To s tým šampusem míníš, že ho rozbiješ o Cruze na jeho počestDimco Nubira 97 píše:ešte nie je až keď ho objednám potom strelíme šampusZatiaľ sa nechcem tešiť lebo keď sa človek mooooc teší vždy to dopadne zle
Takže zatiaľ sa snažím byť zdržanlivý
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Pivo :PP:](./images/smilies/smiley15.gif)
Moderátor: Blue Lanos
To s tým šampusem míníš, že ho rozbiješ o Cruze na jeho počestDimco Nubira 97 píše:ešte nie je až keď ho objednám potom strelíme šampusZatiaľ sa nechcem tešiť lebo keď sa človek mooooc teší vždy to dopadne zle
Takže zatiaľ sa snažím byť zdržanlivý
Parada budeme se tesithonzik píše:Tak jsem včera navštívil autosalon Auto-Horečka v Kuníně, s panem Horečkou si prohlédl vystavené auto na solóně a pak se s autem projel a už bylo rozhodnuto. V březnu si pro něj pojedu. A moc se na to těším.
Dojem z jízdy - vynikající auto...
V březnu? Preboha veď áut sú plné salóny. Čo si si do toho objednal.honzik píše:Tak jsem včera navštívil autosalon Auto-Horečka v Kuníně, s panem Horečkou si prohlédl vystavené auto na solóně a pak se s autem projel a už bylo rozhodnuto. V březnu si pro něj pojedu. A moc se na to těším.
Dojem z jízdy - vynikající auto...
Hele jak jsem to psal tak to tam jeste nemel a nebo jsem blondyna taky mozneSERGEJ_3 píše:jj bude, ma to v podpisu
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |