Poškozený lak + loketni operka
Moderátor: Blue Lanos
Re: Poškozený lak + loketni operka
Aby ste nekopali do toho koliecka klimy, dajte si sedadlo do inej polohy. Ja som to tak vyriesil a vobec do toho nekopem. Sedadlo mam upne najnizsie ako sa da.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Reklama
Dalsie riesenie je, nejazditKjub píše:Aby ste nekopali do toho koliecka klimy, dajte si sedadlo do inej polohy. Ja som to tak vyriesil a vobec do toho nekopem. Sedadlo mam upne najnizsie ako sa da.
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
Ahoj všem, dneska jsem při pohledu na mého Cruze zjistil jemný škrábanec, no spíše to je taková tečka, je to u pravého světla, jak končí blatník a začíná karoserie. Nevím jak se to mohlo stát, ale spíše to vypadá na nějaký kamínek nebo něco. Při parkování si nejsem vědom, že bych někde zadřel, ale to by asi ani nešlo takhle udělat při parkování. Prostě nevím co s tím, zda pomůže tužka či ne. Foto dole, ale je to ukazane ve kterém místě se to nachází a mám právě strach aby to nezačalo rezavět, jelikož auto je zatím venku, než bude garáž
Možná že řeknete, že to je zbytečné řešit, ale mě to štve, auto mám dva měsíce a kurňa už je škrábnuté
Možná že řeknete, že to je zbytečné řešit, ale mě to štve, auto mám dva měsíce a kurňa už je škrábnuté
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Trochu farby trochu laku a je to žiadne lakovanie celého dielu je to zbytočné podľa foto to nieje až na plech.keby si mal každú tečku lakovať tak za 5 rokov máš na aute milimetrovu vrstvu laku.
Dobni si tam trochu laku, ale iba dobku, aby ti tam ta biela tak nesvietila a nechaj tak.
Lak, myslíš si koupit tu tužku nebo z domu nějaký vztí?
Tu "tuzku" (ale inak je to taka mala stetka-aspon ja taku mam) tvojej farby karoserie. Ale opatrne, jemne aby si to nepreplacal, iba dob, dob.
denny: Poradím ti vôbec sa nad tým nevzrušuj ja mám auto pol roka a moja pekná predná biela kapota je ako lapač kamienkov už ju mám takú ,,dojebanú" až strach a to keď najbližšie sestra umyje svojho červeného Cruza vám to nafotím a to je už ozaj veľa ............ Moje odporúčanie hneď po kúpe auta si ho nechajte polepiť priesvitnou ochrannou fóliou.
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
No to bych musel oblepit tou folii snad celé auto No já pohledám doma nějakou barvu a udělám ďob, ďob
To si len srandoval ze? Nebudes tam davat nejaku nahodnu farbu ze? Sak ja som myslel tu "tuzku" co si dostal k autu!
Tak samo že jo Ale problém je v tom, že já žádnou tužku nedostal
Jaaaaj, no u nas to je za priplatok samozrejme...
- Scorpion.11
Tužku dostaneš koupit v každém servisu chevrolet
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Tak toto je finalna podoba mojej zazracnej krabicky...
- Přílohy
-
- bez_jmena.jpg (66.65 KiB) Zobrazeno 5236 x
Takze operku ted uz nezasunes? Nebo az po vyndani krabicky? Ja uz totit tu operku asi pochopil - pri bezne jizde a castem kvedlani mi operka normalne zavazi, stejne bych ji tam nechtel, ale jak se vjede na dalnici a hodi se tempomat, vysunu si ji a pak je to labuzo. Kdyz mam na ni ruku, nikam necestuje a slouzi, kdyz prijedu do mesta, zasunu ji a nezavazi mi. Podle me ma to posouvani docela smysl
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca