Tak kolik už jste nasbírali bodů...:-)?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Dnesni odpoledne v centru HK
Nejdriv potkam zaparkovanou Feldu mestaku vedle Feldy statnich. Mestaci stoji na vyznacenem (na silnici i znackou) miste pro invalidu, statni zase (snad aby se necitili ukrivdene a menecenne) za znackou zakaz zastaveni. Viz foto - neni to bohuzel zaber z nejvhodnejsiho uhlu, nebot mezi obema Feldama se hlasite bavilo, smalo a poplacavalo po ramenech asi 5 prislusniku, tak jsem je nechtel radeji drazdit, nebot z nich primo vyzarovalo: Koukejte se, my jsme zakon, my ho bicem vynucujeme, sami se tak ale nechovame a chovat evidentne nemusime a nebudeme... Jo a abych nezapomnel - hned vedle tech 2 mist pro invalidy bylo hned nekolik normalnich parkovacich mist volnych...
O chvili pozdeji uz jedu autem domu (takze uz bohuzel zadne foceni), je chvili po destove prehance, obloha je cela temna a koukam, jak se mi na zadek lepi Fabka statni policie - samozrejme jako jedine auto jedouci siroko daleko po silnici nesviti...
O kousek dal, na odbocce z hlavni, jsou semafory, blizim se k odbocce a tektokrat nasleduji pro zmenu zase Felicii statni policie, na semaforech sviti zelena, pak blikne oranzova a prave na cervenou projizdeji policajti a ani nepribrzdi, ja radsi zustavam poslusne stat a hned si vzpominam, jak pred nekolika mesici me mozna stejny prislusnik s chuti zastavil na 4-proudem okruhu, kde je povolena 60-ka, a dozadoval se petistovky kvuli tomu, ze jsem odbocil na krizovatce na oranzovou (nikoho jsem samozrejme ani neohrozil, ani neomezil, oranzova mi tam blikla, kdyz jsem vjizdel do krizovatky) a snaze se me presvedcit, ze na oranzovou se uz musi stat za jakekoliv situace, jsem mu nezkazil radost a zaplatil...
Tesne nez jsem dojel domu na dalsi krizovatce, kde cekam, az budu moct odbocit z vedlejsi a kde jsou prechody doplnene dnes modnimi vystraznymi mustky a kde zrovna prechazi chlap, tak vidim, jak po hlavni zelenobila Felicie bez pribrzdeni projede tomu manikovi tesne pred spickama bot...
Tak to byla cca hodinka jedno odpoledne v centru jednoho krajskeho mesta. A ja se ptam, taky si nekdy pripadate jako cu*aci v Kocourkove?
O chvili pozdeji uz jedu autem domu (takze uz bohuzel zadne foceni), je chvili po destove prehance, obloha je cela temna a koukam, jak se mi na zadek lepi Fabka statni policie - samozrejme jako jedine auto jedouci siroko daleko po silnici nesviti...
O kousek dal, na odbocce z hlavni, jsou semafory, blizim se k odbocce a tektokrat nasleduji pro zmenu zase Felicii statni policie, na semaforech sviti zelena, pak blikne oranzova a prave na cervenou projizdeji policajti a ani nepribrzdi, ja radsi zustavam poslusne stat a hned si vzpominam, jak pred nekolika mesici me mozna stejny prislusnik s chuti zastavil na 4-proudem okruhu, kde je povolena 60-ka, a dozadoval se petistovky kvuli tomu, ze jsem odbocil na krizovatce na oranzovou (nikoho jsem samozrejme ani neohrozil, ani neomezil, oranzova mi tam blikla, kdyz jsem vjizdel do krizovatky) a snaze se me presvedcit, ze na oranzovou se uz musi stat za jakekoliv situace, jsem mu nezkazil radost a zaplatil...
Tesne nez jsem dojel domu na dalsi krizovatce, kde cekam, az budu moct odbocit z vedlejsi a kde jsou prechody doplnene dnes modnimi vystraznymi mustky a kde zrovna prechazi chlap, tak vidim, jak po hlavni zelenobila Felicie bez pribrzdeni projede tomu manikovi tesne pred spickama bot...
Tak to byla cca hodinka jedno odpoledne v centru jednoho krajskeho mesta. A ja se ptam, taky si nekdy pripadate jako cu*aci v Kocourkove?
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
To rozhodne neni muj pripad! A dost jsem se nadrel, nez se mi ho vubec povedlo navleknout, jak byl tesny.. Nebyl koupen na vietnamske trznici ale spolu z autopotahama u Cappy, kde mi teda zadny homologacni protokol k mymu autu neposlali, takze jsem vyrizenej?Tomáš píše:Potah na volant ti může klouzat a to je vo hubu .....
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
Re: Dnesni odpoledne v centru HK
Tohle znám docela důvěrně. Asi před dvěma lety jsem bojoval s místními dopraváky. Měli jsme s nimi na firmě drobný konflikt, já jsem si na ně stěžoval jejich šéfovi a oni sepak museli omluvit za způsob jednání. A začali se po mě vozit. Tak jsem je začal fotit a fotky jsem posílal šéfovi dopravky (parkování služebních i jejich soukromých aut, pásy). Trvalo to skoro dva měsíce. Pak přestali a někteří mě dokonce i zdraví.Slam píše: Tak to byla cca hodinka jedno odpoledne v centru jednoho krajskeho mesta. A ja se ptam, taky si nekdy pripadate jako cu*aci v Kocourkove?
Ja u dvou veci, ktery si pamatuju (potahy a podlozky pod znacky), jsem potvrzeni o atestu dostal. Je to to "ATEST 8 SD xxxx". K podlozkam, vzhledem k tomu, ze to jsou ty s logem EU, radsi ten papir vozim porad sebou, i kdyz to cislo atestu je napsany i primo na podlozce. A mam dojem, ze na potazich je takovy to ousko, kde mas normalne informace, jak to muzes prat, a tam je taky cislo atestu.Slam píše: To rozhodne neni muj pripad! A dost jsem se nadrel, nez se mi ho vubec povedlo navleknout, jak byl tesny.. Nebyl koupen na vietnamske trznici ale spolu z autopotahama u Cappy, kde mi teda zadny homologacni protokol k mymu autu neposlali, takze jsem vyrizenej?
Včera v Lípe na křižovatce u Penny řidič v oktávce telefonoval, stál v pruhu na Nový Bor a měl červenou. Já stále vedle něj v odbočovacím pruhu do leva. Mě padla zelená, ale pán v oktávce to při tom telefonování špatně pochopil a myslel si, že je to jeho zelená. Vjel do křižovatky a samozřejmě ohrozil řidiče co jeli směrem z Nového Boru a taky odbočovali do leva. Naštěstí se nic nestalo. Ale kdyby byli někde poblíž policajti, tak by pán v oktávce přišel celkem o dost bodů za telefonování a jizdu na červenou.
Chevrolet Aveo, 5D HB, r.v. 2006 1,2 8V
- martin
- Kontaktovat uživatele:
sem jeste nevidel ,ze by nekomu ocumovali potahy nebo volantPavelZ píše:Ja u dvou veci, ktery si pamatuju (potahy a podlozky pod znacky), jsem potvrzeni o atestu dostal. Je to to "ATEST 8 SD xxxx". K podlozkam, vzhledem k tomu, ze to jsou ty s logem EU, radsi ten papir vozim porad sebou, i kdyz to cislo atestu je napsany i primo na podlozce. A mam dojem, ze na potazich je takovy to ousko, kde mas normalne informace, jak to muzes prat, a tam je taky cislo atestu.Slam píše: To rozhodne neni muj pripad! A dost jsem se nadrel, nez se mi ho vubec povedlo navleknout, jak byl tesny.. Nebyl koupen na vietnamske trznici ale spolu z autopotahama u Cappy, kde mi teda zadny homologacni protokol k mymu autu neposlali, takze jsem vyrizenej?
Lanos SE 1.5l 63kw, výfuk Remus,Green kit, posilovač, 2xAirbag,Tlumiče Cobra Rally,Pružiny Enzo -40mm,15" Alutec Zero+195/50 Kumho Ecsta Supra, střešní okno,rozpěrka tlumičů
V jednom vas musim v Cechach pochvalit, ako ste si rychlo zvykli na celodenne svietenie. V sobotu som bol v Luhacoviciach a po celej ceste som stretol iba par aut co nesvietilo a aj to boli Slovaci. To u nas na Slovensku aj v zimnom obdobi ked je svietenie povinne jazdia experti, ktorych to netrapi. V obciach dodrzujete predpisanu rychlost. Nechapem preto, ze v Bratislave asi stretavam samych zavodnikov z Ciech, lebo maloktore auto z Ceskou SPZ dodrzuje v meste predpisanu rychlost a to mame povolenu 60 km/h.
Chevrolet Evanda CDX 2.0, olivovostrieborná metalíza.
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
Hlavná chyba je v tom, že každý zákon je stavaný tak,
že ho bude aplikovať do praxe chápajúca bytosť,
s vlastným rozumom a správnym posudkom. Ako ale
prax ukazuje, nie každý policajt spĺňa tieto požiadavky
(opravedlňujem sa osotatným policajtom, sú aj taký, zatiaľ
mám na nich štastie, príjemný, úslužný ...).
Kým budú u polície "rambovia", tak žiaden zákon nič neurobí.
Svietenie je dobrá vec, mali by to uzákoniť aj na Slovensku. Nápodobne
aj detské sedačky. Čo sa rýchlosti týka, neznášam keď sa s radarom
postavia rovno za značku obec, schovaný v autobusovej zastávke, a
chytajú všetko čo ide len o trochu rýchlejšie. Veď keď predsa
zbadám značku obec, dál dole nohu s plynu a spomaľujem, nebudem
predsa rýchlo brzdiť aby zo zadu do mňa niekto trepol. Keď už aspoň
nech ich je zďaľeka vidno že tam merajú. Schvaľujem však
ak sú postavený v strede mesta kde je zóna 40.
Ďalej nechápen prečo musí (aspoň u nás v SR) byť vyhlásená policajná
akcia (u nás JASTRAB) aby policajti boli všade vonku. Prečo nie sú stále
vonku a nekontrolujú, nemerajú ...? Keď je vyhlásená akcia všetci chodia predpisovo (90 / 60km/h), tak aj ja chodím predpisovo - ako ide vetčšina tak musia ísť aj ostatný.
Zatiaľ som mal štastie iba na slušných policajtov, skontrolovali papiere,
príp. dali fúkať a popriali šťastnú cestu. Dúfam že ich bude stále viac.
že ho bude aplikovať do praxe chápajúca bytosť,
s vlastným rozumom a správnym posudkom. Ako ale
prax ukazuje, nie každý policajt spĺňa tieto požiadavky
(opravedlňujem sa osotatným policajtom, sú aj taký, zatiaľ
mám na nich štastie, príjemný, úslužný ...).
Kým budú u polície "rambovia", tak žiaden zákon nič neurobí.
Svietenie je dobrá vec, mali by to uzákoniť aj na Slovensku. Nápodobne
aj detské sedačky. Čo sa rýchlosti týka, neznášam keď sa s radarom
postavia rovno za značku obec, schovaný v autobusovej zastávke, a
chytajú všetko čo ide len o trochu rýchlejšie. Veď keď predsa
zbadám značku obec, dál dole nohu s plynu a spomaľujem, nebudem
predsa rýchlo brzdiť aby zo zadu do mňa niekto trepol. Keď už aspoň
nech ich je zďaľeka vidno že tam merajú. Schvaľujem však
ak sú postavený v strede mesta kde je zóna 40.
Ďalej nechápen prečo musí (aspoň u nás v SR) byť vyhlásená policajná
akcia (u nás JASTRAB) aby policajti boli všade vonku. Prečo nie sú stále
vonku a nekontrolujú, nemerajú ...? Keď je vyhlásená akcia všetci chodia predpisovo (90 / 60km/h), tak aj ja chodím predpisovo - ako ide vetčšina tak musia ísť aj ostatný.
Zatiaľ som mal štastie iba na slušných policajtov, skontrolovali papiere,
príp. dali fúkať a popriali šťastnú cestu. Dúfam že ich bude stále viac.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Přece nebudou za jejich "malý" plat pracovat stále. Což mě vede k myšlence, že bych mohl taky ve škole vyhlásit akci, třeba by se mohla jmenovat Komenský, kdy bych učil, opravoval, zkoušel, a zbytek roku bych si hodil nohy na katedru a řekl děckám, ať si dělají zápisy z knížek a zkoušejí se navzájem
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Zase nemuzes tvrdit, ze policajti pracujou, jen kdyz jsou na ulici . To bych mohl uplne stejne tvrdit, ze ucitele pracujou jen behem "tech par hodin tejdne", co uci a jinak nedelaji nic. A aby nebyla mylka, to netvrdim .Oněgin píše:Přece nebudou za jejich "malý" plat pracovat stále. Což mě vede k myšlence, že bych mohl taky ve škole vyhlásit akci, třeba by se mohla jmenovat Komenský, kdy bych učil, opravoval, zkoušel, a zbytek roku bych si hodil nohy na katedru a řekl děckám, ať si dělají zápisy z knížek a zkoušejí se navzájem
Tak kolik uz jste nasbirali bodu
Minuly tyden jsem byl na Ostravsku 6 dni.Az jsem se zhrozil kde jsem se to dostal,auta jezdi po meste 40kmh na silnicih prvni tridy 70-80kmh.Na dalnici to jsem se ani z leveho pruhu ani nevyjizdel.Ja v tom bodovem systemu jezdim 20 let, pokut za rychlou jizdu jsem zaplatil dost ale bod ani jeden.Kde si potom chcete vyskouset kolik vam to taha?
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006