Spotřeba Kalos
Moderátor: Blue Lanos
- Blue Lanos
To je v pohode nebooj! My sa tu tak kamradsky bavime sa zaregistruj a ked tu budes dlhsie tak prides nato, ze je tu zabava
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Reklama
Pěkný den!Monika píše:
pomóóc, pomóóc, souhlasím, souhlasím se vším co je tu napsáno!!!!!!!!!!!
proč jste se tak rozeběhli, já tam schválně zdůraznila jen tu poslední větu, jinak fakt souhlasím se vším.
Jasně, že je to tak, byl to dvoulitr a na naše zhruba v té ceně co psal Topol.
Tohle nemá cenu porovnávat, já jen reagovala na tu větu, protože moc nemám ráda zevšeobecňování.
Pokud jsem někoho nafrkla, tak se hluboce omlouvám.
To je dobrý Já jen když někdo šahá na Kolouška tak zavrčím
Jinak před Kolouškem jsem měl Renaulta Espace 2,9/vzpomínám v dobrým/ale to nešlo živit Ale právě když jsem přešel na Kalose
tak jsem byl mile překvapen. Jen ta výška sedu.Nemám rád auta kde si člověk připadá,že bude brzdit zadkem po silnici Nebo i výkon mám
jen1150 ale když potřebuji a nakrmím tak zatím šel vždycky jak jsem potřeboval Je jasný,že Espace byl obyvák na kolech ale zvyknul jsem si a dobrý
Jak říkám:Autům zdar a Kolouškům zvlášť!
Tak sme sa na Kaloskovi (HB 1,2)vybrali na dovolenku. Tu je moj postreh s priemernou spotrebou. Kalosko este voni novotou a pred touto cestou mal najazdenych cca 3300 km.
Najazdili sme 950 km a spotrebovali 59 l benzinu (95), co je priemerna spotreba 6,21 l/100km).
Pre informaciu je tu aj približna trasa, aby tí, co SK poznaju, mali predstavu, po akom terene to bolo: Trnava, Žilina, Bešenová, Demänovská dolina, Jasná, Kežmarok, Branisko (aj cez kopec), Spišský hrad, Tatranská Kotlina, Dunajec, Važec, Čertovica, Tále, Srdiečko, Banská Bystrica, Nitra, Trnava.
Osobne som si myslela, že to bude viac, som prijemne prekvapena.
Najazdili sme 950 km a spotrebovali 59 l benzinu (95), co je priemerna spotreba 6,21 l/100km).
Pre informaciu je tu aj približna trasa, aby tí, co SK poznaju, mali predstavu, po akom terene to bolo: Trnava, Žilina, Bešenová, Demänovská dolina, Jasná, Kežmarok, Branisko (aj cez kopec), Spišský hrad, Tatranská Kotlina, Dunajec, Važec, Čertovica, Tále, Srdiečko, Banská Bystrica, Nitra, Trnava.
Osobne som si myslela, že to bude viac, som prijemne prekvapena.
Tak som bol dnes na výlete do Bardejovských kúpeloch. Trasa ZA - PP - Prešov - Kapušany - Bardejovské kúpele - Stará Ľubovňa - Kežmarok - PP - ZA, najazdených 535km dotankovaných 30l, tak priemerná spotreba je 5,6l/100km! Čož je môj osobný rekord:-)))
Po diaľnici 100-110km/h a inak stále 90-100km/h a cez dediny 60-80km/h. Brzdil (brzdami) som minimálne, väčšinou som sa snažil brzdiť motorom, ale na druhej strane som nešiel nejak lenivo, často som predbiehal atď.
Po diaľnici 100-110km/h a inak stále 90-100km/h a cez dediny 60-80km/h. Brzdil (brzdami) som minimálne, väčšinou som sa snažil brzdiť motorom, ale na druhej strane som nešiel nejak lenivo, často som predbiehal atď.
Jo, já měl s Lanosem při podobným stylu jízdy taky takovou spotřebu.mipo píše:Tak som bol dnes na výlete do Bardejovských kúpeloch. Trasa ZA - PP - Prešov - Kapušany - Bardejovské kúpele - Stará Ľubovňa - Kežmarok - PP - ZA, najazdených 535km dotankovaných 30l, tak priemerná spotreba je 5,6l/100km! Čož je môj osobný rekord:-)))
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
To je super spotřeba. Jen nevím, jestli bych na dálnici vydržel jet jen 100-110 km/h. Já jezdím pořád se spotřebou okolo 7,2 l.mipo píše:Tak som bol dnes na výlete do Bardejovských kúpeloch. Trasa ZA - PP - Prešov - Kapušany - Bardejovské kúpele - Stará Ľubovňa - Kežmarok - PP - ZA, najazdených 535km dotankovaných 30l, tak priemerná spotreba je 5,6l/100km! Čož je môj osobný rekord:-)))
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Já když chci jet na spotřebu, tak jezdím do 120ti. Jenže to se dá jen v době kdy nesmí jezdit kamiony. Jinak se táhneš za kamionama jak smrad a v levým jet 120 nemůžeš, protože na tebe bude každou chvíli někdo dorážetMirek píše:To je super spotřeba. Jen nevím, jestli bych na dálnici vydržel jet jen 100-110 km/h. Já jezdím pořád se spotřebou okolo 7,2 l.mipo píše:Tak som bol dnes na výlete do Bardejovských kúpeloch. Trasa ZA - PP - Prešov - Kapušany - Bardejovské kúpele - Stará Ľubovňa - Kežmarok - PP - ZA, najazdených 535km dotankovaných 30l, tak priemerná spotreba je 5,6l/100km! Čož je môj osobný rekord:-)))
super spotreba!!....
Ja by som tiež raz veľmi rada vyskúšala ekonomickú jazdu a že koľko mi to dá. Ale ked sa raz za čas dostanem na diaľnicu, tak chcem aspoň vtedy ísť trocha rýchlejšie. Takže neodolám a spustím sa
A jazdiť ekonomicky v meste, či po cestách 1. a 2. triedy sa pri dnešných plných cestách nedá. Takže spotreba je klasicky 7l/100 km.
Ja by som tiež raz veľmi rada vyskúšala ekonomickú jazdu a že koľko mi to dá. Ale ked sa raz za čas dostanem na diaľnicu, tak chcem aspoň vtedy ísť trocha rýchlejšie. Takže neodolám a spustím sa
A jazdiť ekonomicky v meste, či po cestách 1. a 2. triedy sa pri dnešných plných cestách nedá. Takže spotreba je klasicky 7l/100 km.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
To je potřeba vyzkoušet na D1 někdy v sobotu kdy nejezdí kamiony.........jinak musíš jet buď v pravým pruhu jako šnek..........anebo 150 a víc v pravým aby tě nekdo nesestřelilLIFELIKE píše:super spotreba!!....
Nevím, jak ti jede lanos, ale já s kalosem nemůžu jet pořád 150 km/h. I kdyby byla volná dálnice, tak jsou místa, kde to 1,4 motor prostě nezvládneMareman píše:To je potřeba vyzkoušet na D1 někdy v sobotu kdy nejezdí kamiony.........jinak musíš jet buď v pravým pruhu jako šnek..........anebo 150 a víc v pravým aby tě nekdo nesestřelil
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
No dá se říct že konkrétně na D1 jsou i táhlejší stoupání, kde se při 150ti na pětku neudržím, ale vetšinou pod 130-140 nejdu, pokud je auto rozjetýMirek píše:Nevím, jak ti jede lanos, ale já s kalosem nemůžu jet pořád 150 km/h. I kdyby byla volná dálnice, tak jsou místa, kde to 1,4 motor prostě nezvládneMareman píše:To je potřeba vyzkoušet na D1 někdy v sobotu kdy nejezdí kamiony.........jinak musíš jet buď v pravým pruhu jako šnek..........anebo 150 a víc v pravým aby tě nekdo nesestřelil