Divný zvuk--OŽIVENO-- !!!!
Moderátor: Blue Lanos
No k tomu asi tak moc to poznat nejde jen jestli neni spuchřelej nebo utrženej.Ale jestli je volnej tak to jistě říct nejde.jsou 3.Jedině je vymenit.Jinak s tim popisem to jsem už věděl.A ted ještě když rikas prui rozhoupaní a do leva tak třeba výfuk bud ty plechy kolem nebo ty gumy co na nich visi, nebo něco takoveho.A pak třeba někde něco v řazení jak se hybe motor .
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes zastavil na kraji silnice a auto bylo silene neklonene, pac jsem potreboval jen odskocit do obchodu. Vratim se nastartuju a jak to bylo naklonene, ted upresnuju, ze jsem stal spolujezdcovou stranou dolu, no a pri nastartovani a behu motoru na volnobeh jsem ten zvuk slysel!! sice jen slaboucce ale delalo to tak fakt netusim, co by to mohlo byt, ale je pravda, ze byl zase motor naklonenej taky a ..... no nevim
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
v pohode jen pojed.dnes sme zda se nasli chybu v lanosu p krtičky.to nestastne zvysovaní otacek v zatačce.vzali sme za kabelaž v motoru a ejhle otacky na 1500!pustili sme ji a otacky na 850.takže nejaka chyba v kabelaži.uvidime po výmene.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
- Blue Lanos
to je dobre !! Netesim sa chybe ale ze ste na to prisli! Super!!
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
supeeer, krokowy silnik je objednanpalikx píše:v pohode jen pojed.dnes sme zda se nasli chybu v lanosu p krtičky.to nestastne zvysovaní otacek v zatačce.vzali sme za kabelaž v motoru a ejhle otacky na 1500!pustili sme ji a otacky na 850.takže nejaka chyba v kabelaži.uvidime po výmene.
AKRI - (byl) Muž z Ria !