Chevrolet Orlando
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Chevrolet Orlando
no som zvedavy na vysledky http://auto.sme.sk/c/6064409/o-titul-eu ... datov.html
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
- Reklama
Trošku divná skupina kandidátov, keď proti sebe stoja vozidlá dosť odlišných kategórií ( mestské miniautá, rodinné vany, ...)
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
No nechci nijak urážet skupinu Orlando nadšených (včetně mě), ale je tam řada lepších aut - je namátkou nová A6, Hyundai i40, Lexus GS, Ampera / Volt atd.
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
- vasa.prokop
- Kontaktovat uživatele:
Beru to z pohledu taxikáře, takže mě z tohoto hlediska berte.
takže A6 cena...dle auto.cz..."Základní cena limuzíny Audi A6 činí 1 094 900 Kč včetně nové 19% sazby DPH. " cca 2,68 Chevroletů ve verzi LT+ .....a navíc neuveze 7 lidí.
Hiundai i40...cena základní model 549 990,- za tuhle cenu koupíte Orla 1.8. v plné palbě a téměř 100 000 vám ještě zůstane
Lexus GS - model CT cena v základu 699 000 ...čili opět skoro dvě Orlanda za tuto cenu a opět je to malé auto pro 5
Ampera, Volt ten snad ani ještě není na trhu (pokud se mýlím, tak mne opravte) ...elektrické auto by pro mě bylo více než alternativou dojezd alespoň 350 km a cena by musela být alespoň trochu nastavená pro "obyčejné smrtelníky" předpokládám, že cca 350 až 400 tisíc by bylo ideálních.
proto se domnívám, že v poměru cena/ výkon nemá Orel konkurenci
takže A6 cena...dle auto.cz..."Základní cena limuzíny Audi A6 činí 1 094 900 Kč včetně nové 19% sazby DPH. " cca 2,68 Chevroletů ve verzi LT+ .....a navíc neuveze 7 lidí.
Hiundai i40...cena základní model 549 990,- za tuhle cenu koupíte Orla 1.8. v plné palbě a téměř 100 000 vám ještě zůstane
Lexus GS - model CT cena v základu 699 000 ...čili opět skoro dvě Orlanda za tuto cenu a opět je to malé auto pro 5
Ampera, Volt ten snad ani ještě není na trhu (pokud se mýlím, tak mne opravte) ...elektrické auto by pro mě bylo více než alternativou dojezd alespoň 350 km a cena by musela být alespoň trochu nastavená pro "obyčejné smrtelníky" předpokládám, že cca 350 až 400 tisíc by bylo ideálních.
Ohledne tech elektromobilu, vyvoj taky stal nejakou korunu a urcite se nebudou prodavat za min jak mega
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Cena VW UP! v Nemecku od 9.800 evri a ak tam človek niečo chce, dostane sa pomaly na 13-14 tis.
...dve tisícky navrch a mám pekné veľké 7-miestne auto...s overeným motorom...
HOWGH!
...dve tisícky navrch a mám pekné veľké 7-miestne auto...s overeným motorom...
HOWGH!
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
- vasa.prokop
- Kontaktovat uživatele:
ale za mega je to neprodejné...to si koupí akorat pár nadšenců a šílenců, co to rozhodně nebudou mít na podnikání, jelikož není možné aby se to v reálných podmínkách někdy vrátilo.milosh píše:Ohledne tech elektromobilu, vyvoj taky stal nejakou korunu a urcite se nebudou prodavat za min jak mega
Kým nebudú nabíjacie stanice doslova na každom kroku, tak ktovieaké
rozšírenie elektromobilov nepredpokladám...
rozšírenie elektromobilov nepredpokladám...
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Teď jsem poprvé vezl plné auto-6 maníků na fotbalový zápas-a fakt jsem se divil že Orlík bez problémů akceleroval.Poměr cena-užitkovost je super.Vemte si Passata r.v.2007,kámoš za něj dal 1.078.000,- a teď ho prodal za 250.000,-.My máme šanci že po 4 letech ho prodáme za 150.000.To je jak pěst na oko!!!
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
Základní cena Ampery je někde kolem 900tis.milosh píše:Ohledne tech elektromobilu, vyvoj taky stal nejakou korunu a urcite se nebudou prodavat za min jak mega
vasa.prokop píše:Beru to z pohledu taxikáře, takže mě z tohoto hlediska berte.
V tomto smyslu určitě, jinak bych si ho nevybral
Ale jinak jsou opravdu lepší...
Myslím, že je bez debat to, že existujou lepší auta. Těch je spousta. Zrovna ty, co má inza v podpisu bych já osobně taky považoval za lepší. Ale jsou to auta, který si velká část obyvatel ČR (včetně mě) může dovolit jenom jako ojetinu. A to s sebou nese spoutu nevýhod a rizik.
Proto si troufám tvrdit, že v poměru cena / užitná hodnota bude Orlando těžko hledat konkurenta.
Ale nemyslím si, že v Auto roku 2012 významně zaboduje...
Proto si troufám tvrdit, že v poměru cena / užitná hodnota bude Orlando těžko hledat konkurenta.
Ale nemyslím si, že v Auto roku 2012 významně zaboduje...
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
VW Up!: Ceny v Německu začínají na 9.850 Euro (245.000,-Kč)
Základní výbava nového mini VW zahrnuje jen to nejnutnější.
Nové modely
Automobilka Volkswagen zveřejnila ceník třídveřového miniauta Up! na domácím německém trhu.
Nejlevnější varianta nazvaná Take Up! s litrovým motorem o výkonu 44 kW u našich západních sousedů stojí 9.850 euro, což je v přepočtu zhruba 245.000,- Kč.
Už při premiéře Upu automobilka oznámila, že verze Take Up! nabídne hlavně nízkou cenu. Díky tomu je výbava základní varianty opravdu spartánská a zahrnuje jen to nejnutnější – čtyři airbagy, elektromechanický posilovač řízení a přední kotoučové brzdy.
Boční okna se stahují ručně, to samé platí i pro ovládaní vnějších zpětných zrcátek.
Volkswagen Up!: První kontakt
Nárazníky automobilu jsou lakovány barvou karoserie, ocelová kola jsou 14palcová.
Vyšší výbava Move Up! začíná na částce 10.650 euro (asi 265.000,- Kč). V tomto případě je malý Volkswagen navíc vybaven otáčkoměrem, centrálním zamykáním, asymetrickým sklápěním zadních sedaček a zavíratelnou schránkou před spolujezdcem. Zrcátka i kliky dveří jsou v barvě karoserie.
Výbavu je v obou případech možné rozšířit několika pakety. Takzvaný Comfort pack v Německu stojí 460 euro a zahrnuje elektrické ovládání oken, centrální zamykání s dálkovým ovládáním a výškově nastavitelné sedadlo řidiče.
Příplatek za klimatizaci je 540 euro, systém maps + more, jehož základem je mobilní osobní informační a zábavní zařízení PID (Personal Infotainment Device), je za 355 euro.
Zájemci o silnější litrový motor s 55 kW si musejí připravit 600 euro navíc.
Verzi Move Up! je možné obohatit i další výbavou, jako je winter pack (390 euro) s předními mlhovkami, vyhřívanými předními sedačkami, elektrickými a vyhřívanými zpětnými zrcátky.
Do budoucna Volkswagen připravuje ještě verzi spalující zemní plyn (CNG). Její výkon bude 50 kW a spotřeba plynu 3,2 kg/100 km (emise CO2 86 g/km, resp. 79 g/km ve verzi BMT). Od roku 2013 by se měl přidat i e-Up! poháněný elektromotorem.
Chystaná výbava High Up! (ve dvou verzích up! white a up! black) bude lifestylovým vrcholem.
Spočítajte si sami, na koľko vyjde toto autíčko v rozumnej výbave v porovnaní s konkurenciou...
Základní výbava nového mini VW zahrnuje jen to nejnutnější.
Nové modely
Automobilka Volkswagen zveřejnila ceník třídveřového miniauta Up! na domácím německém trhu.
Nejlevnější varianta nazvaná Take Up! s litrovým motorem o výkonu 44 kW u našich západních sousedů stojí 9.850 euro, což je v přepočtu zhruba 245.000,- Kč.
Už při premiéře Upu automobilka oznámila, že verze Take Up! nabídne hlavně nízkou cenu. Díky tomu je výbava základní varianty opravdu spartánská a zahrnuje jen to nejnutnější – čtyři airbagy, elektromechanický posilovač řízení a přední kotoučové brzdy.
Boční okna se stahují ručně, to samé platí i pro ovládaní vnějších zpětných zrcátek.
Volkswagen Up!: První kontakt
Nárazníky automobilu jsou lakovány barvou karoserie, ocelová kola jsou 14palcová.
Vyšší výbava Move Up! začíná na částce 10.650 euro (asi 265.000,- Kč). V tomto případě je malý Volkswagen navíc vybaven otáčkoměrem, centrálním zamykáním, asymetrickým sklápěním zadních sedaček a zavíratelnou schránkou před spolujezdcem. Zrcátka i kliky dveří jsou v barvě karoserie.
Výbavu je v obou případech možné rozšířit několika pakety. Takzvaný Comfort pack v Německu stojí 460 euro a zahrnuje elektrické ovládání oken, centrální zamykání s dálkovým ovládáním a výškově nastavitelné sedadlo řidiče.
Příplatek za klimatizaci je 540 euro, systém maps + more, jehož základem je mobilní osobní informační a zábavní zařízení PID (Personal Infotainment Device), je za 355 euro.
Zájemci o silnější litrový motor s 55 kW si musejí připravit 600 euro navíc.
Verzi Move Up! je možné obohatit i další výbavou, jako je winter pack (390 euro) s předními mlhovkami, vyhřívanými předními sedačkami, elektrickými a vyhřívanými zpětnými zrcátky.
Do budoucna Volkswagen připravuje ještě verzi spalující zemní plyn (CNG). Její výkon bude 50 kW a spotřeba plynu 3,2 kg/100 km (emise CO2 86 g/km, resp. 79 g/km ve verzi BMT). Od roku 2013 by se měl přidat i e-Up! poháněný elektromotorem.
Chystaná výbava High Up! (ve dvou verzích up! white a up! black) bude lifestylovým vrcholem.
Spočítajte si sami, na koľko vyjde toto autíčko v rozumnej výbave v porovnaní s konkurenciou...
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
- vasa.prokop
- Kontaktovat uživatele:
VW Up!
Tak tohle je jedno z nejošklivějších vozítek na brambory co jsem kdy viděl a za tu cenu...když už bych si musel vybírat nějaké přibližovadlo do kapsy tak raději nové Aveo
Tak tohle je jedno z nejošklivějších vozítek na brambory co jsem kdy viděl a za tu cenu...když už bych si musel vybírat nějaké přibližovadlo do kapsy tak raději nové Aveo
A nebo Sparka
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz