To s tebou souhlasím18lukin18 píše:tak tak už jsem to začal kombinovat zvenku (pavouk a CP) tak i ve vevnitř,byla mi udělena na Olšovci rada za kterou jsem nesmírně rád a vypadá to o mnohem lépe![]()
![]()

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
To s tebou souhlasím18lukin18 píše:tak tak už jsem to začal kombinovat zvenku (pavouk a CP) tak i ve vevnitř,byla mi udělena na Olšovci rada za kterou jsem nesmírně rád a vypadá to o mnohem lépe![]()
![]()
Tak si to jenom vyzkoušej když ti něco zbyde do Lt stím klidně můžeš dorazit18lukin18 píše:Vážení znak zůstává zlatý protože jsem zastánce toho zlatého znaku a je to zlatá chlouba![]()
![]()
![]()
Poky Ul píše:Tak si to jenom vyzkoušej když ti něco zbyde do Lt stím klidně můžeš dorazit18lukin18 píše:Vážení znak zůstává zlatý protože jsem zastánce toho zlatého znaku a je to zlatá chlouba![]()
![]()
![]()
my ti to pochválíme
a
Přesně tak a uvidíš sám a dej foto pro porovnání18lukin18 píše:Poky Ul píše:Tak si to jenom vyzkoušej když ti něco zbyde do Lt stím klidně můžeš dorazit18lukin18 píše:Vážení znak zůstává zlatý protože jsem zastánce toho zlatého znaku a je to zlatá chlouba![]()
![]()
![]()
my ti to pochválíme
a
![]()
![]()
jasné a uvidíme
![]()
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Slušné18lukin18 píše:Vážení 12 srpna jsem dával fotku že je najeto 55000km tak tetka už je tam 58000 km![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |