Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Nezlob se na mě, ale to je snad moje věc, co mám v popisu...tomask píše:Taky si myslim že by mněl každy do podpisu dát odkuď je.
Nechapu proč si to tam některý nedávate .
JasněAkri píše:asi myslel u nas, ne?
Si snad můžu psát co chci, nepotřebuji k tomu Tvé povolení...Hanzy píše:Ano ale pak nepis u nas to vime z toho prd kde je u vas a takova informace je jako zadna
Z jedné strany máš pravdu, ale zas z druhé strany né každý ví který servis jsi měl na mysli, takže jsi mohl dopsat název servisuSi snad můžu psát co chci, nepotřebuji k tomu Tvé povolení...
Máš pravdu, ale i u vás jsou tací co to nemajítomask píše:Taky si myslim že by mněl každy do podpisu dát odkuď je.
Scorpion.11 píše:Máš pravdu, ale i u vás jsou tací co to nemajítomask píše:Taky si myslim že by mněl každy do podpisu dát odkuď je.
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
To je fajn, ale já hranici 6,5 mám i když autu dám pořádnou čočku, což taky dělám...xwing píše:Ahojte.
Tak konecne som prekonal doteraz nezdolatelnu magicku hranicu 7l/100km.
Usiel som 540km a dotankoval som 35 litrov.
Z toho mi vychazda spotreba cca 6,5l/100km
Ovsem, veeeelmi som si musel odopierat rychlu jazdu po dialnici, kde som isiel iba 110km/h
Ale konecne som si dokazal, ze aj zrava 1.4ka to dokaze pod 7l/100km
A akeze to mas auto ?jari píše: To je fajn, ale já hranici 6,5 mám i když autu dám pořádnou čočku, což taky dělám...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |