Nedrží volnoběžné otáčky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
...a závěr seriálu, aneb všechno dobře dopadlo - auto jezdí.
Jelikož jsem se v tom vrtal déle než je zdrávo a bezvýsledně, tak jsem chtě nechtě musel potlačit svojí ješitnost a požádat palikxe o pomoc.
No a dnes musím říct, že si rank Daewoo master opravdu zaslouží !
palikx
palikx
palikx
Věřím že se k tomu bude chtít Palikx vyjádřit, tak mu zde nechávám prostor.
Jelikož jsem se v tom vrtal déle než je zdrávo a bezvýsledně, tak jsem chtě nechtě musel potlačit svojí ješitnost a požádat palikxe o pomoc.
No a dnes musím říct, že si rank Daewoo master opravdu zaslouží !
palikx
palikx
palikx
Věřím že se k tomu bude chtít Palikx vyjádřit, tak mu zde nechávám prostor.
- Reklama
hadičky
....to palikx ještě k hadičkám, sousedovi se špatně tankuje ( nedá plnou ať dělá co dělá ) ta hadička co vede k uhlíkovému filtru - ta vede od nádrže? - nebo jenom z motorového prostoru - nějaké odvětrání...přepadu z lišty vstřiku ( na konci je ventil ), benzín jde zpátky do nádrže... asi se uhlíkový filtr časem taky mění?, prostě vy to máte s petrmem v malíku....díky za radu
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
oprava
....to Alexis palikx je daewoo - machr, to se obecně ví...aneb dobrá rada nad zlato, kam jít v dnešním šoubyznysu značkových opraven ( zvláště jejich cen )....zajímalo by mě, kde byl problém...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
TAK jsem tu
nejdriv pro serpica at profoukne tu hadicku co vede k uhlikovymu filtru vede od nadrze.a uhlikovy filtr musi byt prazdny bez benzinu -nekdy se pri plne nadrzi stane ze tam trochu pretece a ucpe se pak se to neodvzdusi.
A K ALEXOVI to byl teda poradnej porod
vymenil jsem uplne vsecko a 14 dni sem zkousel uplne vsecko a vsecko bylo ok jen byl spatny podtlak v sani.porad mi to vychazelo na problem se saci vackou ale nic ji nebylo-az na malickost--
nejaky doveda kdysi patrne delal rozvody a povolil kolo saco vacky.pri spetne montazi jelikoz neumel napnout remen tam kolo nasrouboval i s remenem (asi)a zatlacil stredici kolicek kola a kolo utahl o zub spatne.tim padem rozvody jakoby sedely ale vacka byla o zub jinde coz v podstate nejde zjistit.
takze po sendani kola vacky bylo ihned videt kde je problem.alex dostal jinou vacku od meho sefa za akcni cenu 500 a za 500 vymenu,s nastavenim predstihu.auto jede perfektne a snad se to nepotkalo.
a pohadky je KONEC
nejdriv pro serpica at profoukne tu hadicku co vede k uhlikovymu filtru vede od nadrze.a uhlikovy filtr musi byt prazdny bez benzinu -nekdy se pri plne nadrzi stane ze tam trochu pretece a ucpe se pak se to neodvzdusi.
vymenil jsem uplne vsecko a 14 dni sem zkousel uplne vsecko a vsecko bylo ok jen byl spatny podtlak v sani.porad mi to vychazelo na problem se saci vackou ale nic ji nebylo-az na malickost--
nejaky doveda kdysi patrne delal rozvody a povolil kolo saco vacky.pri spetne montazi jelikoz neumel napnout remen tam kolo nasrouboval i s remenem (asi)a zatlacil stredici kolicek kola a kolo utahl o zub spatne.tim padem rozvody jakoby sedely ale vacka byla o zub jinde coz v podstate nejde zjistit.
takze po sendani kola vacky bylo ihned videt kde je problem.alex dostal jinou vacku od meho sefa za akcni cenu 500 a za 500 vymenu,s nastavenim predstihu.auto jede perfektne a snad se to nepotkalo.
a pohadky je KONEC
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
problém
....to palikx díky ( soused uvažuje, že tam práskne nový filtr - 12let stará kára ale jinak totálně GO - motor, poloosy, ramena kuláky říz. atd. to musí teď něco odjezdit ), jinak si nezklamal " to byla past " s Alexisem, mluvili jsme spolu ve středu na Palmovce a to jsem začal být opravdu zvědavý....prostě scanner je jenom počítač a potřebuje " mechanicco " a těch je míň...odvádíš pro Golc Car slušnou prezentaci a tím reklamu ( takový odkaz nevytvoří jakákoliv mediální reklama )....
mějte se fajn
mějte se fajn
serpico
serpico
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
...no nehovil som to ...palikx píše:TAK jsem tu
a pohadky je KONEC
Karkulka nakoniec zozrala vlka...
..ja som mal tie rozvody hned na rane...
..
Pavle nezdal sa ti ten chod motoru az moc divny ..??
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
chod motoru byl strasny.ale od 2000 ot to bylo dobry.delal jsem to venku a nemel jsem moznost heveru.kdyz jsme se s petrem tak nejak shodli ze to musi byt nekde kolem rozvodu dal jsem auto do dilny a za pul hodiny bylo jasno.ze zacatku me to proste nenapadlo a vyfukova vacka byla ok i to kolo bylo spravne.no co ted uz budu vedet pro priste.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
Mno. Když jsem vyměnil těsnění pod hlavou, tak jsem rozvody sesadil tak jak tam původně byly-tzn. na rysky. Kola z vaček jsem vůbec nesundaval, a vůbec mě nenapadlo že ten kdo to dělal předemnou to tam kurwa nasadí blbě. ... a přeci...!?! nic není nemožné...
Za pár dní budu mluvit s původním majitelem a rozhodně si nenechám pro sebe svůj názor na jeho skvělýho "automechanika....
Zřejmě je to ten samej pitomec kterej zkdyž auto špatně brzdilo, tak prostě vyhodil ABSku ... no a bylo to - vlastně A JE TO!
Nějak mu přitom nedošlo že takovýma "opravama" se z auta vyrábí vrak
Za pár dní budu mluvit s původním majitelem a rozhodně si nenechám pro sebe svůj názor na jeho skvělýho "automechanika....
Zřejmě je to ten samej pitomec kterej zkdyž auto špatně brzdilo, tak prostě vyhodil ABSku ... no a bylo to - vlastně A JE TO!
Nějak mu přitom nedošlo že takovýma "opravama" se z auta vyrábí vrak
To palikx: rozhodně si to nenechám pro sebe. Původní majitel kvůli této závadě nejezdil přes rok . Koupil si nové auto a tohle prostě nechal stát. Dlužno říci že finančně je na tom celkem dobře takže ho to nepálilo. Kdybych se ho nezeptal jestli to nechce prodat, tak by to tam stálo až do soudnýho dne. Už měl značky v depozitu. A já si říkal : sjezdil jsem světa kraj a hned tak něčeho se neleknu a přeci nejsem takovej jouda abych si to nedal dohromady.... (poslední větu prosím nekomentovat ! THX.
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
jo takovy mechanici opravdu jsou, jednoho znam, jeste kdyz sem mel forda tak sem nechal u nej delat spojku, mel sem zkouskovi obdobi tak sem se s tim nechtel parat, no a tak on mi tu spojku opravil ale, jak znate kdyz sundas prevodouku tak sou tam delsi a kratsi srouby no a jak to daval z5 dohromady tak na misto kde mel byt kratkej zasrouboval dlouhej, a tak dlouho ho dotahoval at ho zalomil, no a co dyt to neni jeho auto, misto toho aby ten jouda vyvrtal ten sroub tak navertal vedle diru a dal tam sroub zkrz a z druhy strany matku, no kdyz sem na to koukal tak sem se nestacil divit , proste odbornik no
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW