1 týden v servisu před 14 dny a nyní je opět v servisu zkrze jednu a tutéž závadu. Již mě to začíná poměrně narušovat život. Jedná o mnou nezaviněnou závadu. Vůz mám 6 týdnů a z toho byl již v servisu 1 týden a nyní je v servisu opět již přes 1 týden a zatím nikdo nevolá, že by měl být vůz již opraven. Počkám ještě tento týden a hned na začátku nového roku budu vše řešit. Je přeci na pováženou, aby si člověk koupil nové auto, které nemůže používat.
murda

Příspěvek od murda »

Ještě jednu maličkost o které jsem již psal v začátcích tohoto tématu. Jedná se o servis autocentrum Dojáček, kde jsem byl s onou závadou skrze kterou je nyní již po druhé vůz v servisu. U Dojáčka jsem dostal právě onu radu nad zlato a to: Zesilte si rádio a bouchání neuslyšíte. To byla rada od odborníka ze značkového servisu Chevrolet. To jen na dokreslení jací jsou odborníci v servisech ( ne ve všech. nebudu házet všechny do jednoho pytle ) a jak jsou ochotni pomoci zákazníkovi.
Jaké máte zkušenosti pánové a dámy se značkovými servisy značky Chevrolet ???
18lukin18

Příspěvek od 18lukin18 »

koukám že u Dojáčka jsou jenom samé problémy :? jeden majitel orla měl sním také problémy,já měl špatnou zkušenost s autosalonem Dědek ale začal jsem jezdil do Svitav a tam úplně v poho ;-)
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
18lukin18

Příspěvek od 18lukin18 »

murda píše:Uvidíme jak dopadnu nyní v servisu. Zvažuji také to, že by mi měl být dán k dispozici náhradní vůz. Přeci jenom jsem měl auto již 1 týden v servisu před 14 dny a nyní je opět v servisu zkrze jednu a tutéž závadu. Již mě to začíná poměrně narušovat život. Jedná o mnou nezaviněnou závadu. Vůz mám 6 týdnů a z toho byl již v servisu 1 týden a nyní je v servisu opět již přes 1 týden a zatím nikdo nevolá, že by měl být vůz již opraven. Počkám ještě tento týden a hned na začátku nového roku budu vše řešit. Je přeci na pováženou, aby si člověk koupil nové auto, které nemůže používat.
majitel orla měl problém s motorem,začal všechno řešit přes centrálu GM a dali mu prý pak i náhradní auto,takže bych začal hodně dupat po GM a hlavně nedat se ;-)
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Iacobus

Příspěvek od Iacobus »

Kjub píše:Tak oprava volantu je hotovo (fotku poskodenie mozete vidiet v sekcii Follow me...). Trvalo 4 dni, co bolo celkom rychle vzhladom na to ze sa to posielalo kade-tade.
Teraz je volant jemne hrubsi co mi vyhovuje, a je aj makksi co je pohodlnejsie. Paci sa mi ze je taky "vraskavy"...posobi odost kvalitnejsie. Hla...
Kjub
Máš niekde na doklade uvedenú tú firmu v BB kde to robili? Zatiaľ to nepotrebujem, ale do budúcnosti by sa to mohlo hodiť. Nech sa na to nezabudne.... :PP:
Kjub

Příspěvek od Kjub »

ne to vobec neni uvedene. Mam iba normalne ze Fancar fakturu...
honza72

Příspěvek od honza72 »

Tak a je to tady, necelých 45tkm a konec tahu motoru, kontrolka, nouzový režim atd., atd. Takže bude servis.... :( Zase se něco po...o.
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Ajajaj, no snad to bude jen nejake vycisteni atd, drzim palce. Minuly tyden jsem prekrocil 40 tkm, takze uz se mam chystat jo? :) At to dobre dopadne
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Iacobus

Příspěvek od Iacobus »

Možno že na 45 strane tohoto vlákna a zároveň po 45 tis. km začneme riešiť skutočné "závady".
Tak držím palec nech je to len prkotina !!! -i
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Sak ja som toto uz mal po asi 20t km, bola to iba elektronika. Uz sa to neopakovalo.
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Technická sekce“