Chtěl jsem založit nové téma, ale vzpoměl jsem si na rychle letícího bažanta, a na soubory fotek co v tomto tématu byly. Některé míň jiné opravdu "HUSTÉ" nicméně je napsal sám život a ten i někteří na fotkách prohráli....
Opakování je matkou moudrosti a tak prosím projděte si tohle téma a vždy když budete volit mezi přidáním a ubráním plynu, mezi riskem a minutovou úsporou času, vzpomeňte na ty hrdiny..........
A teď něco skoro podobného, dostal se mi na mail tento obrázek:
Sakra, vždycky, když vidím takovéhle obrázky, tak mi je do pláče....chudáci zvířata...doplácá na to, že se člově všude cpe a staví silnice...pak jede nějaký prase s letadlem a chudák skončí v motoru....je to jak ve filmech, když umře zvíře, tak je to děs....lidí ať si umře kolik chce, ale zvířat je mi příliš líto...takovýho parchanta, jako je na fotce bych dokopal k smrti....i když asi k smrti ne....doživotní mrzák by ho vytrestal víc...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Pěkný den
Ivoši souhlas !!!Ty zvířata a vůbec příroda ani nechci pomyslet! Ale jestli člověk bude přírodu dráždit tak ho zlikviduje a bude zas pokoj na zemi!
Je to strašný ale je to tak!
Ať nám jezdí a nezlobí
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
To mají smůlu...já neříkám, když se to stane v rychlosti dejme tomu 60 km/h, kterou tam dá člověk, před lesem, resp. tam kde je značka přebíhající zvěře...bohužel někdy se to stane...v Anglii mají všude ploty u lesa a na místech, kde hrozí nebezpečí střetu, proč ne u nás? Raději si nebudu ani odpovídat
Ten bavorák to musel kalit jak hrom, tomu debilovi co řídil bych přál totéž, tohle se nestane při rychlosti, co jsem psal....leckdy se dá totiž ještě něco dělat (rychle k veterináři apod.)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Práve sme sa vrátili z dalšiej nehody a zasa Hrhov je to strašné ale za minulý týžden 6 kusou zvery no a dnes máme utorok a už je to 3 tia Takže pozor pre tých ktorý idú do alebo z KE je to tam velmi zlé a na žiadosť aby sa tam zrobil plot alebo dáke zátarasy kompetentný radšej sklopia uši
...to Ivoš - Topol - souhlas jsem přesvědčený, že mnohdy tomu lze zabránit...brzdit - zhasnout světla ( zvířata jsou oslněna... ) ne nechci dělat chytrýho a dokonalýho majstra - jednou jsem nabral do předního skla bažanta...
....a v druhé poloze jsou zábrany u dálnic a silnic pro motorová vozidla...no jo ale my máme problémy se samotnou výstavbou aneb.... kdo mi naloží pod žebírko více - viz lobisti...natož zábrany.... a jak málo by stačilo...vono to je taky o hodnotách, teď jde o to jaký kdo vyznává...
Mějme se rádi... a jen tak mimochodem japonci testovali pamět šimpanzů proti VŠ studentům - závěr testu vyšel lépe pro šimpanze - zdroj TV NOVA zprávy - možná to shlédlo více dejváků....jinak jsem střízliv
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
Já myslím, že čím větší rychlost, tím lépe pro zvěř (viz oběť co byla na místě mrtvá - o čemž není pochyb, když ho byl "plnej motor") a hůře pro majitele auta. Ivoši, k tomu co jsi psal o vožení ke zvěrolékaři - už jsi vezl k doktorovi sraženou srnku? Jestli jo, tak smekám. A dej mi adresu toho zvěrolékaře. Myslím, že by mě veterinář poslal do háje, kdybych mu tahal do ordinace vysokou. Srnky jsou místama přemnožený strašně, tady u nás taky. Bezpečno není nikde, chodí i po polích a v blízkosti vesnic. Aby zraněná zvěř netrpěla, je vhodné vozit v autě na doražení sekeru nebo dlouhý nůž (pro ty, kdo nevlastní střelnou zbraň).