Daewoo sraz jaro 2007 [Baldovec] - termín srazu 5.-6. května
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nedělejte z toho zase diskuzní kroužek, prosím (zejména -peha-).
Jinak obecně platí, kdo nechce, hledá důvod, kdo chce, hledá způsob.
Jinak obecně platí, kdo nechce, hledá důvod, kdo chce, hledá způsob.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
- Blue Lanos
Ty mesky narodny vybor-peha- píše:Teda modrý lanosíku já sa vždy zarazím keď vidím tvoje bydlište veď Ty tam máš Mnestký národný Výbor a ješte Nový co to jé
Nove Mesto nad Váhom
P.S. Use google http://www.google.sk/search?hl=sk&q=NMn ... ogle&meta=
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
Cože ????????????? potok, mynule tam byl rybnik jako krava a jeste z rana padal snih, tak si vemte radci misto kiblu brusle nevite zase kede kdo zapadnepalikx píše:jasne nebudem .5-6 je snad v pohode jen jsem doufal ze to bude pozdeji az nekdy koncem kvetna.
pro pehu ano v kempu tece potok
Ivane kdy jim do kempu budes posilat info o tom kolik nas bude kvuli chatkam a jidlu at vim do kdy mam cas se zavazne prihlasit, treba jeste prijedu, jak sem dnes mluvil se sefam tak mozna ze to posuneme na cerven, nebo si hodim marod a jeto
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
nekdy urcite jo , treba uz ted v baldovci-peha- píše:Slávečku mne stoho drbne vždyť Ty si vlastne z mýho rodište a teďka tohlenc krucibrko ale pravda je že práce je přednejší dofám však že Ti budu moct někdy podat ruku
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Rezervaci mám už potvrzenou, máme rezervovaných 14 chatek, domluvené bude jídlo, parkování, povlečení aj. Podrobnosti napíšu, jakmile bude trochu času (o víkendu).
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Strašne rád by som išiel , stretol a hlavne sa zoznámil s každým z vás, ale je to dosť ďaleko ale na smolu mám v máji v rodine 2 svadby a potom v júli ( červenec) dovolenku. Takže mi to nevychádza. Je to moja smola, možno na druhý rok. Ale ako pozerám je to perfektná partia, dúfam že nám ktorý sme nemohli ísť dáte na fór dajaké fotky zo stretnutia.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Fotky ze společných akcí jsou na webu už několik let zpět.keszi píše:Strašne rád by som išiel , stretol a hlavne sa zoznámil s každým z vás, ale je to dosť ďaleko ale na smolu mám v máji v rodine 2 svadby a potom v júli ( červenec) dovolenku. Takže mi to nevychádza. Je to moja smola, možno na druhý rok. Ale ako pozerám je to perfektná partia, dúfam že nám ktorý sme nemohli ísť dáte na fór dajaké fotky zo stretnutia.
Nexia² project
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Již jsem informace našel
-------------------------Ivan píše:Fotky ze společných akcí jsou na webu už několik let zpět.keszi píše:Strašne rád by som išiel , stretol a hlavne sa zoznámil s každým z vás, ale je to dosť ďaleko ale na smolu mám v máji v rodine 2 svadby a potom v júli ( červenec) dovolenku. Takže mi to nevychádza. Je to moja smola, možno na druhý rok. Ale ako pozerám je to perfektná partia, dúfam že nám ktorý sme nemohli ísť dáte na fór dajaké fotky zo stretnutia.
Vše OK kolego " Ivane " již jsem potřebné informace na webu našel
zdravim všechny na foru a pokud mne cholera nesklátí, chci s bábinkou
také dorazit Vazoun "
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Re: Již jsem informace našel
No ty nesmíš chybět, Vazoune Běda ti nepřijetVazoun píše:-------------------------Ivan píše:Fotky ze společných akcí jsou na webu už několik let zpět.keszi píše:Strašne rád by som išiel , stretol a hlavne sa zoznámil s každým z vás, ale je to dosť ďaleko ale na smolu mám v máji v rodine 2 svadby a potom v júli ( červenec) dovolenku. Takže mi to nevychádza. Je to moja smola, možno na druhý rok. Ale ako pozerám je to perfektná partia, dúfam že nám ktorý sme nemohli ísť dáte na fór dajaké fotky zo stretnutia.
Vše OK kolego " Ivane " již jsem potřebné informace na webu našel
zdravim všechny na foru a pokud mne cholera nesklátí, chci s bábinkou
také dorazit Vazoun "
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Hlavně se musíme domluvit a vyrazit z Prahy společně ( jako vloni )....... koukám , že jsi z P-8 , to jsme skoro sousedi .Goose píše:Tak jsem dneska koukal na vsechna videa ze srazu z minulych let a tesim se jeste o 100% vic nez pred tim,doufam jen,ze mi vse vyjde jak ma a ze budu moct prijet...
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Ja teda jedu po dalnici, v sobotu rano snad bude klidek
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet