frezzi píše:takže ma svetle musím mať ten homologizačný znak a musí to byť zapojené podľa smernice ECE R87 ,čiže sa mi musí zapínať pri naštartovaní,a zhansnuť ked zapnem stretávacie svetlomety a malo by to byť okej nie ? ....
Jen tolik - zapnem stretávacie svetlomety ne ne ne - PARKOVACÍ -
Scorpion.11 - Tak mám též automatické, ale můžu vypnout páčkou.
MY MÁME JEŠTĚ PŮVODNÍ ZAPOJENÍ (pro normální lidi) ale oni mají lepší takže jim to nejde vypnout.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
No, ja si o DRL myslím svoje. Pokiaľ ho dobre vidno zpredu, prosím, ale s citlivou automatikou podľa vonkajšieho osvetlenia, lebo pravidelne stretávam na cestách "bambákov," čo majú vpredu DRL a okrem toho nič iné aj v tuneli, hmle, a pod.... Nakopať ich do rici
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white EAGLE SQUADRON Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
áno to sá stáva často aj mne , páni "vodiči" čo si myslia že ked maju Ledky na aute tak s tým možu svietiť vždy... ale mne ide hlavne o to aby som si ušetril predné svetlá , kedže som zainvestoval do drahších žiaroviek a bolo by mi ľúto nimi svietiť za bieleho dňa, keď to nieje za potreby
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
ladinek píše:JJ mám stejný auto jako ty a svítí i parkovačka.
Tak nic, někde sem čet, že DRL využívá vlákno H4 a parkovačka při aktivním DRL nesvítí. Pak by odstavení originál denního svícení nebyl problém, takhle by se musely udělat "větší úpravy".