ty autorizovaný opravny a autorizovaný pneuservisi jsou nějaký divný ne???nemáte taky někdy ten pocit,myslel jsem že zaměstnávají odborníky

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
ladinek píše:díky scorpion 11 ale tlumičama to není.Dneska mi švárův kamarád kola vyvažoval na vesnickým pneuservisu v garážové dílně a zjistil že na jednom kole chybý 40g!!!!!!!!!!!!pak 30g!!!!!!!!!!!!!!!!!20g!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a 15 g vyvážil a kola jsou rovňounký
jel jsem 140km/hod a volant se ani nehl,vyvážil to pěkně do nuly
![]()
![]()
jinak mi to pěkně skur.....v Brně v michelin servisu CARENA tam mě v živitě už neuvidí dal jsem jim za to 730kč jen za vyvážení a ani to vyvážit nedovedou.Chlapík si ode mě vzal jen 300kč,dal jsem mu víc a sedí to jak prdel na hrnec už jsem spokojen,UUUUUUFFF
![]()
ty autorizovaný opravny a autorizovaný pneuservisi jsou nějaký divný ne???nemáte taky někdy ten pocit,myslel jsem že zaměstnávají odborníky
aha tak to chápu tak že je to tvrdý i na 15 discích,takže nemám co řešit a koupím pohodlný , ale nějaký vymazlený 14" s výškou gumy 60,protože koupit zase tvrdý 15" na gumě 55 riskovat už nebudu,je to celkem drahá záležitostedie píše:Mam 15 a vyhovuji mi jen bych doporucoval vysku 60!!!
Ja az sjedu ty co mam ted obuty od vyrobce urcite dam 60
Jinak super![]()
![]()
Komu neni rady tomu sa ťažko pomáha.ladinek píše:aha tak to chápu tak že je to tvrdý i na 15 discích,takže nemám co řešit a koupím pohodlný , ale nějaký vymazlený 14" s výškou gumy 60,protože koupit zase tvrdý 15" na gumě 55 riskovat už nebudu,je to celkem drahá záležitostedie píše:Mam 15 a vyhovuji mi jen bych doporucoval vysku 60!!!
Ja az sjedu ty co mam ted obuty od vyrobce urcite dam 60
Jinak super![]()
![]()
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |