..su fantastickeeee

az to moje nedajboze spojazdnim..
..tak daam vedet...
..a svetlaa ma voooobec netraapia :mrgreen"
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Se priznam ze na garancce mi to seridi dle predpisu a tim to sviti ty 2 metry jak rika krtek. Pak si to zase doma zvednu jak me to sere a musim nekde daleko jet vnociDan píše:S těmi světly máš pravdu, taky mi to vadí. Pochybuju, že to seřídí v servisu v rámci záruky, už slyším, jak mi tvrdí, že je to přesně podle předpisů.
Jj, sledoval jsem to na dálnici při předjíždění, kam a jak svítí světla ostatním a fakt žádná sláva, hlavně u novějších aut. Dokonce ani některé xenony nesvítily o moc dál.Krtek píše:Dneska už jsou asi jenom extrémy jako Lacík, kterej nesvítí a Pavián, kterej oslňuje. Zlatá Felda.
Fabie ma vubec divny svetla. Mnohokrat uz sem si vsimnul, ze neni moc velkej rozdil v tom, jak oslnuje dalkovejma a jak potkavacima. To, mam dojem, neni moc dobra vizitka pro projektanty jejich svetel.Krtek píše:Dneska už jsou asi jenom extrémy jako Lacík, kterej nesvítí a Pavián, kterej oslňuje. Zlatá Felda.
Tys viděl někdy Daewrolet s osvětlenou spínačkou ???Dan píše:Jj, sledoval jsem to na dálnici při předjíždění, kam a jak svítí světla ostatním a fakt žádná sláva, hlavně u novějších aut. Dokonce ani některé xenony nesvítily o moc dál.Krtek píše:Dneska už jsou asi jenom extrémy jako Lacík, kterej nesvítí a Pavián, kterej oslňuje. Zlatá Felda.
Krtku, máš na svém autě osvětlenou spínací skříňku, myslím tím takový ten bílý kroužek kolem klíčku? Já ne a pěkně mě to se.., skoro každý den zajíždím na dvůr až za tmy a den co den se nahýbám, kde že vlastně ta díra pro klíček jeA to je interiér osvětlený..
Citroen Xsara určitě, a možná to má i Fabka, prostě rozsvícení interiéru po vytáhnutí klíčku ze spínačky je běžná věc.Cudro píše:Evanda ma tiez osvetlenie spinacej skrinky. Tak by mohli s tym vybavit aj Lacetti vo vyssej vybave. To s tym osvetlenim interieru po vytiahnuti kluca zo zapalovania je dobry napad, ale este som ho nevidel u nejakeho auta.
Jo a i pitomej Fiat ti ještě chvíli svítí potkávačkama na cestu domu "follow me home".Habron píše:Citroen Xsara určitě, a možná to má i Fabka, prostě rozsvícení interiéru po vytáhnutí klíčku ze spínačky je běžná věc.Cudro píše:Evanda ma tiez osvetlenie spinacej skrinky. Tak by mohli s tym vybavit aj Lacetti vo vyssej vybave. To s tym osvetlenim interieru po vytiahnuti kluca zo zapalovania je dobry napad, ale este som ho nevidel u nejakeho auta.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |