[img][img]http://klasika.ukazto.com/img_small/2632568,EGRpoGO2.jpg[/img][/img]
Moderátor: Blue Lanos
Me ta rez zrovna a jen na tomhle miste taky stve, ale jeste vic me stve moje vlastni lenost...-peha- píše:To Slamko já som ho len natrel a hotovo ta farba sa dobre nanáša a keď že sa používá na komínové rúry tak vydrží vysokú teplotu a vyzerá to dobre lebo ta hrdza ma tam štvala![]()
![]()
Takze jeste si sezen nejake siticko na vyspraveni tepecirunku kapoty a kazdy Leganzak Te bude milovat.-peha- píše:Dobrý nápadík vezmu to sebou lebo aj tak mi je to už na nič takže beriem farbičku aj štetec a pomalujem všetky EGR ventili![]()
![]()
To bol dobrý nápad a Slamko si prvý na rade
![]()
![]()
V tom pripade Polaci vyvazeji i do Ameriky, nebot tohle cidlo se stejnym ID jsem nasel treba tadyhle:-peha- píše:Teda já nevim ale tohle je dovezené z Polska
A DUVOD-peha- píše:S toho si nelám hlavu lebo vela mototechní a dokonca aj origoč servisi používajú obchody v PL na nákup súčiastok a je fakt zarážajúcé že je to originál alebo značkový výrobca len ceny sú ovela dole![]()
![]()
Hlavni duvody jsou dva,Polaku je 4 x vic to je jedna vec ze nakupujou od vyrobcu za jine ceny kdyz berou zbozi 4 x vic nez my a dalsi vec jedou za daleko mensi rabaty nez nasi obchodnici,u nas se na tom chce kazdy nabalit a pak je ta cena takova jaka je...Slam píše:A DUVOD-peha- píše:S toho si nelám hlavu lebo vela mototechní a dokonca aj origoč servisi používajú obchody v PL na nákup súčiastok a je fakt zarážajúcé že je to originál alebo značkový výrobca len ceny sú ovela dole![]()
![]()
![]()
![]()
Jsou snad v Polsku lidumilove anebo u nas je to spis samy zlodej?
Vzdyt centralni EU sklad GM je v Madarsku (to je do Polska dal nez na Slovensko nebo do Ceska) nebo to Polaci berou jinde? V kazdem pripade jsem vsichni v EU, tak by mel Chevrolet ceny dilu trochu sjednotit, jinak to vypada dost blbe...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |