Jakou máte spotřebu - Nubira?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No panejo, to je slušná spotřeba....Já beru za 500 Kč benzín na cestu Pardubice - Police nad Metují a zpět tj. cca 180 kmMr.Problem píše:MOje odpověd je jednoduchá, z Velkého Mezičí k Zvonařce Brno, nějakých 69 km... tam a zpět natankuji za 500 kč a ještě mi něco málo zbyde ,ted jen vypočítat za kolik jezdím ?
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
ja mam s astrou to samy ale jeste do UL, spotreba 7.2L (s astrou) a automatemTomáš píše:Naposled Klecany - Baldovec - Klecany ( 630 km) 7,3 L . Fakt , nekecám ...... ( s Nubirou )
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
spotreba
Zdravím všetkých na fóre.
Po výmene LAMBDY mi klesla kombinovaná spotreba LPG na cca 9,5l pri svižnej jazde, plne obsadený, po diaľnici cca 400 km rýchlosťou 130 - 140 km/h a mimo diaľnice cca 300 km rýchlosťou 100 km/h pri vypnutej klíme. So starou LAMBDOU to žralo až do 11 litrov.
Po výmene LAMBDY mi klesla kombinovaná spotreba LPG na cca 9,5l pri svižnej jazde, plne obsadený, po diaľnici cca 400 km rýchlosťou 130 - 140 km/h a mimo diaľnice cca 300 km rýchlosťou 100 km/h pri vypnutej klíme. So starou LAMBDOU to žralo až do 11 litrov.
Nubira II. 1,6 16V, sedan, r.v. 10/2001, 86000 km, LPG Lovato, disková nádrž 47 l, klima, spotreba LPG okolo 10 l
no tak nejak sem to tu prelouskal a koukam ze se mam na co tesit.
vypada to ze spotreba 1,6 ky je tak od 7 do 11 prumer tedy 9 a s plynem cca o litr vic tedy 10.takze po prepocitani na spotrebu HDI a cenu nafty mi vychazi ze je to cca na stejno pri jizde na plyn.tak to v podstate docela jde.a kdybych mel velke stesti bude to jezdit jeste za min.
zak jsem zvedav ale zatim to nejezdi a jeste tak mesic nebude.neni cas a penize
vypada to ze spotreba 1,6 ky je tak od 7 do 11 prumer tedy 9 a s plynem cca o litr vic tedy 10.takze po prepocitani na spotrebu HDI a cenu nafty mi vychazi ze je to cca na stejno pri jizde na plyn.tak to v podstate docela jde.a kdybych mel velke stesti bude to jezdit jeste za min.
zak jsem zvedav ale zatim to nejezdi a jeste tak mesic nebude.neni cas a penize
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Musím trochu odbočit: Udělal jsi mi radost, Polici nad Metují považuji za nejhezčí město a nění nic krásnějšího než Broumovské stěny. Jako rodilý Pražák vím o čem mluvím, prožil jsem tam všechny své prázdniny a první randění (to už je let). V sobotu tam jedu alespoň na jeden den.Ivoš píše:No panejo, to je slušná spotřeba....Já beru za 500 Kč benzín na cestu Pardubice - Police nad Metují a zpět tj. cca 180 kmMr.Problem píše:MOje odpověd je jednoduchá, z Velkého Mezičí k Zvonařce Brno, nějakých 69 km... tam a zpět natankuji za 500 kč a ještě mi něco málo zbyde ,ted jen vypočítat za kolik jezdím ?
hezke odboceni strasne moc se tam chci jet podivat taky ale nejak neni cas a penize na pobyt.chci tam byt aspon tyden.uvidim snad se to jednou povede.na plyn to snad pujde
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
Teď sem dojel z dovči. 1850km a cca 130l to máme 7,2l/100km a to se dá. Byl sem pěkně naloženej (zavazadla nebyly jenom v kufru) a půlku naj. km jsem dosti svižně (dálnice 160, byla prázdna o půlnoci, mimo co to šlo). Druhou půlku km jsem si to jel tak v normálu.
PS: žarovky zatim drži (uz asi 6300km) a to sem jel po polských silnicích
PS: žarovky zatim drži (uz asi 6300km) a to sem jel po polských silnicích
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Orlando 1,8
-
tak po výměně těsnění na palici, vyčištění lambdy a nových hadiček vakua všude byla až těď příležitost vyzkoušet spotřebu. PLynulou jízdou ze SO doCV a zpět (146km), po rychlostce až 130, jinak od 90 do 110 si to vzalo 8,1l. Tankoval jsem úplně ppo hrdlo na stejný pumpě a stojanu.... To vychází do 6l na 100km.... takže jsem abnormálně spokojený... A to nejezdím nějaké extrémní sporo.. prostě plynule.
Úpravy na autě mám ty klasický - Zaslepené EGR + hadici, místo 2,2kOhmů 2,8k v sání, vyčištěné sání, krokový motor a lambda, tlak. pneu 2,4
Úpravy na autě mám ty klasický - Zaslepené EGR + hadici, místo 2,2kOhmů 2,8k v sání, vyčištěné sání, krokový motor a lambda, tlak. pneu 2,4
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
-
dodatek: s klimou a větrákem na 1. stupeň spotřeba na dálku přibl. 6.9l, ale to nebylo až tak přesně měřené a nebyla to taková vzdálenost, aby to bylo přesné, jezdím většinou ve dvou... Když jsem s tímhle autem začínal, jezdil jsem za 9l!!! Investice se vyplatila.
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.