Denní svícení

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Iacobus

Re: Denní svícení

Příspěvek od Iacobus »

Corpous2009
A aké máš ty afto? :?: :?: :?:
Reklama

lomngi

Příspěvek od lomngi »

Corpus2009 píše:Ako, vsetko pekne, vsetko fajn, len ten prtavy sedan mi v tejto teme nesedi ;)
Ďalší čo len keca.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený

Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb

Kód: Vybrat vše

http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Corpus2009

Příspěvek od Corpus2009 »

Iacobus píše:Corpous2009
Ked uz sme pritom tak nizsia stredna, rovnako ako ty. -i
Inak islo mi o to, ze prvy prispevok v tejto teme je: "Máte někdo zkušenost s montáží přídavných LED světel pro denní svícení pro Chevrolet Cruze sedan?" ... tak nerozumiem, preco sa to tu zaplna fotkami Avea :?: :?: :?:
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

A to je jako proti pravidlům a nebo máš nějaký komlex :idea: Nechápu oč se ti přesně jedná, jestli je to Cruze či Aveo s fotkama denního svícení, jelikož si myslím, že je to jedno pro inspiraci stačí a nebo se jen pochlubil s denním svícením. Nevšiml jsem si, že je to jen a pouze VIP sekce jen pro Cruze :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Corpus2009

Příspěvek od Corpus2009 »

Ako mne je to uprimne jedno, kludne tu mozme riesit aj vyfuk od Nexie. Ale potom fakt netusim naco su tu urobene temy. To nam potom staci jedna tema s nazvom "auto" a vsetko mozme cpat tam....Ked sa bude niekto chciet inspirovat dennym svetlom na Aveu, tak klikne presne sem: http://chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=79&t=15334
Kazdopadne offtopic prispevky by mal riesit moderator a prispevkov, ktore sa netykaju denneho svietenia u Cruze je tu az az.
Dimco Nubira 97

Příspěvek od Dimco Nubira 97 »

Malé odchílky nie sú veľkým problémom, to riešime z času na čas premazaním. A to že je tu v Sekcií Cruze fotka Avea s denným LED svietením za problém nepovažujem vôbec, presne ako bolo povedané je to na inšpiráciu a ukážku. My sme tu jedna veľká chevy rodina. Každopádne keby sa sem dali linky na odkaz kde to pozrieť, bolo by to sítce menej miesta ale na druhej strane zdĺhavé sa preklikávať hore dole cez odkazy. Takže drobné "úlety" od témy sú tolerované.
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Dimco Nubira 97

Příspěvek od Dimco Nubira 97 »

Corpus2009 píše:
Iacobus píše:Corpous2009
Ked uz sme pritom tak nizsia stredna, rovnako ako ty. -i
Inak islo mi o to, ze prvy prispevok v tejto teme je: "Máte někdo zkušenost s montáží přídavných LED světel pro denní svícení pro Chevrolet Cruze sedan?" ... tak nerozumiem, preco sa to tu zaplna fotkami Avea :?: :?: :?:
Pretože aj kolegovia od Avea, naši chevy bratia nám chcú pomôcť a pochváliť sa. A kedže Cruze asi ešte nikdo moc neriešil čo sa týka domontovaného LED svietenia, tak by tu bolo ticho podobne ako v niektorých iných témach.
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
lomngi

Příspěvek od lomngi »

Konečne rozumne slovo správneho chevroletaka. Tak že tu máte ďalšiu inšpiráciu.https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=82&t=18559
A už aj jeden majitel cruza si to objednal
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený

Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb

Kód: Vybrat vše

http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

"Dimco" ví o čem mluví -i
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
denny

Příspěvek od denny »

Zdravím, zajímalo by mě jak funguje denní svícení u Cruze. Mám otočené kolečko v poloze 0, zhasne se mi podsvětlení v autě, ledky na klimatizaci a intenzitě foukání se mi jakby více vyjasní, to samé je z rádiem, že je taky více čitelnější, ALE nechápu proč u denního svícení mi svítí i zadní světla. Tady se psalo na forum, že denní by měly svítit pouze přední, mlže mi to někdo vysvětlit? Děkuji
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr

Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

denny píše:Zdravím, zajímalo by mě jak funguje denní svícení u Cruze. Mám otočené kolečko v poloze 0, zhasne se mi podsvětlení v autě, ledky na klimatizaci a intenzitě foukání se mi jakby více vyjasní, to samé je z rádiem, že je taky více čitelnější, ALE nechápu proč u denního svícení mi svítí i zadní světla. Tady se psalo na forum, že denní by měly svítit pouze přední, mlže mi to někdo vysvětlit? Děkuji
........................
Zdravím " denny " :o) správně zapojená ledková světla pro denní svícení homologované :o) svítí pouze v předu. Až po přepnutí na běžné osvětlení vozu, tato shasnou a svítí i předepsané osvětlení vzadu . Hezký den všem na foru :lol:
denny

Příspěvek od denny »

Jo, ale někdo tady psal, že by měly svítit pouze světla vpředu. U Cruze LT je možnost AUTO, kde to přepíná automaticky. Takže chápu to dobře, že mi budou svítit i vzadu? :-)

Iacobus

Příspěvek od Iacobus »

U verzie LS ti v polohe O svietia predné aj zadné svetlá,kontrolky nesvietia presne ako píšeš. To je Ok. U nás je povinné denné svietenie iba vpredu! Takže to že svietia zadné je len plus navyše. Pri dennom kde svietia iba predné, keď sa zotmie, tak niektorí zabúdajú rozsvietiť, lebo majú pocit že svietia, ale zozadu do nich môže niekto naje..páliť. Pri verzii LT a teda pri funkcii AUTO tento problém za teba rieši senzor a pri zotmení automaticky prepína z denného svietenia na stretávacie+zadné. Či?
denny

Příspěvek od denny »

Čili to je vše OK? :-) U nás je povinné taky svícení, ale nevěděl jsem že u Vás na Slovensku jenom stačí přední :-) Jenom jsem se chtěl zeptat zda to není nějaká vada, že by to bylo někde špatně napojené :-) THX :lol:

VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

No já nevím nevím. Já, když dám ovladač doleva, tak mám to denní svícení. Svítí víc rádio, podsvit tlačítek uprostřed zhasne a svítí mi jen přední světla. Ovladač v poloze vpravo je vše naopak, co se týče podsvitu a svítí i zadní světla. A mám LS.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Elektronika“