Blatníky-srovnání
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
zensky musej bejt, polaci sou akorat loudilove, co by Ivanovi oje*i jeho byvalou 15-ti letou pritulkyni
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Ty myslis? ja nevim, me ve stanu v Hradci rikala 15Ivan píše:Ale, Mildo, bylo ji myslím 17, ne?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Počkej, ta z Hradce to zase byla jiná... té bylo 18, to jsem si fakt jistej, to byla Blanka. Ale ta baba předtím to byla Jana a té bylo kolem 16...
Kačence je 22
Kačence je 22
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
To je zaujimave V inom prispevku si pisal ze nemas prachy na bezinS.v.o.b.i.k píše:No přemejšlim o tom že bych jel,ale nevim...Uvidíme jak se ozvou....]Rebro[ píše:Hadam tam len pojdes kuknut SVOBIKu Aby videli ako na tuningS.v.o.b.i.k píše:V tom je pěknej zmatek...Ale bacha na ty poláky...I nás zvou do Polska na nexia sraz...
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
now: BMW 7
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tuto by byla propagace a tu neplatim já....Ale na ty srazy ostatní si musim benzín platit ze svýho...Kdyby jo tak do Polska nejedu...kaso píše:To je zaujimave V inom prispevku si pisal ze nemas prachy na bezinS.v.o.b.i.k píše:No přemejšlim o tom že bych jel,ale nevim...Uvidíme jak se ozvou....]Rebro[ píše: Hadam tam len pojdes kuknut SVOBIKu Aby videli ako na tuning
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
A kdo platí propagaci? Poláci? A co myslíš propagací?S.v.o.b.i.k píše: Tak tuto by byla propagace a tu neplatim já....Ale na ty srazy ostatní si musim benzín platit ze svýho...Kdyby jo tak do Polska nejedu...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele: