VIP Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: VIP Cruze
nooo to je hodně to naše na krátký trasy 7.6 a na dlouhý to ještě o trochu klesne
no tak nějak doufám že to tak i zůstane
no tak nějak doufám že to tak i zůstane
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
- Reklama
chudák co jsi mu provedl?
Jo a ještě jsem chtěl napsat, že jsem čekal, když nepudu na servisku, že mi tam bude pp hlásit něco jako upozornění na výměnu oleje atd a nic se neděje. Filtr pylový a dezinfekci klimošky jsem si udělal sám. Ještě si vyměním olej a filtr a je to.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Tak to fakt nechápu, jak jezdíš. Buď jsem kápl na špatnej kus, kterej žere jako tank nebo jsem to špatně zajel.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
no já zatím nejezdím ale vůbec se to nešetří teď o víkendu jsme byly na chatě u Beskyd a několik KM kopců a pořád dvojka nebo trojka 4-6 tisíc aby se to pořádně protáhlo a když jsme dojely tak tam bylo 7.8, jinak normální jízda u nás tak se to protahuje na každé křižovatce nebo když najíždíme na dálnici, ale přes 8 se to nedostalo
No mne to papa tolko co tebe akurat tak po dialnici ked uhanam 160 s plnym autom inak dlsie trasy po lokalkach okolo 6,5 a kombinovane mesto + lokalky 7.2 ale aj ten Chip to trocha znizil hlavne v meste
Chevrolet CRUZE 1.8 , MAD interier ,KN sanie , GPS , Cuvacia kamera , BOSE ozvucenie , Xenon 5000K
Ja memu 1.8 davam docela napit a mam tam 8.3l jinak normal jizdami 7,3-7,5l
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Sice jsem už doma, ale dřív jsem se k tomu nedostal.
Krásný pozdrav z dovolené, myslel jsem na vás i tam .
Krásný pozdrav z dovolené, myslel jsem na vás i tam .
Parááda
- Scorpion.11
Tak jsem tady dlouho nebyl. To se stalo věcí. Například už mám najeto 50litrů .
Další věcí jsou malé úpravy na autě. Maska v černé matné + červená linka, koncovka výfuku, červené LS a zatmavená zadní světla. Jen mírně, ale je to znát oproti originálu. Hlavní je změna barvy znaku. Hodně jsem o tom přemýšlel, protože jsem byl zastáncem původní zlaté barvy. No snad mi to odpustíte . Tak šup šup, posílejte názory.
no nevypadá špatně
No a ještě mám vnitřek ty šedý plasty v černé metalíze a už mám i nastříkané to nové křidýlko, jak jsem měl to staré prasklý.
A dneska nemilá věc. Ráno valíme s dětma do školy a v koloně do mě zezadu najel borec . Ten měl jmen . No pak jsem se mu omluvil. Mám prasklý zadní nárazník jinak autu nic není. Nevím jak mám řešit událost. Mám to nechat opravit nebo si nechat poslat peníze? V autorizovaném servise mi udělali nabídku (nový nárazník, lakování, výměna) za 15tisíc. V Auto Kelly servise za to samý 6300. Jsem zvědavej, kolik mi nabídne ten borec z pojišťovny. Taky mám strach z toho, co mi říkal v pojišťovně při nahlášení nehody. Říkal, že třeba nezaplatí vše a zbytek si doplatím sám. A že si to pak můžu vymáhat po tom kdo mě boural. Jak to chodí, nikdy jsem nic neřešil????!!!!! Nárazník je sice prasklý na dvou místech, ale není to skoro vidět. Co myslíte?
A dneska nemilá věc. Ráno valíme s dětma do školy a v koloně do mě zezadu najel borec . Ten měl jmen . No pak jsem se mu omluvil. Mám prasklý zadní nárazník jinak autu nic není. Nevím jak mám řešit událost. Mám to nechat opravit nebo si nechat poslat peníze? V autorizovaném servise mi udělali nabídku (nový nárazník, lakování, výměna) za 15tisíc. V Auto Kelly servise za to samý 6300. Jsem zvědavej, kolik mi nabídne ten borec z pojišťovny. Taky mám strach z toho, co mi říkal v pojišťovně při nahlášení nehody. Říkal, že třeba nezaplatí vše a zbytek si doplatím sám. A že si to pak můžu vymáhat po tom kdo mě boural. Jak to chodí, nikdy jsem nic neřešil????!!!!! Nárazník je sice prasklý na dvou místech, ale není to skoro vidět. Co myslíte?