Leganza

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět

Jaký je podle vás nejlepší druh paliva???

Benzín
31
46%
LPG
22
32%
Nafta
10
15%
jiny
5
7%

Celkem hlasů: 68

Slam

Příspěvek od Slam »

-peha- píše:Slamko otázečka jak si to myslel vakuově vytáhnout dost by mne to zaujímalo hlavne na velkej dulík na střeše a dveřích :lol: :lol: :lol: Jo a hlavne kde to delaj :D Jinak pánové to je zaujímavý že všechny Legy maj oškrabaný zrcátka ;)
Jsem z HK, takze jsem si to nechal delat logicky v HK... :)

To z toho popisu a fotek, co tu mam v sekci "Vaše auta / Club cars", bylo delano zde (sidli i v Pardubicich):

http://www.renovator.cz/

...ale nebylo to jeste ono, k uplne dokonalosti a me plne spokojenosti byly jeste zacatkem zimy odstraneny vsechny zbyvajici oderky a nerovnosti (promackliny), napr. dubky na predni kapote od odletajicich kaminku, to mi v Renavatoru odmitli udelat (ze je to prej moc prace) + kompletni prelesteni a navoskovani tvrdym voskem a osetreni gumoveho tesneni na zimu. Toto jsem si nechal udelat tadyhle (a priste taky pojedu sem):

http://www.autoglanc.cz/

PS: Jo a ta moje zadna ponicena zrcatka nema, jak uz jsem napsal... 8)

PPS: Neni problem vytahnout i promacklinu pres cele dvere takto bez trapnyho kytovani a lakovani a to tak, ze neni poznat, ze tam byla (viz jeden thread na auto.cz o takovem Peugeotovi).
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Díky skusím nekoho sehnat i tady mně vlastne ani nenapadlo že se to dá takhle opravit :lol: No jinak na tý střeše mi musel nejakej debil bouchnout pěstí a dveře mám promáčklí taky zvláštním spúsobem je tam dolík do pravýho úhla ;) Apropó ty dolíky sou tam vlasne ješte po prvním majiteli no a to byl mněstský úřad tak se ani nedivim že je mněl někdo v zubech :twisted: škoda jenom že si to odnesla Legina ale zase vono to neni takový hrozný bo s takovýhé 1 metru to ani neni vidět a aj tak to dám opravit :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No ja mam jen stesti,ze to neni na ty stribrny tak videt,ale zrcatko jsem mel uz praskly tak toho akorat vyuziju a poridim novy,dvere zkusim prelestit tempem a snad to bude ok...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak jsem si objednal nove letni pneu Matador MP42-ELITE 2 205/60 R15 H91 a cena za kus je 1180,- Kc takze dam 4720,-Kc za celou sadu a doprava je zdarma,myslim si,ze super koupe... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak to si múžeš blahopřát dobrá cena i výběr :lol: :lol: :lol: A mně zase dojdou tlumiče,rozvody,vodní pumpa,řemen na klímu a tesnení pod ventylový výko a to vše za cca 10 000 sk no a dojde my to v úterý taže potom hurá do práce :lol: :lol: :lol: Už abych to mněl za sebou pak už snad bude všechno v cajku :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No preju aby prace probihala bez problemu... :lol: :lol: :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No naštestí sem zásobenej letní mám nový a zimní mám dve sady Goodyear UG-7 MS takže sem teďka spokojenej aspoň co se gum týče :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Takze zasoby na hodne dlouho...no hele musim sem dat jedno videjko...daval jsem ho sice uz do sekce pokec a do videa,ale stoji to za to tak to dam i sem... http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=7763
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

To somuž videl a soráč že som neodpovedal :lol: Jinak já sm tam už registrovaný :lol: :lol: :lol: Dobrá stránka keď tuna niesú žiadní Daewochevymaniaci tak tam čumim :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jsou to paradni stranky... ;) taky jsem tam registrovany...ale nedavno jsem tam odtud chytil vira a nemuzu se ho zbavit...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No neblbni to nemáš antivírak :lol: ale docela si mne postrašil nemám víry rád :twisted:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

A uz mi dorazli samolepky...dve lepici z venku a dve zevnitr...
Obrázek
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Dóbrý sou voranžový :?: Jo já zase skouším úpravu na masce ,už mne štvalo jak byla voprejskaná a tak sem jí přejel šmirglem a asi jí nechám tak ani stříkat jí nebudu hele :lol:

Obrázek Obrázek
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Vypada to nadherne,hele a kdyz si to bral smirglem,neodrel si i ten chrom???Samolepky oranzovy no...oranzovou mam rad,takze jsem je musel mit...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ne já sem to šmyrgloval jenom jako naplocho vpředu a to čený vzadu sem nechal no a to co je tam poškrabaný tak to zamaluju černou barvou :D jo a zejtra jdu koupit černej tahokov a dám ho zezadu a i do spodního otvoru v nárazníku dneska sem to skoušel a vypadá to dobře tak až to bude hotový tak to ofotím :lol: :lol: :lol: Kam deš dávat ty nálepky :D
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“