Vyber a porovnanie motoru
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Vyber a porovnanie motoru
Co to furt breptáš o tom čemu kdo věří?? jsem nějakej budha prostě to udělám v 60 000tis a je klid , tady nevěřím už ničemu Nikdo ti nic nebere,aspoň pak bude nový téma............Prasklý roztržený rozvodový řetěz,co s tím To nepíšu prto, že ti to přeju, abys sis nemyslels
jari: já byl minulej rok v létě na druhé, teď o prázdninách bych měl jet na třetí
jari: já byl minulej rok v létě na druhé, teď o prázdninách bych měl jet na třetí
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
- Reklama
Videl jsi ty hydrosteli na kazdym motoru na vlastni oci, nebo veris vyrobci, ze tam jsou? Rozumis tomu do te miry, ze s jistotou vis, ze hydrosteli vydrzi vic nez 150 tis km bez zasahu?lomngi píše:Tak bol by som rad keby mi niekto vysvetlil ako skontrolovat a zaroven nastaviť vôlu ventilov.
Ja se priznam, ze tomu teda moc nerozumim, ale nekde jsem slysel, ze ty hydrosteli nemaji tak velkou zivotnost jako motor celkove.
Aveo HB 1.2 62kW, 2011
Ono je to spis tak, ze napr. po ujeti prvnich 10 tis km praskne remen na jednom aute z milionu, po ujeti 30 tis na 10 autech z milionu, po ujeti 60 tis na 30 autech z milionu atd.ladinek píše:prostě to udělám v 60 000tis a je klid
Takze uplnou jistotu nemas nikdy a cim driv menis, tim mas vetsi jistotu, a cim pozdeji, tim vic riskujes. Otazkou je, jaky riziko jeste sneses?
Pokud vyrobce doporuci vymenu po 150 tis, tak ma asi vyzkouseny, ze u toho konkretniho remenu je procento selhani pri 150 tisicich jeste relativne male a snesitelne.
Naposledy upravil(a) roman77 dne pon bře 12, 2012 18:32, celkem upraveno 1 x.
Aveo HB 1.2 62kW, 2011
Ty brdo, to to utíká, já byl na druhý.....ladinek píše:Co to furt breptáš o tom čemu kdo věří?? jsem nějakej budha prostě to udělám v 60 000tis a je klid , tady nevěřím už ničemu Nikdo ti nic nebere,aspoň pak bude nový téma............Prasklý roztržený rozvodový řetěz,co s tím To nepíšu prto, že ti to přeju, abys sis nemyslels
- Scorpion.11
Romane dívám se, že jsi buď z Brna či jeho blízkého okolí, takže doufám, že se na srazu uvidíme a aspoň minimálně se ukážeš aspoň v sobotu. Jinak jaký máš rok výroby Avea. Též by jsi mohl prosím dopsat bydliště a rok výroby Avea. Díky za snahu
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
35 rokov robim automechanika a 16 rokov vyrabam auta. tak možno Nie veľa ale trošku sa v. tom vyznam. A ver či nie tie hydro šteli tam sú. a keď pravidelne meniš olej ako máš tak Ťa prežijú. zrietkavo meni niekto hydroštel. ale občas sa to robi.roman77 píše:Videl jsi ty hydrosteli na kazdym motoru na vlastni oci, nebo veris vyrobci, ze tam jsou? Rozumis tomu do te miry, ze s jistotou vis, ze hydrosteli vydrzi vic nez 150 tis km bez zasahu?lomngi píše:Tak bol by som rad keby mi niekto vysvetlil ako skontrolovat a zaroven nastaviť vôlu ventilov.
Ja se priznam, ze tomu teda moc nerozumim, ale nekde jsem slysel, ze ty hydrosteli nemaji tak velkou zivotnost jako motor celkove.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Tak teď jsi mi to vzal z pusyroman77 píše:Ono je to spis tak, ze napr. po ujeti prvnich 10 tis km praskne remen na jednom aute z milionu, po ujeti 30 tis na 10 autech z milionu, po ujeti 60 tis na 30 autech z milionu atd.ladinek píše:prostě to udělám v 60 000tis a je klid
Takze uplnou jistotu nemas nikdy a cim driv menis, tim mas vetsi jistotu, a cim pozdeji, tim vic riskujes. Otazkou je, jaky riziko jeste sneses?
Edmund Burke
Edmund Burke
No máme už starochyjari píše:Ty brdo, to to utíká, já byl na druhý.....ladinek píše:Co to furt breptáš o tom čemu kdo věří?? jsem nějakej budha prostě to udělám v 60 000tis a je klid , tady nevěřím už ničemu Nikdo ti nic nebere,aspoň pak bude nový téma............Prasklý roztržený rozvodový řetěz,co s tím To nepíšu prto, že ti to přeju, abys sis nemyslels
Edmund Burke
Edmund Burke
- Scorpion.11
Já jak "ladinek", též bych měl jít v květnu už na třetí Jinak "jari" též si prosím přidej bydliště tak jak ostatní to mají.
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Tak Ja 10 dni idem na 3 garančku. Ale len kvôli záruke dám skontrolovať motor a prevodovku nic iné. ostatné je po záruke. Tak ostane uz robim sám.
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Jo, a taky zalezi na tom, jakej remen tam das, nekterej praskne na 10 autech z milionu po 60 tisicich a jinej praskne na 10 autech z milionu po 200 tisicich. Nebo si myslis, ze uz z principu jsou vsechny stejne kvalitni, a nejde vyrobit min kvalitni ani vic kvalitni?ladinek píše:Tak teď jsi mi to vzal z pusyroman77 píše: Otazkou je, jaky riziko jeste sneses?
Nemyslis, ze se mohlo stat, ze za posledni roky vyroba toho kvalitnejsiho natolik slevnila, ze ho postupne zacali davat automobilky do svych novych aut?
A nemyslis, ze by byla skoda menit ten kvalitnejsi zbytecne brzo, kdyz je riziko selhani minimalni?
Naposledy upravil(a) roman77 dne pon bře 12, 2012 19:13, celkem upraveno 1 x.
Aveo HB 1.2 62kW, 2011
O to jim asi zrejme jde, aby se po 150 tisicich zkontrolovalo, ze jsou ty hydrosteli vporadku a neni potreba je vyjimecne vymenit.lomngi píše: 35 rokov robim automechanika a 16 rokov vyrabam auta. tak možno Nie veľa ale trošku sa v. tom vyznam. A ver či nie tie hydro šteli tam sú. a keď pravidelne meniš olej ako máš tak Ťa prežijú. zrietkavo meni niekto hydroštel. ale občas sa to robi.
Aveo HB 1.2 62kW, 2011
tak já tam mám skoro 50000km a jdeme na třetí garančku,trošku jsem to prošvihl ale jen nechám zkontrolovat základ a nic nenechám měnit budem to dělat u známého v Rychnově
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Ale záruka Tě nepadne?18lukin18 píše:tak já tam mám skoro 50000km a jdeme na třetí garančku,trošku jsem to prošvihl ale jen nechám zkontrolovat základ a nic nenechám měnit budem to dělat u známého v Rychnově
nene nepadne dostanu štemplíček
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg