![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ako bolo na zraze + foto Baldovec2006
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Něco pro všechny,ale hlavně pro Ivana...Pardon klepala se mi ruka:)
http://www.vsechnocelenaruby.wz.cz/MOV03876.MPG
http://www.vsechnocelenaruby.wz.cz/MOV03876.MPG
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
pokud jelo za tebou to jediny ESPERO tak byl sem to jadjpsx píše:Jsem doma, konečně.Navzdory počasí a toho, že jsem byl nepředstavitelně unavený, to bylo moc fajn. Sice jsem se seznámil jen s Ivanem, Tomášem, Vojtou, Oldou a Docentem, ale to už je moje povaha co se týká seznamování se. Nesmělý kluk spíš vzadu. Poznal jsem podle fotek na fóru ještě Miloshe (dík za upozornění při grilování, že mám špinavou bundu
), Brainmana (btw. toho jsem poznal podle toho, že je docela podobný té postavičce, co má v avataru), Ondru, Slávka (pokud to byl ten, co stál a jel za mnou, když jsme jeli na Macochu) a Řezníka.
Tímto bych se chtěl Ondrovi omluvit za kritiku mračítek. Ve skutečnosti vypadají super.
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
TY ROBERTE PODÍVEJ SE POŘÁDNĚ NA ONDRÁŠOVO FOTKY SKORO AŽ DOLERobert píše:To neva, to přežijuVojta píše:Já Tě fotil dvakrát - jednou Tvoji hudbu (Bohužel mi do záběru vstoupil Tvůj spolujezdec, tak je vidět jen jeho pozadí-všimnul jsem si toho až doma při kontrole fotek), podruhé, jak Tě Peca tahal na laně z bláta, ale ta není hezká.Robert píše:To jsi mi udělal naschvál, že tam nikdo moje auto není?GRRRRR
Ale to tahání na laně bys sem mohl hodit, aspoň ostatní uvidí drobné kolize
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ŘEZNÍK
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
milosh píše:Sakra to sem zapomel, taky dekuji za diagnostiku Palikxovi, Ivanovi za tricko a pohadku na dobrou noca vsem ostatnim ze tam dorazili, pokud sem na nekoho zapomel tak se omlouvam, doufam ze se vam tam libilo.
Jinak taky dodam naky km - najeto za cely vikend cca 720km, kdo ma vic?![]()
FOTO BY MILOSH
Videa snad taky nejak dame behem par dni do kupy a na web
A taky bych dodal, ze kdyz jste na podobne akci poprve, nemusite se nas bat, my vas neukousneme. A jak jsem se presvedcil, jako treba u Roberta, na netu plno kecu, ale v realu se boji skoro promluvit - zapracuj na tom a priste ti to snad rodice dovoli a budes pres noc
no tak budu mit vic jen ja 777
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
Slavek píše:milosh píše:Sakra to sem zapomel, taky dekuji za diagnostiku Palikxovi, Ivanovi za tricko a pohadku na dobrou noca vsem ostatnim ze tam dorazili, pokud sem na nekoho zapomel tak se omlouvam, doufam ze se vam tam libilo.
Jinak taky dodam naky km - najeto za cely vikend cca 720km, kdo ma vic?![]()
FOTO BY MILOSH
Videa snad taky nejak dame behem par dni do kupy a na web
A taky bych dodal, ze kdyz jste na podobne akci poprve, nemusite se nas bat, my vas neukousneme. A jak jsem se presvedcil, jako treba u Roberta, na netu plno kecu, ale v realu se boji skoro promluvit - zapracuj na tom a priste ti to snad rodice dovoli a budes pres noc
no tak budu mit vic jen ja 777
pokial pises o KM tak sa mylis
Pěkný den
Jeden den po srazu
Rád jsem viděl známé a poznal i ostatní které jsem zatím znal jen ze stránek! CHtělo to společnou fotku abych si zase mohl udělat odkazy kdo je kdo.A že pršelo tak aby mě to tolik nevadilo tak si říkám že když by bylo pěkně tak by určitě někteří divoši po mírném dopinku lezli po lanech a kdoví jak by to dopadlo
A platí to co se říká o králích.Sraz zkončil těšme se na sraz další
A tohle platí stále!!!
Ať nám jezdí a nezlobí![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Rád jsem viděl známé a poznal i ostatní které jsem zatím znal jen ze stránek! CHtělo to společnou fotku abych si zase mohl udělat odkazy kdo je kdo.A že pršelo tak aby mě to tolik nevadilo tak si říkám že když by bylo pěkně tak by určitě někteří divoši po mírném dopinku lezli po lanech a kdoví jak by to dopadlo
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
A tohle platí stále!!!
Ať nám jezdí a nezlobí
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
No jeste bych chtel dodat, ze jsme radi, ze chcete prezentovat svoji muziku v aute, ale aby to tam dunelo do doby nez vam nekdo rekne at to ztisite to mi prijde dost hloupe, toto nebyl tuning sraz, kde se jeden snazi prervat druheho, ale poklidny srazik starsich lidi majitelu daewoo, tak jen pro priste, ok? snad to neni jen muj nazor ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
pokial starsi ludia chcu chodit na zrazy alebo tuning musia stym pocitat ze sa nieco take tam bude diat. pokial stym starsi clovek nevie pocitat nech sedi doma a netrepe sa niekam kde mu to nevyhovuje.milosh píše:No jeste bych chtel dodat, ze jsme radi, ze chcete prezentovat svoji muziku v aute, ale aby to tam dunelo do doby nez vam nekdo rekne at to ztisite to mi prijde dost hloupe, toto nebyl tuning sraz, kde se jeden snazi prervat druheho, ale poklidny srazik starsich lidi majitelu daewoo, tak jen pro priste, ok? snad to neni jen muj nazor
jo ale to co si predvedl vecer u grilovani, to myslim bylo moc, chce to byt trosku diplomat a vedet kdy a kde to zapnout a vypnoutrcmichal píše:pokial starsi ludia chcu chodit na zrazy alebo tuning musia stym pocitat ze sa nieco take tam bude diat. pokial stym starsi clovek nevie pocitat nech sedi doma a netrepe sa niekam kde mu to nevyhovuje.milosh píše:No jeste bych chtel dodat, ze jsme radi, ze chcete prezentovat svoji muziku v aute, ale aby to tam dunelo do doby nez vam nekdo rekne at to ztisite to mi prijde dost hloupe, toto nebyl tuning sraz, kde se jeden snazi prervat druheho, ale poklidny srazik starsich lidi majitelu daewoo, tak jen pro priste, ok? snad to neni jen muj nazor
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
tak pardon pustil som to kvoly tomu aby tam bolo trocha hudby a nemal som to zapnute naplno prave kvoly tomu aby sa to dalo pocuvat a nemusely ste naseba kricat,pokial by som chcel sa predvadzat tak auto si otocim kufrom k nam a pustim to naplno.ale prepac ak sa ta to tak dotko nabuduce si zoberem zosebou tranzistor.milosh píše:jo ale to co si predvedl vecer u grilovani, to myslim bylo moc, chce to byt trosku diplomat a vedet kdy a kde to zapnout a vypnoutrcmichal píše:pokial starsi ludia chcu chodit na zrazy alebo tuning musia stym pocitat ze sa nieco take tam bude diat. pokial stym starsi clovek nevie pocitat nech sedi doma a netrepe sa niekam kde mu to nevyhovuje.milosh píše:No jeste bych chtel dodat, ze jsme radi, ze chcete prezentovat svoji muziku v aute, ale aby to tam dunelo do doby nez vam nekdo rekne at to ztisite to mi prijde dost hloupe, toto nebyl tuning sraz, kde se jeden snazi prervat druheho, ale poklidny srazik starsich lidi majitelu daewoo, tak jen pro priste, ok? snad to neni jen muj nazor
jde o to ze si poustel ducduc a moc to nikoho nebralo, kdybys mel jinou music mozna by to slo, ale my jsme se prijeli bavit-pokecat a ne na dyzu.. ale ted uz to je jedno.
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
nerozvadzajme to uz je potom a nabuduce sa pripravim s lepsim zanrom tato rubrika patri k pozitkom zo zrazu a nie k vymene nazorou,sorrymilosh píše:jde o to ze si poustel ducduc a moc to nikoho nebralo, kdybys mel jinou music mozna by to slo, ale my jsme se prijeli bavit-pokecat a ne na dyzu.. ale ted uz to je jedno.