Benzin vs. diesel :)
Moderátor: Blue Lanos
Re: Benzin vs. diesel :)
Tedy pánové, již to přestává být zábavé. Jinak z mého pohledu tak pokud najedu /a také s přihlédnutím k tomu jak dlouho chci auto vlastnit/ ročně cca 15 tis. km tak benzín, pokud do 50 tis. tak diesel a pokud více tak prdy.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
- Reklama
Zvažuji koupi dalšího auta , manželka po mě momentálně zdědila 180hp dvolitrový diesel a na její ježdění myslím že je zbytečný. Najezdí tak 10tis ročně , ale převážně cukačky z dětma. Líbí se mi Aveo a je to auto za super cenu. Jen řeším motor, jelikož se do něj malej diesel nedává, tak mi poraďtě jestli 1.4 nebo 1,2 12v. Určitě máte bohaté zkušenosti.
Píšu s kolegového účtu, jelikož je můj znepřístupněn. předem děkuju za rady . Berry
Píšu s kolegového účtu, jelikož je můj znepřístupněn. předem děkuju za rady . Berry
Radsej by som napisal do casti avea, tam ti lepsie poradia.
Naposledy upravil(a) legolas dne pon kvě 30, 2011 14:49, celkem upraveno 1 x.
Biely Chevrolet Cruze 2,0 VCDi LS PLUS
No ja osobne bych pockal na novy aveo. Asi bude drazsi ale pokrok dost velkej. Tam budes mit i ten diesel. I kdyz ja obhajce dieselu bych tam vzal benzin.
Cruze VCDi LT 6MT 120kw black, cihlově-červená kůže, 235/45/R18
Já jsem taktéž zastánce deiselu, jelikož jezdím cca50tis ročně ,ale myslím že pro ježdění mojí ženy by stačil nějakej malej benzín. Nabízejí mi aveo 1,2 12V s klimou v elektrice za 170tis, což mi přijde velmi dobré. 4ekat na nové se mi nechce , jelikož bude o dost dražší a bůh ví kdy . Kolega čekal na Orlando hroznou dobu.
Presne tak aj ja čakám na nové Aveo. Ak chceš mám 1,2 jednu na predaj za 3 tis e.
Škoda Roomster TSI
Máme 1,2 16v a aj 1,4 16v. Výkonovo je to skoro na tej istej urovni, len do kopca to je lepšie s 1,4 a pri zapnutej klíme.
Škoda Roomster TSI
Jak je to staré , ale já mám zájem spíše o nové. 5let záruky , pak pryč s ním a koupit jinémino píše:Presne tak aj ja čakám na nové Aveo. Ak chceš mám 1,2 jednu na predaj za 3 tis e.
Byl jsem se na něj podívat , jediný co mi tam vadí je ten plastový interiér
Po zkušenostech s koncernem WV je pro mě nejdůležitější u auta záruka
Najeté km a stáří ?mino píše:Máme 1,2 16v a aj 1,4 16v. Výkonovo je to skoro na tej istej urovni, len do kopca to je lepšie s 1,4 a pri zapnutej klíme.
tam je problém že to aveo nový bud stát stejně jako Cruze v 1,6 v akci,teď bych aveo nekoupil kdybych kupoval auto,spíš Cruze ten teď vychází peněžně dobře.Nebo bych ženě koupil fiat Punto ,ten je takovej holčičí,je hezkej líbí se i mě
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Jenže Cruze je zbytečně velké auto , potřebuje něco malého. Mrknu na toho Fiata
ještě je nádhernej Fiat Linea sedan,ten je krásnej!!! http://www.fiat.cz/osobni-automobily/linea/ není tak velkej jak vypadá na fotkách je velkej jak aveo a maji ho aji v naftě
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
Kucíí, tohle budeme resit nekde jinde, jo? At to tu neplevelime, dekujem
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca