no a znizenie si mal 40 alebo 60 oni su dva druhy znizeniaHabron píše:enzo, původně na Kadettagoror píše: a ake si kupil
bol som na stranke www.autodoplnky.cz
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
no a znizenie si mal 40 alebo 60 oni su dva druhy znizeniaHabron píše:enzo, původně na Kadettagoror píše: a ake si kupil
tak som napisal do weitecu a dali mi asi andy na teba cislo aki siAndy píše:na Focuse som jazdil len na kombiku a myslim ze teraz to moje espero sedi lepsie nez ten focus. A to mam este naprd gumy.Radmont píše:priklad ci auto na znizenych a pritvrdenych pruzinach a s novymi sportovymi tlmiacami + 15" diskami sa moze jazdnymi vlastnostami rovnat povedzme s Fordom focusom v serii (alebo hocijakym inym autom s dobrym podvozkom)
Na obalu bylo napsane 40mm a tak jsem předpokládal, že uvnitř bude to, ce tam má být.goror píše: no a znizenie si mal 40 alebo 60 oni su dva druhy znizenia
bol som na stranke www.autodoplnky.cz
milosh píše:Stale chcete porovnavat serii a pak snizeni, tak ja jeste 1x dodam foto jak jsem snizoval ja. VYpada to jako vic nez 40mm, ale ty pruziny jsem daval seriovy uplne novy a navic jen predek a fakt jsem takovyho ofrouda nechtel, tak sly pryc
Pro porovnani - takto to vypadalo predtim, kdyz jsem dal novy original seriovy pruziny. Dost dobra lod, co?
No nebyt toho, ze to auto bylo tak vysoky, tak to mohla s tim listim byt super fotka !!!!!
To sou teda poctyHabron píše:Takže vepředu to sedlo o cca 6cm, vzadu o dva. To je asi tak to, co jsem zjistil i já.
Pružiny -40 mm, auto si sedlo o 60mm.
Ale vzdyt ty snizovat nechces, tak nevim, proc se do tohoto tematu stale pletes !!!!!Habron píše:Vypadá, vypadá, ale že s tím nikam nezajedu, tak to mě taky zajímá
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |