![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
To se nesmí takhle brátMirek píše:Takže chlast na pracovišti a v pracovní době....Mr.Problem píše:A já v tom, počasí dělal jak blbeček jen v tričku a mikině brr, měl i jste vidět jak bylo mě vhod když přijel zástupce šéfa a dovezl mě a kamarádovi flašku ruma .-)
Oh omlouvám se, toho jsem si už nevšiml. Kalos a jaká barva, viděl jsi v Mezu černou Nubiru ? Jezdím tam skoro pořádMirek píše:Mám to v "podpisu"Mr.Problem píše: To se nesmí takhle brát. To byla pouze výpomoc, vlastně záchrana
. Mirku ty jsi z VM, a copak máš za auto ? Nubiru ?
Kalos 1,4 16V
Sorry, nevšiml jsem si. Ale pravdou je, že od té doby, co mám kalouska, se otáčím za každým Daewoo/Chevrolet. Tak třeba příště.. Jak říká známý, stal jsem se "příznivcem značky".Mr.Problem píše:Oh omlouvám se, toho jsem si už nevšiml. Kalos a jaká barva, viděl jsi v Mezu černou Nubiru ? Jezdím tam skoro pořád
ja taky zdravim kazdeho, ale me nezdravi zadnyMirek píše:Sorry, nevšiml jsem si. Ale pravdou je, že od té doby, co mám kalouska, se otáčím za každým Daewoo/Chevrolet. Tak třeba příště.. Jak říká známý, stal jsem se "příznivcem značky".Mr.Problem píše:Oh omlouvám se, toho jsem si už nevšiml. Kalos a jaká barva, viděl jsi v Mezu černou Nubiru ? Jezdím tam skoro pořád
Jo a mám červenej sedan. Pokud vím, tak ve VM žádnej jinej není, v červené je tam jen jeden červenej kalos hatchback.
No krasny pribeh, skoro jak z pohadky, Este nieco napis, bude sa mi lepsie spinkatAkri píše:ja taky zdravim kazdeho, ale me nezdravi zadnyMirek píše:Sorry, nevšiml jsem si. Ale pravdou je, že od té doby, co mám kalouska, se otáčím za každým Daewoo/Chevrolet. Tak třeba příště.. Jak říká známý, stal jsem se "příznivcem značky".Mr.Problem píše:Oh omlouvám se, toho jsem si už nevšiml. Kalos a jaká barva, viděl jsi v Mezu černou Nubiru ? Jezdím tam skoro pořád
Jo a mám červenej sedan. Pokud vím, tak ve VM žádnej jinej není, v červené je tam jen jeden červenej kalos hatchback.![]()
az ted v sobotu jsme jel v zavesu za jednim lanosem HB, asi je tu od nas, pac zastavoval kousek od me garaze, kdyz me predjel, ja ho sledoval a drzel se ho, musim uznat, ze jel jak svina, svizna jizda a pak nas rozdellila skoda 100 kterou jsem nestihl pred zatackou predjet a on na me cekal asi kilometr dal a jak jsem se blizil, zase na to dupnul a jeli jsem v tandemu i pres cele RioPak kdyz jsem odbocoval zablikal a ja na nej taky a rozdelili jsme se
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |